Gastenboek 2006

 


Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page :

Hoi iedereen, Emile, Sammy en ik wensen jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling, en voor 2007 heel veel GELUK, LIEFDE en vooral GEZONDHEID toe! Liefs, Laura

Date : 31/12/2006 13:17

Naam : Mandy
Email : 
Home Page : 

Lieve tante Dittie, bedankt voor je berichten op mijn weblog en een gelukig nieuwjaar, want morgen is het oudjaar. Moet je dan werken? Als je niet moet werken geef mij dan een bericht ok? Groeten Mandy.

Lieve Mandy, tante Dittie is nog vrij tot 3 januari, heerlijk!

Date : 30/12/2006 20:20


Naam : Uta Joswig
Email : uatjoswig@gmx.de
Home Page : http://apollo.repage.de/

Hallo! Frohe Weihnachten und einen guten Rutsch ins neue Jahr! Lieben Gru Uta und Apollo vom Heideborn

Date : 21/12/2006 11:33

Naam : Brenda
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://djoamersfoort.demon.nl/~berryb/Teckelbende/news.php

Wat een leuke kerstkaart met hondengeblaf op je website! Jij ook een fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar!

Date : 20/12/2006 21:52

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Hallo allemaal. Wij willen jullie allen een heel mooi en gelukkig nieuwjaar wensen. Vooral aan mijn moeder en zussen en broer met hun baasjes. Knap gedaan hoor broertje!! Jammer van die zussies dat die het niet gered hebben, maar ach het gaat er toch om hoe lief wij ook thuis zijn. Ik heb nog wel erge pubercapriolen zegt mijn baasje. Die gaat volgend jaar weer met mij trainen. De vorige keer was die groep al vol. Mijn baasje vond dat jammer. Wij gaan het dan proberen om het dan bij een andere hondenschool te gaan doen. Kijken of ik ook kan slagen. Volgens mijn baasje moeten ik en mijn baasje daar nog heeeeeeeeeeeeel hard aan werken. Ik wordt soms vergeleken met een muilezel die geen stap verroert als ik een andere hond zie en met een lammetje die met 4 poten de lucht in springt als ik wil spelen met die hond. Ik snap daar niets van, ik ben toch een hond, of niet soms??? Dan roept mijn baasje wel: "Ik heb nog steeds geen verleng armen." Maar ik weet niet wat zij hiermee bedoelt. Jullie wel??? Of einde lijn of zoiets, maar ach ik gooi gewoon mijn kilo's erin. Dat zijn er heel wat, dus ik krijg bijna mijn zin. Lukt niet altijd, want die armen raken aardig getraind hierdoor, volgens mijn baasje. De vorige maand was ik ongeveer 34 kilo (dus nu wat meer). Zij zegt, dat zij juist nu weer wil gaan trainen met mij. Ik ben benieuwd of daar ook leuke honden zijn. Nog maar even afwachten. Voor de rest gaat alles goed hier. De foto's van de kenneldag waren ook toppie, maar die bestelling moet nog doorgegeven worden. Zag ik er niet mooi uit met mijn bazin?? Ik vond van wel. Zo nog een keer: Allemaal de beste wensen en kijk uit met vuurwerk. Dat zijn van die rare dingen, vinden jullie ook niet? Knallers en zo... Ik weet nog niet of ik daar wat aan vind. Moet ik nog allemaal zien. Zo nu stop ik, een hele dikke hondenknuffel voor allen en gezond 2007. Chailo en baasjes.

Date : 20/12/2006 19:42

Naam : Zussie
Email :
Home Page :

Hoi zus! Nou, jullie hebben hard gewerkt aan PuppyFun!!! Hij is gaaf geworden! (Was ie natuurlijk al, maar nu bedoel ik ng gaver!!!!) Leuk die praktijktips... De ervaringen.... De tijden van de cursussen erbij etc! Hl leuk! n heel veel zeggend als je naar een hondenschool op zoek bent!!! (Et voila.... dan zijn ze bij jou aan het goede adres!!!) Toppie! Complimenten!!!!!!! Dikke knuf, en fijne feestdagen alvast! Je zus.

Date : 19/12/2006 00:35

Naam : Ineke
Email : sieders.jan@12move.nl  
Home Page : 

Hoi allemaal, hier een berichtje van mij [Jerzy]. Gisteravond gingen we, zoals elke woensdagavond, naar de hondenschool maar het werd niet zoals we dachten. We hadden namelijk EXAMEN [pre basis]. Vrouwtje en ik wisten nergens van, maar eigen schuld, had ze vorige week maar niet af moeten bellen. Ik heb wel goed m'n best gedaan. Alle oefeningen - rangorde baas/hond [de 3 handelingen ]. Ik was er niet zo blij mee wat vrouwtje deed, maar ik was braaf. De band tussen mij en vrouwtje daar hebben ze ook naar gekeken, dat was ook goed, dus het ging perfect. Ik ben GESLAAGD. De meester en juffrouw van mijn klas hadden wel een opmerking. Blijf consequent en duidelijk tegen mij zonder te corrigeren en te mopperen. Ik ben een jongen die weet wat ie wil. Geef duidelijke leiding aan mij. Jaha, dat is wat, wat ze over mij schrijven. Nu heb ik een beetje vakantie tot eind februari en dan wil vrouwtje weer met mij naar de hondenschool, maar daar wil ik eerst over na denken. Nou groetjes van jullie broer, zoon, neefje Jerzy.

Hai broer, GEFELICITEERD! Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik dus net niet geslaagd :-(

Date : 07/12/2006 11:31


Naam : "CHARON VAN HADES", roepnaam KER.O
Email : ideboer@zonnet.nl
Home Page : http://www.atelieringrid.nl

Geen KITCH maar KUNST ! Puppy- en puberdiploma in Galerie/Atelier "ING". Tussen de werkstukken van de schilders van het atelier hangen mijn werkstukken: "pootafdrukken in red, yellow and blue ". Bedankt Judith het waren bijzonder fijne lessen, mijn vrouwtje en ik hebben heel veel van je geleerd. In januari 2007 rijden we weer vanuit de Woerdense polder naar de Soesterduinen voor de clickercursus. Zet je schrap, een stevige poot, Ker.o. x

Date : 03/12/2006 15:19

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hoi zussie!! Dank je wel voor je lieve felicitatie op je site; n in het 'echt'!!! Gaaaaaaf!!! Mike is schandalig verwend en heeft een topverjaardag gehad!!!!!!!!!! Dikke knuffffffff van ons allemaal!!!!

Date : 29/11/2006 22:32

Naam : Miek
Email : annemiekterweel@quicknet.nl
Home Page : http://www.miekenkids.web-log.nl

Hoi Judith!!! Wij willen jou bedanken voor de leuke post die je hebt gestuurd naar het LUMC. Het deed ons erg goed!!!!!!!!! Geweldig! Dikke knufff van Miek, Bas en Marijke.
PS nog gefeliciteerd met Mike!

Date : 29/11/2006 16:24

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi allemaal. Gefeliciteerd met de behaalde successen. We hebben genoten van de kenneldag. Het was echt toppie. De foto's en het filmpje zijn erg leuk, we hebben nog ff lekker na zitten genieten en kijken al weer uit naar volgend jaar. Liefs, Marjan.

Date : 27/11/2006 16:47

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi Chaya en Boska! Hier een berichtje van Sjors... Gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Jullie... en je baasje... hebben het super gedaan! Nemen jullie snel een kijkje op mijn web-log... Vrouwtje heeft namelijk nieuwe foto's geplaatst! Lebber, Sjors en de groetjes van mijn vrouwtje!

Date : 27/11/2006 16:32

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

De meiden hebben het prima gedaan. Een leuk verslag en mooie foto's, mams.

Date : 26/11/2006 00:19

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldig.... Mooie reportage van al die Berners. Jullie hadden mazzel met het weer. Fijn dat alles goed is verlopen en de gehaktballetjes zagen er lekker uit... Kusjes mams.

Date : 21/11/2006 02:21

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Supergaaf! Ik kan niet anders zeggen..... Wat moet dat in het echt een mooi gezicht geweest zijn! Ik ben blij voor jullie allemaal dat de dag zo geslaagd is! Liefs, Laura

Date : 20/11/2006 13:18

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Hoi zus! Nou, dt zag er idd hl gezellig uit! Wat een mazzel met het weer ook!!! Hoeveel Berners waren er nu mee in totaal?? (Heb er een heleboel gezien!!!!!!) Leuk dat de opkomst zo groot was! En de duinen zijn idd prchtig!!!!!!!! Knufffffffff

Date : 20/11/2006 01:09

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi lieve Bernervrienden! Alles goed bij jullie? Bij ons gaat het super... Behalve dat mijn bazinnetje in de lappenmand zit... Is ze wel lekker thuis ;-) Afgelopen zaterdag mijn EG met succes behaald... Dit terwijl as zaterdag de laatste les is... Goed h... De leraar was al erg tevreden. Ondertussen ben ik 38 kilo... En wordt ik een echte dame... Ik ben al 60 cm hoog... Wat moet het worden met mij... hahahaha 24/11 gaan we voor het eerst op vakantie voor een weekend... Lekker wandelen in de bossen in Overijssel. We spreken snel een keer af om in Soest te gaan wandelen! Groetjes van mijn bazinnetje Naat en een lebber van mij... Sjorssie!

Date : 16/11/2006 14:07

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een kanjer is het ook h, die Chlo van jou. Superfijn, wat zul je blij zijn met deze berichten. En wij zijn natuurlijk blij met jou en voor jou en Chlo! Liefs, Emile en Laura.

Date : 08/11/2006 12:25

Naam : Karina
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Super!!!! Gefeliciteerd Chaya en natuurlijk ook Judith! Vijfde pup in show, wat gaaf!!! Ik las net het keurrapport van Boska, ziet er net als dat van haar nichtje super uit!! Judith, geniet van dit succes en op naar het volgende succes! Groetjes Karina en een (manke) poot van Bassie.

Date : 06/11/2006 11:03

Naam : bernerfreak
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Dames. Gefeliciteerd met dit geweldige succes. Liefs Cindra (natuurlijk ook namens mijn baasjes en Max).

Date : 06/11/2006 10:40

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Volgens mijn bazinnetje is het 'baasjes' en geen 'basjes'. Ach het typen met die hondenpootjes is toch wel lastig. Die knopjes zijn wel erg klein :-) Groetjes natuurlijk ook aan de rest van de familie. Tot gauw. Chailo

Date : 05/11/2006 22:10

Naam : Chailo en de rest
Email : 
Home Page : 

Van Harte Gefeliciteerd met die mooie beker!!!!!!!!! En dat voer (is het het goede merk?? ;-)) Ik ben trots op dat zussie van mij. Ook op tante Boska. Tante mag er ook zijn. Ondanks de hindering van soortgenoot is zij toch bij ons nummer 1. Wij gaan die beker en foto en de rest eens goed bekijken 19 november. O,ja de groeten van mijn basjes en tot dan!! Chailo

Date : 05/11/2006 22:05

Naam : Cimba
Email : 
Home Page : 

Hallo broers en zusjes, wat zien jullie er allemaal mooi uit. Thuis moeten ze om mij lachen want mijn zijkant en staart zijn al mooie volwassen haren maar op mijn rug zitten gezellige krullen en mijn kop is volgens het vrouwtje nog lekker puppyhaar. Ik ben ondeugend, vooral de pubercursus vind ik leuk, want dan zie ik Judith!!! Dan blijf ik lekker bij haar staan en doe ik lekker stout. Het liefst spring ik zo weer bij haar in de auto, want dat is zo'n vertrouwd plekje! Dikke lik voor al mijn zusjes en broertjes! Cimba

Date : 03/11/2006 19:44

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

De foto's zijn weer super. Ook erg leuk om zo nu en dan broertjes en zusjes van Chaya te zien, wat een prachthonden allemaal! Echt om bij weg te zwijmelen, vooral de close-up foto's. Geweldig...... Emile, Laura en Sammy.

Date : 31/10/2006 12:02

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Super resultaten, hartstikke goed! Ook wij kijken uit naar de fotos. Liefs, Emile, Laura en Sammy.

Date : 30/10/2006 11:42

Naam : Annet
Email : 
Home Page : 

Geweldig. Van harte gefeliciteerd met deze resultaten. Ook nog een fijn bericht dat alles goed was met Chlo. Fijne zondag nog en ik kijk uit naar de foto's. Liefs van ons en een lik van Kedi en Chlo.

Date : 29/10/2006 07:44

Naam : Nathalie & Sjors
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

GEFELICITEERD MET DE BEHAALDE RESULTATEN.... WIJ ZIJN TROTS OP JULLIE!!! We houden de site in de gaten voor de foto's!!!! Nog een fijne zondag! Gr Nathalie en een lebber van Sjorssie

Date : 28/10/2006 21:50

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met jullie succes van de dames. Ook Annelies gefeliciteerd. Ik ben benieuwd hoe Chica er in het echt eruit ziet. Tijd geleden dat wij d'r gezien hebben. Tot over een paar weken. Ben benieuwd naar de foto's. Groetjes van Chailo.

Date : 28/10/2006 19:50

Naam : Miriam
Email : miriam.baks@home.nl
Home Page : 

Jeetje zeg wat groeien die "puppy's" hard !!! Leuke foto's. Groetjes van Miriam.

Date : 28/10/2006 14:30

Naam : HF Airbrush
Email : hf-air@wanadoo.nl
Home Page : http://home.wanadoo.nl/hf-air

Mooie site en de foto's zijn ook leuk om naar te kijken...

Date : 26/10/2006 12:30

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, wat een nieuws allemaal... Jammer dat je het examen niet hebt gehaald... En super dat alles goed is met Chlo!!!!! Het blijven zorgenkindjes hoor die Berners!!!! Verders alles goed? Tot mails! Groetjes Nathalie en een lebber van Sjorssie... "Ik ben ook weer een zorgenkind... vanaf zaterdag al aan de dunne... Ik hou mijn baasjes lekker bezig hiermee!!!!!!"

Date : 25/10/2006 18:59

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hi zussie! Nou, ds geweldig nieuws.... van Chlo !!! Toppie! Nu geen rare fratsen meer, omaatje!!!!! Dikke knuf, je zussie!

Date : 25/10/2006 13:44

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Ik sluit mij aan bij mijn voorganger: gefeliciteerd met het goede nieuws van Chlo, hartstikke fijn!! Emile, Laura en Sammy

Date : 24/10/2006 13:21

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Gefeliciteerd met de goede uitslag van Chlo.

Date : 24/10/2006 09:39

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Jammer dat het net weer niet gelukt is met je examen. Volgende keer (hopelijk snel) beter. Heb net de foto's van de laatste wandeling zitten te kijken, wat heb je toch een prachtig stel knuffelberen. En natuurlijk een geweldige man die de mooie foto's maakt. Het is elke keer weer een genot om foto's te kijken op je site. Hoe gaat het met Benz, (wat een mooie vent) hopelijk komt alles gauw weer goed en kan hij weer naar zijn eigen stekkie, maar de foto's van broer en zus zijn erg leuk. Groetjes voor de twee benige en dikke knuffels voor de vier benige.

Date : 23/10/2006 11:14

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Joh, jammer van je examen. Je had zo je best gedaan. Hopelijk de volgende keer gaat het beter. Chaya ziet er mooi uit op de foto's. Ik zie echt familietrekjes erin. Manier van kijken en lopen (en trekken :-)) Benz ziet er ook goed uit. Leuk om hem ook weer te zien dinsdag. Tot gauw. Henny

Date : 22/10/2006 21:40

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Ik heb genoten van de hele fotoreportage. Mooi om de honden zo blij te zien. Zo te zien heeft Benz het ook goed naar zijn zin... fijn voor hem... Groetjes mams xxx

Date : 22/10/2006 17:20

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Gatver wat jammer van je examen zeg. Ik duim voor je dat het de volgende keer raak zal zijn. En oooooooooooooooooh, wat een fantastische fotos van de wandeling op de hei! Wederom baasje, wat een mooi resultaat, compliment!! Ik heb er echt weer van genoten en wat wordt Chaya, net als alle anderen, een beauty. Ik vind het trouwens zo knap, ook al zijn de honden altijd bij jullie, hoe jullie ze weer uit elkaar kunnen houden op de fotos, zeker de actiefotos. Ze lijken dan zo op elkaar! Voor 'de leek' des te leuker dat de namen erbij staan. Hl veel groetjes van Laura, Emile en een pootje van Sammy.

Date : 22/10/2006 14:03

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Mooie resultaten weer in Zutphen met je meiden, Judith. Gefeliciteerd!!! Groetjes, Petra en de Rocksett Retrievers

Date : 15/10/2006 20:27

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi Judith. Zou jij als je een keer tijd hebt naar het rapportje van Sjors willen kijken? Ik heb het op haar web-log gezet... Ik kom er via internet niet uit! Alvast bedankt! Gr Nathalie

Date : 15/10/2006 17:23

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Chaya! Gefeliciteerd met je 2e plaats! Super hoor... Mijn zusje is trouwens 1e geworden en dus ook beste babypup... Het was een superleuke dag... Alleen begrijpt vrouwtje mijn keurrapport niet helemaal... Op mijn geschreven rapportje staat wat anders als op het kaartje van Raad van Beheer... Hierop staat ook veelbelovend... Maar ik zat niet bij de laatste 4...?????? Ach ja... Ze gaat kijken of ze via internet het rapportje kan vertalen... Desondanks ben ik toch haar kampioen van 34 kilo!!!!! Leuk dat ik je gezien heb live. Ook je bazinnetje! We komen elkaar nog wel eens tegen en tot die tijd hou ik je site in de gaten... Jij mijn web-log? Lebber Sjors en de groetjes van Nathalie.

Hai Sjorssie! Dank je wel voor de felicitaties! Enne... Jij ook gefeliciteerd met je zus! Vrouwtje zegt dat jullie allebei ook mooie en leuke pups zijn! (Maar natuurlijk vindt zij mj de mooiste ;-)) Ze zegt dat iemand anders de beoordelingen op de kaartjes van de Raad van Beheer schrijft en dat die mevrouw bij jou misschien een foutje heeft gemaakt (en misschien helpt de vertaling die vrouwtje bij mijn en Boska's keurrapport heeft gemaakt jouw vrouwtje wel bij het vertalen van jouw rapportje?). Zoals de keurmeester de beoordeling in zijn / haar boekje heeft geschreven, zo is bepalend... De keurmeester heeft bepaald wie er uiteindelijk terugkwamen in de eindkeuring. Jouw zusje en ik zaten daar deze keer bij, wie weet, jij een volgende keer ook?! Kom je nog vaker naar een show? Dat lijkt mij (en vrouwtje) gezellig!!! Ik houd jouw web-log in de gaten... Groetjes, Chaya (en vrouwtje en de rest).

Date : 15/10/2006 11:39


Naam : Iris
Email : iriskese@xs4aall.nl
Home Page : http://www.hagers-berners.com

Hallo, hoewel we gisteren even kort met elkaar hebben gesproken, is het feliciteren er niet van gekomen. Dus bij deze alsnog: GEFELICITEERD!!! Chaya mag er wezen hoor, een hele mooie stevige pup. Ook gefeliciteerd met de uitmuntend van Boska. Groetjes Iris en d'r Hagertjes.

Date : 15/10/2006 10:43

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Judith heel veel succes morgen in Zutphen. Wij zullen voor jullie duimen. Leuke foto's van Cato. Leuk om d'r te zien hoe zij is gegroeid. Wij zien in Cato wel familietrekjes. Dezelfde ondeugende ogen. Met Chailo gaat ook alles goed en groeit nog steeds als kool. Wij zijn heel benieuwd hoe de anderen uit nest C zich ontwikkeld hebben. Wij zijn ook van de partij 19 november. Iedereen tot dan en natuurlijk de hondengroeten van Chailo. Henny en familie.

Date : 13/10/2006 22:12

Naam : Nicole
Email : hanslebbink@saunadeheuvelrug.nl
Home Page : 

Hai Judith en Thijs. Wat een leuke foto's van Catootje en hartstikke bedankt voor het opsturen van de foto's, nu ik nog. Ik vond het super gezellig dat jullie er waren en aan de reactie van Cato te zien was zij ook erg blij om jullie te zien. We zien elkaar snel weer (zondag 19 november met kids trouwens). Groetjes, Nicole.

Date : 12/10/2006 14:28

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Chaya! Wat een verhaal weer zeg... Jullie hebben net als ons aandelen bij de dierenarts! Mijn ogen waren weer eens ontstoken, maar met het superzalfje gaat het weer goed. Gisteren ben ik lekker gewassen... dus klaar voor zaterdag... hihi... Ik zal bazinnetje eens in de maling nemen. Tot zaterdag en een lebber aan alle 4voeters bij jou thuis... O ja, de groetjes van mijn bazin Nathalie.

Date : 12/10/2006 13:23

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hahahaa.... jij bent ook gek, dat je dat plaatst! Hahahahah. Maar het zijn hele mooie en leuke foto's geworden! ........ Gekke zus van me...........

Date : 11/10/2006 01:13

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een leuke foto's. Ik heb er echt van genoten. Wat een zussen zijn jullie samen, kusjes mams.

Date : 11/10/2006 00:40

Naam : Zussie (je zus)
Email : 
Home Page : 

H,... kan mijn naam hierboven helemaal niet invullen. Maar goed, hier je zussie dus! Bah, wat naar zn bobbeltje!!! Hoop dat het alleen maar een vetbultje is!!! By the way; bij Teun hebben we ook een rare bobbel ontdekt... Iets onder tussen de schouderbladen........ Vind het maar niks......... Maar goed, we kijken het wel even aan.... Succes met de geopereerde dame, en succes met de uitslag!!!!!!!!!!!!! Knuf!

Hai zussie, Teuns bult is, als ik jou zo hoor, van de kennelhoest injectie. Dat gebeurt vaak, meestal ongeveer een week na de prik komt de bult op en blijft ook ongeveer een week. Daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

Date : 06/10/2006 00:18


Naam : Karina
Email : karinavanhuffelen@hotmail.com
Home Page : http://fromchannelsight.6x.to

Hoi Judith. Ik kwam je tegen in de wachtkamer van Kortenoord. Ben ff op je site gaan kijken, mooie site hoor en die kleine is echt wel een boef zeg en een prachtige pup. Echt een pup van Seppe, zo stoer. Kom je vast nog wel eens tegen ergens. Gr. Karina

Date : 05/10/2006 14:48

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Hopelijk knappen de twee dames weer gauw op. Wij duimen dat Chlo alleen een vetbult had. Veel succes met Chaya in de gaten houden, zodat zij niet alles opeet. Tape werkt ook :-) Broerlief heeft ook die neiging om alles wat die ziet op te eten. Tot nu toe gaat het gelukkig zonder gevolgen. Dikke knuffel van Chailo en tot gauw!! Henny en familie (en natuurlijk ook ons liefste hondenbeest Chailo).

Date : 04/10/2006 13:50

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Juud, je hebt er een mooi verslag van gemaakt... ook schrijven is jou niet vreemd. Doe je deze week iets rustiger!!!! Morgen sterkte met Chlo... Kusjes mams.

Date : 03/10/2006 02:17

Naam : Marieke
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Hoi tante Dittie! Wat lief en leuk dat je Teun ook zo verwelkomt op je site! Teun vindt jouw dames vast ook erg spannend en geweldig! We hebben er pas een halve dag op met Teun, maar hij zit nu al in onze harten! Dank je voor je inzet, je deskundigheid en je goede advies! Veel liefs! Je zussie.

Date : 25/09/2006 00:23

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi Chaya. Wat een verhaal... Ik heb het een paar weken geleden ook gehad... Oververhitting 42 graden... Toen moest ik in het ziekenhuis blijven... maar alles is goed gekomen! Gefeliciteerd met het wederom (vrouwtje heeft jou zien ontsnappen in Rotterdam, die dacht nog dat je jouw naam als Kaja uitsprak) halen van de eerste plaats... Over een paar weekjes staan we samen in de ring... Ik ben benieuwd... Mijn bazinnetje nog meer... We zijn druk aan het oefenen! Staan... tandje tandje... en drafje hihihi. Kom eens kijken op mijn web-log... Misschien herken je mij dan in oktober! Poot van mij en de groeten van mijn bazin Nathalie.

Date : 19/09/2006 22:15

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Jeminee wat een ontwikkelingen, je maakt wat mee zeg! Godzijdank is het allemaal goed afgelopen met Blitz, goed van jou hoor. En ondanks het lange wachten in Zwolle toch hele mooie resultaten van de dames, gefeliciteerd daarmee. Prachtige foto's, heb ze weer met plezier bekeken. Tot gauw! Emile en Laura. Pootje van Sammy.

Date : 19/09/2006 13:24

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met je behaalde resultaten van de dames. Wat een mooi gezicht vader Seppe met zijn dochter Chaya. Kan me voorstellen dat Boska er een beetje genoeg van had, maar toch fantastisch gedaan. Liefs, Marjan.

Date : 18/09/2006 08:12

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Een leuk verslag van gisteren en zeker een hele schrik van de hond met die ademnood (ik moet er niet aan denken). De fotoreportage vond ik geweldig en ook het 'blikje' op de Sint Bernhard hond deed me aan Thijs denken (dank je wel Thijs). Groetjes mams.

Date : 18/09/2006 02:27

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

Van Harte Gefeliciteerd met Chaya en natuurlijk ook met Boska. Nog geen Nederlands kampioen (maar wel voor ons). De volgende keer gaat het lukken!!!!!!!! Wij duimen in ieder geval heel hard voor jullie. Dat was heel erg schrikken gisteravond. Mazzel dat jullie er nog bij waren. We hopen dat Blitz weer helemaal in orde komt. We hebben er wel weer een tip bij als de hond inderdaad oververhit raakt om spiritus in uiterste noodzaak te gebruiken om af te koelen. Dit gaan we maar standaard in de huishoudelijke voorraad goed bij de hand houden. Je hoopt dit natuurlijk nooit mee te maken, maar beter mee verlegen dan om verlegen. We wensen Karin veel sterkte met Blitz en mijn petje af voor het snelle handelen van jou en Karin. Tot gauw. En een hondenknuffel van Chailo. (Daar gaat het heel goed mee. Groeit als kool en heeft alle tanden en kiezen al gewisseld.) Groetjes Henny en familie.

Date : 17/09/2006 13:13

Naam : Karin
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Hoi Judith. Wil je bedanken voor de goede zorg / reactie, anders was ik mijn Berner verloren. Nogmaals gefeliciteerd met de resultaten van de show in Zwolle.

Date : 16/09/2006 23:45

Naam : Eeke
Email : 
Home Page : 

Owja, en vergeten, heel veel succes in Zwolle, ik zal voor jullie duimen!

Date : 12/09/2006 10:20

Naam : Eeke
Email : 
Home Page : 

Hallo Judith! Wat een avonturen allemaal! Klinkt geweldig! Ik ben blij dat het beter gaat met Chlo. Ik heb gisteren mijn eerste echte Finse (of eigenlijk zijn ze Zwitsers) ;-) Berner gezien. Hij was erg mooi... Ik wilde een foto nemen, althans, vragen of dat mocht, maar ja, vraag dat maar eens aan iemand die geen Engels kan! Ik kan geen Fins. Dus helaas geen foto. Ik ben erg benieuwd naar de foto's en verhalen van de kenneldag, hoe alle honden zijn 'uitgegroeid'. Hopelijk komen alle pups van alle nesten, nou ja, pups, ze zijn nu op Nest C na allemaal volwassenen honden en de puppies van nest C zullen ook al wel niet echt 'klein' meer zijn ;-). Ook leuk dat Seppe er bij zal zijn. Ik houd je site in de gaten, groetjes uit Finland. Eeke

Date : 12/09/2006 10:16

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Wow Judith, dat klinkt inderdaad wel super spectaculair!! Lief van Thijs ook ;-). Oh, en ik wil je even heel veel succes wensen a.s. weekend in Zwolle, hopelijk het laatste puntje voor Boska! Groetjes, Petra en de Rocksett Retrievers

Date : 11/09/2006 23:11

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Met recht GAAF. Vooral als je nog nooit hebt gevlogen. Ik had al zoiets voorspeld en ik had zowaar gelijk. Wanneer is je volgende vlucht???????? Hier is alles goed en wij komen op de kenneldag. Wij hebben er zin in. Leuk om dan iedereen weer te zien. Groetjes Henny en de rest natuurlijk

Date : 11/09/2006 09:11

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gaaf, dat je in een helikopter hebt gevlogen. Ik wist niet wat ik las. Mams

Date : 11/09/2006 01:01

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Ja hoor, ik wist het, de helikoptervlucht! En ik ben HELEMAAL niet jaloers. DUH! Oh, wat lijkt me dat super zeg, wat zal je genoten hebben. Fijn dat het ook met de ogen van Chlo ondertussen beter gaat ook al ben je nog niet van alle middeltjes af. Als het maar goed blijft gaan, toch? En ik ben nu al benieuwd naar alle foto's van de kenneldag. Wat zal dat een gaaf gezicht zijn, al die beauty's bij elkaar. Ik hoop voor je dat alle honden er zullen zijn. Het programma belooft veel gezelligheid. Groetjes, Emile & Laura en een pootje van Sammy

Date : 10/09/2006 17:58

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Wow! Zus.... wat gaaf!!!!!!!!!!! Dt had ik niet verwacht hoor! En nog vliegen ook...!!! Hoe stond het met de hoogtevrees?! Nou, dikke knuffel weer!

Date : 10/09/2006 16:44

Naam : Annet,
Email : 
Home Page : 

Hoi Juud, geweldig zeg zo`n belevenis in een helikopter, dat is ook iets wat ik ooit nog eens zou willen. Ik had gedacht dat je ging parachute springen, nou ja het was in elk geval in de lucht, hahaha. Liefs Annet

Date : 10/09/2006 12:52

Naam : Ineke
Email : sieders.jan@12move.nl
Home Page : 

Je hebt het vast geweldig gehad daar hoog in de lucht. Het leek mij ook wel wat in zo'n ding. En die vissen rood, wit, zwart... Bedoel je niet tan, wit, zwart? Want Jerzy vindt het geweldig "in" de vijver. Vooral het visvoer, de vissen krijgen geen kans van die grote vis op 4 poten om lekker te eten. Maar goed, je bedoelt waarschijnlijk Shubunkins. Groetjes van Jerzy aan de hele familie.

Date : 10/09/2006 10:39

Naam : Annet
Email : 
Home Page : 

H Juud, je maakt een ander wel nieuwsgierig hoor. Nou ja, ik lees het later wel. In ieder geval doe voorzichtig, maar geniet ervan!!! Liefs Annet.

Date : 08/09/2006 07:13

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Fijn om weer nieuwe verhalen te lezen en nieuwe foto's te kunnen bewonderen. Mooi om te zien dat alles zo goed groeit en bloeit. Ennuh, heb gister even met Thijs gesproken, dus IK denk te weten wat het gaat worden het weekend. Veel plezier alvast en ik hoor of lees later wel of ik gelijk blijk te hebben. Hihih.... Groetjes, Laura en Emile, pootje van Sammy.

Date : 07/09/2006 15:49

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Jij kan er ook wat van zus!!! Hahaha...... Maaruhhhhhh.... Veel plezier a.s. weekend! Met wt je ook gaat doen!!!!! (Maar pas je wel een beetje op?!) Thijs vst ook erg veel plezier gewenst!!!

Date : 06/09/2006 23:35

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Leuke verhalen van de afgelopen dagen. De foto's zijn erg leuk... Chaya is echt wel gegroeid. Kusjes mams.

Date : 06/09/2006 01:50

Naam : Eeke
Email : eeke_driever@hotmail.com
Home Page : 

Hallo Judith! Hier een berichtje vanuit Finland! Ik heb het hier erg naar mijn zin. Normaal lees ik heel vaak je site, maar omdat ik nu niet zo vaak de beschikking heb over internet (en heb nu introductieweek, dus druk druk druk) had ik de laatste drie nieuws berichten gemist! Ik wil je graag feliciteren met Chaya (en inderdaad wat anderen al zeiden: Boska is volgende keer weer! Dat kan niet anders!). Ik hoop dat Chloe (waar zit een e met puntjes op een Fins toetsenbord?) zich snel weer beter voelt en dat ze altijd blijft kwispelen! Het Finse landschap is echt TE mooi! Ik heb nog geen Berner gezien, maar die zouden zich zeker thuis voelen hier met al die bossen, meren en uitgestrekte vlaktes! Lekker de hele dag rondbanjeren... Ik houd het nieuws in de gaten! Moi moi (doei in Fins) en groetjes van Eeke.

Date : 01/09/2006 14:38

Naam : Joy
Email : joyke_16@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith. Ik ben via de Berner-Sennen startkabel op jouw site terecht gekomen en ik vind het een ontzettend mooie site. Als ik rondkijk en lees op de site word ik ontroerd door de foto's en filmpjes van de Lady's en de 3 nestjes die je zelf gefokt hebt. Ook de verschillende muziek die je op de pagina's van Chlo, Abisha, Boska en de kleine Chaya hebt bijgevoegd vind ik heel mooi en geven een persoonlijk tintje aan elke hond. Ik vind jouw site geweldig mooi en ontroerend. Hartstikke goed! Veel succes met de Lady's en ga zo door! Groetjes, Joy uit Goirle.

Date : 01/09/2006 00:08

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Zat net weer even het laatste nieuws te lezen en wat heb jij toch ook een lekker stel meiden, vooral die kleine steelt de show. Succes met Chlo, hoop dat het gauw weer beter gaat. Knuf voor de meiden. Groetjes, Marjan.

Date : 31/08/2006 15:25

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Wow! Een babykampioen!!! Nu heb je toch zo onderhand wel alle prijzen die er te behalen zijn, of nog niet?! In ieder geval ontzettend goed hoor!!! En trouwens.... Of ze nu kampioen zijn of niet... Voor mij zijn het allemaal kampioenen met zo'n lief karakter!!!! Ook veel sterkte met 'oudje' Chlo!!!! Dikke knuf, je nige chte zus(je) ... hahahah

Date : 29/08/2006 22:22

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet
Home Page : 

Hoi hoi, gefeliciteerd met je verdiende eerste prijs van Chaya, het is gewoon een plaatje. Veel succes bij de verdere shows en we zien elkaar gauw op de pubercursus, heb er erg veel zin in. Tot gauw en een dikke knuf voor de meiden.

Date : 29/08/2006 13:57

Naam : Jeroen Van Weymeersch
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hey Chaya, goed gedaan voor je eerste show. Je papa Seppe en baasje Jeroen zijn alvast zr trots op jou. Je ziet er beeldig uit op de foto's. Groetjes, Jeroen en de Berners.

Date : 28/08/2006 22:20

Naam : Saskia
Email : info@bronkshof.be
Home Page : http://www.bronkshof.be/

Van harte proficiat met je Beste Baby !!! Chaya is een hele mooie meid, heb het zelf gezien gisteren ;-) Ze lijkt heel erg op der papa !!! Vele groetjes uit Belgi, Saskia.

Date : 28/08/2006 13:01

Naam : Chailo en baasjes
Email : 
Home Page : 

Top zussie. Van Harte Gefeliciteerd!!!!!!!! En je baasjes ook. Jammer van Boska, maar de volgende keer gaat het zeker lukken. Wij gaan dan heel hard duimen voor jullie. Dikke hondenknuffel van hier en de groetjes van de baasjes. Chailo

Date : 27/08/2006 23:29

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hai! Jammer dat het Boska's dag niet was vandaag in Rotterdam, maar geweldig gedaan met Chaya!! Ze ziet er ook beeldschoon uit zo vanaf de foto's, dus super gefeliciteerd met de 1e plaats. Dat belooft wat voor de toekomst ;-). Ik was gisteren met Chanel zoals je weet, en het was ook voor ons een topdag: moet je maar 's op www.rocksett.nl kijken... Veel liefs, Petra en de Rocksett Retrievers.

Date : 27/08/2006 23:21

Naam : Elles Barten
Email : elles_barten@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd! Ik heb jullie vandaag gezien en wat is het een prachtige pup, hebben haar nog even aangeraakt, maar je was druk dus ik heb je niet aangesproken. Groetjes, Elles Barten, Capelle aan den IJssel.

Date : 27/08/2006 19:40

Naam : Nathalie & Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi Chaya!!! Gefeliciteerd met het behalen van je 1e plaats in Ahoy! Mijn bazinnetje zat bij de ingang van de ring en noemde je Kaya... hihihi... Ik ben een Bernerpup van 22 weken... Als je het leuk vind, kijk eens op mijn web-log! Ik ga in oktober meedoen met de KK-match... Zitten we waarschijnlijk bij elkaar in de ring! Dikke poot, Sjorssie.

Date : 27/08/2006 16:41

Naam : Chailo en baasjes
Email : 
Home Page : 

O ja, Thijs, ook nog van harte van ons gewenst. Bijna vergeten. Op naar de honderd?? Of de helft? Ik kon het ook niet laten.:-) Hopelijk had je een leuke dag. Chailo en baasjes.

Date : 24/08/2006 10:42

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Zo ook een berichtje van mij en mijn baasjes. De vakantie was lekker. De baasjes gingen in zo'n huis van een doek (ze noemen dat een tent, geloof ik) en mijn bench mocht ook mee. Lekker mijn eigen stekkie. Het weer was niet helemaal top, maar gelukkig niet te heet, eerder te nat. Ach, dat deerde mij niet zoveel. De baasjes geloof ik wat meer. Ik ben volgens mijn baasje ook aan het puberen. Zelfs op de cursus zeggen ze dat ik al jonge hondengedrag vertoon. Snap er niets van ik ben toch een pup? :-) Tanden verliezen doe ik al. De baas heeft nog maar n tand van mij. Ik ben goed in ze te verliezen. En wat mijn zusje doet, kan ik ook al goed. Andere mensen begroeten en de baasjes proberen mee te trekken naar andere honden. Leuke bezigheid. :-)) Wie laat wie nu uit?? Ik doe mij best om dat niet meer te doen, maar het is zo verleidelijk al die nieuwe dingen. Ach ja, puberen noemen ze het toch, geloof ik? Ik groei als een speer. Volgens de buren krijg ik iets van pokon. Dit is toch voor planten? :-0 En niet voor dieren? De baasjes zien in mij precies hetzelfde gedrag als in Chaya. Echt familie. Zo, hier vandaan een hondenknuffel en groeten aan brusjes en baasjes en wie weet tot gauw. Chailo en de baasjes.

Date : 24/08/2006 10:27

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Thijs, ook namens mij - zij het een beetje aan de late kant - van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Hoop dat je genoten hebt vandaag. Oh, en Juut? Bij jouw linkenpagina staat nog ons oude Rocksett-logo... ;-)) Petra en de Rocksett Retrievers.

Date : 22/08/2006 23:00

Naam : Ada & Annet
Email : 
Home Page : 

Hiep hiep hoera, Thijs is jarig, van harte gefeliciteerd ook namens ons. Maak er een fijne dag van samen met Juud. Liefs en knuffels Ada & Annet.

Date : 22/08/2006 18:05

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd zus, met je lieve vriend...je!!! Maak er samen met Thijs een fijne dag van! Dikke kus, Almere.

Date : 22/08/2006 16:13

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hieperdepieperdepiep: HOERAAAAAAAAHHHH! Lieve Thijs, heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. De zoenen hou je tegoed. Emile en ik wensen je een hele fijne verjaardag en heel veel gezondheid toe. Op naar de VIJFTIG!!!!! (Sorry, kon het echt niet laten, hahahah!) Liefs van Laura en Emile en een pootje van Sammy!

Date : 22/08/2006 16:09

Naam : Ankie
Email : 
Home Page : 

Lieve Judith. Heb eindelijk je hele site weer van voor naar achteren bekeken. Genoten van alle foto's en verhalen. Namens Cimba: hl tof was het bij jou!!! We hebben wel om Cimba gelachen, want ze is bijna 4 kilo aangekomen... oeps en staat heerlijk slungelig hoog op de poten. Liefs en voor allemaal een poot enne... Chaya, ik ben wel jaloers op jou hoor, zo gaaf op de auto!!!!

Date : 14/08/2006 23:16

Naam : Corine
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith, bedankt voor je superlieve mailtje dat je me gestuurd hebt, nadat je van het overlijden van Zo hoorde. Echt heel lief! Heb net even weer je site bekeken en gelezen. Even weer Berners..... Groetjes, Corine.

Date : 14/08/2006 13:37

Naam : Camilla
Email : kamzi_92@hotmail.com
Home Page : 

Hi, may I use the puppy pictures? =)

Hi Camilla, now I know it's for personal use, it's allright for you to use the pictures, as I already wrote to you in a mail. I know you like the pictures a lot, and I'm curious which 'puppy' you will finally use for your private story's. Maybe you can sometimes send me one of your imaginairy story's about your 'fantasy-Berner'... ;-) Judith

Date : 10/08/2006 19:17


Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Proficiat met deze mijlpaal, ja hoor de tijd gaat snel. Ga zo door................ Liefs van ons.

Date : 06/08/2006 15:38

Naam : Brenda Bakker
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://djoamersfoort.demon.nl/~berryb/Teckelbende/news.php

En dan vergeet ik nog iets... Gefeliciteerd met jullie 2 jarig samenzijn :D

Date : 06/08/2006 13:43

Naam : Brenda Bakker
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://djoamersfoort.demon.nl/~berryb/Teckelbende/news.php

Wat een toeval dat je op mijn site terecht bent gekomen via Google, haha, zo zie je maar weer wat een klein wereldje het is, zelfs de internetwereld, haha! Leuk dat je weer gaat starten met onder andere een clickercursus. Helaas zit het er voor mij als student voorlopig even niet in nog een cursus te gaan doen, maar het is vast een hele leuke cursus want je geeft leuk les! Bevalt het nog steeds goed, je eigen hondenschooltje? Ook nog heel veel sterkte met het verlies van Layka, ze zal altijd in je gedachten blijven. En wat is Chaya een leuk pupje! Hopelijk groeit ze uit tot een mooie dame, maar dat kan haast niet anders!

Date : 06/08/2006 13:42

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE MIJLPAAL! Twee jaar alweer, jee, wat vliegt de tijd. Tsja, Emile en ik zijn ook alweer 1 jaar bij elkaar, het gaat zo snel. Ik hoop dat jullie nog heel veel jaren in goede gezondheid en in aanwezigheid van jullie waanzinnig mooie hondjes van elkaar mogen en zullen genieten. Ik weet niet of jullie er wat aan doen, maar Emile en ik wensen jullie een hele fijne dag. Geniet van elkaar! Liefs, Emile en Laura, pootje van Sammy.

Date : 06/08/2006 13:26

Naam : Inya, Chester en Anoki, butler en huishoudster,
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Tjonge wat hebben jullie alweer een hoop beleefd in korte tijd. Wat een schrik van poes!! Gelukkig dat ze jouw aanwijzingen toch nog begreep, wat zul je blij geweest zijn! Enne.... Ome zwager, complimenten voor de stickers. Staat er heel leuk bij zo. Meiden jullie hebben een mega car zo. Inya, Chester en Anoki hebben iets opgevangen over ventilator in de auto...... Je raad het al! De heren willen dat ook. Knuffels..... 'je Zussie'. En nog mega bedankt voor de gezellig dag. Bommel mag ook hier wel komen logeren. :-))) (mail komt gauw!)

Date: 05/08/2006 01:07

Naam : Annet,
Email : 
Home Page : 

Super dat Ruby weer terecht is. Geniet maar weer lekker van elkaar. Liefs van ons.

Date: 30/07/2006 20:38

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Sjonge jonge, wat een verhaal zeg. Het leest als een spannende film, al was het voor jou natuurlijk akelig echt. En wat een capriolen heb je uitgehaald. Een echte dierenliefhebster in hart en nieren blijkt wel weer. Ben zo blij voor je dat ze weer heelhuids terug is! Vertroetel haar maar lekker. Laura

Date: 30/07/2006 20:34

Naam : Annet,
Email : 
Home Page : 

He Juud ik hoop echt dat je zo snel mogelijk Ruby gezond en wel terug vindt of krijgt. Verder heel gaaf die foto van Chaya op de auto. Liefs van ons.

Date: 30/07/2006 16:04

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Geweldig, de foto van Chaya op de bus. Is echt heel mooi geworden. Complimenten voor Thijs, de kunstenaar. En over kunstenaars gesproken, wat een waanzinnig mooi kunstwerk van Boska zeg, echt helemaal geweldig. Kun je laten weten waar en hoe je daar aan kunt komen? Vind het supergaaf! Groetjes, Laura.

Date: 30/07/2006 13:31

Naam : Hans, Nicole, Elkjar, Fauve en Jente,
Email : hanslebbink@saunadeheuvelrug.nl
Home Page : 

Hallo allemaal, hier weer even een berichtje van Catootje. Ik moest even reageren op de leuke foto's van mijn zus Chaya die erg haar best deed op haar schooltje. Ik heb iedere zaterdag school en dan probeer ik ook mijn best te doen, alleen ik denk dat mijn vrouwtje het leuker vindt dan dat ik dat vind. Ja het spelen van tevoren vind ik natuurlijk hartstikke leuk met al m'n vriendjes. Ik ben deze week op vakantie geweest met het baasje, vrouwtje en de kindjes en dat was erg gezellig. Ik mocht in een karretje achter de fiets, dat had het baasje geregeld, echt vet cool was dat! Nou ik brei er weer een puntje aan en wil jullie allemaal een dikke knuffel geven en natuurlijk ook de groetjes van het baasje, vrouwtje en de kindjes.

Date: 29/07/2006 11:49

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Dat zijn hele mooie foto's en ik kon nu ook een beetje de les volgen (nadat ik een keer mee ben geweest met jou)... Leuk hoor. Wat een geweldige lucht was daar! Chaya groeit volgens mij met de dag. Heel veel kusjes van je mams.

Date: 28/07/2006 01:28

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : 

Hoi zus! Tjonge, vakantie gaat altijd veel te snel, h?! Maar de eerste week was zeer geslaagd zo te zien! Leuk de tekstjes die je bij de foto's hebt gezet!!! De foto 'wie de grootste bek' heeft was helemaal geweldig! Nou, geniet van je tweede week zus! Dikke knuf, je zussie.

Date: 25/07/2006 23:08

Naam : Chailo,
Email : 
Home Page : 

Mooie foto's, vooral van ikke en die zus(sen) van mij. ;-)))) Nog een prettige vakantie!!!!!!!! Tot gauw, Chailo. O ja, ook van die baasjes van mij.

Date: 24/07/2006 21:31

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Juud. Je moeder is me voor, ook ik wilde schrijven dat ik genoten heb van de nieuwe fotos. Wat een beautys met zn allen, waanzinnig. En leuk dat je de namen bij de fotos hebt vermeld, erg handig! Ik hoop voor je, en ook voor mezelf trouwens, hahah, dat je 2e week iets koeler zal worden. Geniet er nog maar lekker van! Liefs, Laura.

Date: 24/07/2006 11:02

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Dat waren hele leuke foto's Juud. Ik heb er echt weer van genoten. Wat is Chaya al weer groot geworden! Doe maar rustig aan met al die hitte... Kusjes, mams.

Date: 24/07/2006 03:16

Naam : Chailo,
Email : 
Home Page : 

Ik bedoelde natuurlijk oom Benz. Die zo groot is. Dat heb je als je niet goed op zit te letten en tussendoor ook het nieuws zit te lezen. Raak je mooi in de war met al die namen en logees. Toch nog wat last van de warmte misschien of ook aan vakantie toe ;-) Chailo en baasjes.

Date: 20/07/2006 13:42

Naam : Chailo en baasjes,
Email : 
Home Page : 

Een hele prettige vakantie voor iedereen. Het was vorige week heel gezellig om op visite te komen. We misten wel oma Layka, die ons altijd kwam begroeten. Veel gespeeld met Chaya. Tjonge, wat is die groot. Zeggen ze wat van mij ;-) Ik ben benieuwd of mijn brusjes ook al zo gegroeid zijn. Met mij alles ok. Ik heb wel wat last van de warmte gehad, maar ja wie niet?? Ik ben blij dat het nu minder is. Oom Bommel is ook groot. Zal ik ook zo groot worden? Wie weet. Ik wens jullie allemaal een hele leuke en mooie vakantie toe en wie weet tot gauw. Groetjes van Chailo en natuurlijk ook van mijn baasjes Ed, Henny, Denise, Jennifer en Mallory.

Date: 20/07/2006 13:37

Naam : Eeke,
Email : 
Home Page : 

Wat een prachtige site, met prachtige honden. Ik had de site een tijdje terug ontdekt, daarna was ik op vakantie naar Portugal en toen ik na de vakantie weer keek was Layka al overleden. Wat is dat snel gegaan zeg, voordat ik ging was er nog niet eens een teken van ziekte ofzo, wel van ouderdom, maar dat is niet gek lijkt me. Het lijkt me verschrikkelijk om zo'n beslissing te moeten nemen. Ik was vroeger al helemaal kapot als mijn goudvis overleed en daar heb je toch wel een minder sterke band mee! Het lijkt me heerlijk om een Berner om me heen te hebben. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in. Ik ga eerst voor mijn studie 2 maanden naar Finland. Daarnaast heb ik sinds ik geboren ben al een allergie voor eigenlijk alle dieren, behalve goudvissen en schildpadden. Ik zat vroeger op paardrijles en toen viel ik na een halfuurtje les echt half dood van het paard... Mijn ouders hebben me toen gedwongen te stoppen, voor mijn eigen bestwil natuurlijk, maar ik was wel erg teleurgesteld. Ik groei wel over mijn allergie heen, dus ik wil me binnenkort laten testen, hopelijk gaat het helemaal over en dan kan ik wel zo'n geweldige Berner houden. Zolang dat nog niet het geval is, 'leen' ik regelmatig de Berner van een vriend. Hopelijk kom ik jullie een keer ergens tegen, of ontmoet ik jullie. Succes met de dametjes, ik houd de site in de gaten!

Reactie: Hallo Eeke, dank je wel voor je compliment. Met Layka ging het inderdaad rg snel, alles speelde zich binnen 2 weken af... Je hebt geen mailadres vermeld, dus ik kan je niet persoonlijk antwoorden, maar je bent altijd welkom om via de 'contact' pagina contact te zoeken. Dan kom je gewoon een keer met mijn meiden mee wandelen in de Soesterduinen. Alleen wel als het iets minder warm is ;-) Lijkt me trouwens ook niet verkeerd hoor: 2 maanden Finland :-) Juud


Date: 19/07/2006 13:33

Naam : Marjan & Marcel,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Judith. Geniet van je wel verdiende vakantie samen met je meiden. Maak er twee fantastische weken van. Liefs en tot gauw.

Date: 19/07/2006 07:37

Naam : BernerSennen pup Charon van Hades,
Email : ideboer@zonnet.nl
Home Page : http://www.atelieringrid.nl

Ik, Charon, zeg maar gewoon Kr-o, ben apetrots op mijn diploma PUPPYCURSUS gehaald bij Judith. Iedere week waren wij weer verrast over Judith's inzet en de bijzondere plaatsen, dierentuin, trein, duinen, paarden, koffie, puppen en veel geleerd! Woerden - Soest, wij rijden het met plezier! Graag tot een volgende cursus, ook namens Bolijn en Ingrid, BEDANKT JUDITH een pootje van Charon.

Date: 17/07/2006 16:08

Naam : Annet,
Email : 
Home Page : 

Prettige vakantie !!!

Date: 16/07/2006 09:42

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hrlijk Judith, ga maar lekker genieten van deze 2 weken, je hebt het MEER DAN verdiend!! Emile, Laura en Sammy

Date: 15/07/2006 17:47

Naam : Karina en Maria,
Email : 
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, een tijd geen bezoek gebracht aan de site, en nu we keken, zagen we ineens het treurige nieuws! Wat ontzettend verdrietig, maar heel erg dapper dat je de beslissing hebt genomen. We wensen jullie veel sterkte bij het gemis. De gedachte dat zij voortleeft in jouw prachtige kennellijn is mooi. Sterkte en geniet toch van jullie andere meiden. Groetjes, Karina en Maria. En een grote knuffel van Bas.

Date: 15/07/2006 14:36

Naam : Susanne,
Email : suuzz@berner4life.nl
Home Page : http://berner4life.nl

Bij deze wilde ik jullie nog heel veel sterkte wensen met het verlies van Layka. Met tranen in m'n ogen en een brok in m'n keel heb ik je verhaal gelezen. Woorden schieten ff tekort... Heel veel sterkte!!! Groetjes, Susanne.

Date: 13/07/2006 08:22

Naam : Sonja,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith. Ik wil jou en Thijs sterkte wensen met het verlies van Layka. Dat je deze beslissing hebt moeten nemen was moeilijk genoeg, maar laat wel zien hoeveel je van haar hebt gehouden, want zo is haar wel veel pijn en leed bespaard gebleven. Sonja

Date: 11/07/2006 17:50

Naam : Marleen,
Email : mrenckens@casema.nl
Home Page : 

Judith, heel erg veel sterkte met dit vreselijke verlies! Wat heb je het prachtig omschreven! De tranen staan in m'n ogen... Groetjes, Marleen

Date: 10/07/2006 10:59

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : 

Wat een prachtig gedicht heb je gemaakt voor Layka zus! Ontroerend mooi! Dikke knuf!

Date: 10/07/2006 03:47

Naam : Andr & Wilma & Arianne,
Email : andreharms@casema.nl
Home Page : 

Heel veel sterkte toe gewenst aan jou en Thijs. Andr

Date: 07/07/2006 20:14

Naam : Denise,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, heel veel sterkte. Groetjes, Denise.

Date: 07/07/2006 20:05

Naam : Annelies van Esch,
Email : anneliesvanesch@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Moeilijk, zo niet onmogelijk, om zo'n beslissing te moeten nemen, maar moedig van je om Layka toch verder lijden te besparen. Een beslissing genomen met zoveel liefde is altijd de juiste, maar voor jou heel moeilijk. Ik hoop dat dat hetgeen is wat jou een beetje troosten kan. Heel veel sterkte en liefs, Annelies van Esch.

Date: 07/07/2006 12:45

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Mooie, aangrijpende woorden, Juut... Ook in de mail die je vanochtend rond hebt gestuurd. Het bezorgt me een brok in mijn keel en tranen in m'n ogen. Ook vanwege mijn eigen Yanic met wie de beslissing nt zo moeilijk en ingrijpend was, en het verlies ook zo schrijnend. Straks wint de fantastische herinnering en worden de beelden uit het verleden ng dierbaarder... Nu is er enkel de pijn en dat vreselijke gemis; nogmaals sterkte meissie... xxx Petra.

Date: 07/07/2006 10:48

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Dag Judith, Thijs en de Berner dames. Bijna dagelijks heb ik de hele situatie gevolgd via je site. Ik vind het echt moedig, sterk en vooral liefdevol wat je hebt gedaan voor Layka. Het gemis zal hl groot zijn, geen enkele andere hond zal haar ooit kunnen vervangen, maar ze heeft een leven gehad bij jou waar vele honden enkel kunnen van dromen. Het feit dat je dan de stap hebt gezet vooraleer Layka zou beginnen lijden of pijn ondervinden vind ik uitermate correct van jou, respectvol, hoe moeilijk en hartverscheurend zo'n beslissing ook is. Het leven gaat verder met vele mooie herinneringen. Trek je op aan je andere honden, ze hebben je nodig en jij hebt hen ook nodig. Sterkte, Jeroen.

Date: 06/07/2006 20:40

Naam : Emelie,
Email : 
Home Page : 

Judith en Thijs, heel erg veel sterkte na dit verlies en ik wens jullie heel erg veel sterkte. Ik hoop dat de andere honden je een beetje op kunnen vrolijken, zodat je daar goed van kunt genieten. En natuurlijk wel aan Layka terug kunt denken, maar wel bedenken dat je Chaya hebt en dat zij wel een kleindochter is van Layka. Dat zij maar heel erg op haar mag gaan lijken, want Layka was een schat! Het afscheid nemen is heel erg moeilijk en dat is ook zo voor mij, want ik leef heel erg mee (dus kan je nagaan hoe jij je dan voelt). Ik hoop dat Thijs je goed kan steunen en dat Layka een mooi plaatsje mag hebben in de hemel, dicht bij haar oude maatjes. Heel erg veel sterkte en xxxxxxxxxxxx van mij, liefs, Emelie. P.S. Hou je taai en een kus voor alle andere honden.

Date: 05/07/2006 18:26

Naam : Elkjar,
Email : lebbiebink@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Gecondoleerd met het verlies van Layka. Sterkte ermee. Groetjes, Elkjar.

Date: 05/07/2006 17:53

Naam : Fauve,
Email : fauvelovespikey@hotmail.com
Home Page : 

Heey Judith. Ik wens jou en Thijs heel veel sterkte toe!!! Heel veel liefs van Fauve.

Date: 05/07/2006 15:49

Naam : Karin,
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Judith, wens je heel veel sterkte toe na dit grote verlies.

Date: 05/07/2006 15:14

Naam : Linda,
Email : lwiertz@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith (en Thijs), heel veel sterkte met het verlies van je hondenvriendin. Ik weet hoe verschrikkelijk dit is. Ze kan nu fijn gaan spelen met Gaby en misschien Tybo bij de regenboogbrug.

Date: 05/07/2006 14:42

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Veeeeeel sterkte!!!! Groetjes van Jennifer.

Date: 05/07/2006 13:14

Naam : Nicole,
Email : el.faiyum@casema.nl
Home Page : http://www.el-faiyum.nl

Hoi Judith. Mag ik jou en Thijs heel veel sterkte toewensen. Ik hoorde toevallig vandaag van Petra dat je afscheid hebt moeten nemen van Layka, wat kan dan alles snel gaan. Ook ik heb hier een oudere hond en hoop dat ik, net als dat jij nu gedaan hebt, tegen de tijd dat het nodig is de beslissing kan nemen om ook waardig afscheid van haar te nemen... Dus heel veel sterkte met het gemis van je eerste Berner vriendin. Groetjes, NICOLE and DOGS.

Date: 05/07/2006 00:53

Naam : Marianne,
Email : voorneveldmwh@zonnet.nl
Home Page : 

Lieve Judith. Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd. Wat een aangrijpend gebeuren zeg! Jeetje, ik zit hier zelf met tranen in de ogen. Kan me heel goed indenken hoe veel verdriet dit met zich mee brengt. Wat mooi dat je haar thuis hebt laten inslapen, in haar eigen vertrouwde omgeving. Nogmaals heel veel sterkte. Liefs Marianne.

Date: 04/07/2006 22:52

Naam : Zusje,
Email : 
Home Page : 

Hoi zus! Tja... weet niet goed wat ik hier neerzetten ga of wil...... Dat ik met je (jullie) mee leef dat weet je natuurlijk allang........ Wat een moeilijke dag moet dit geweest zijn! Voor jou, Thijs n oma!!! Gelukkig blijven de mooie herinneringen aan Layka, je 'eerste Berner' altijd bestaan. Wij willen je (jullie) veel sterkte wensen met jullie verdriet. Dg lieve Layka........ eens... dan zien we je weer........ voorbij de regenboogbrug.... samen met Gaby, Conan en Ritchie..... Dikke knuf!

Date: 04/07/2006 22:48

Naam : Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Gecondoleerd lieverd.... Wat een dag moet het voor je geweest zijn en wat zul je haar missen. Maar wat een waardig afscheid heeft ze gehad, zoals ik lees in je (altijd weer) mooie woorden. Ze heeft rust nu..... Ik denk aan je! Liefs, Laura.

Date: 04/07/2006 22:27

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Mooi eerbetoon aan Layka op de welkomstpagina.....

Date: 04/07/2006 21:09

Naam : Marjan en Marcel,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Judith, wij willen jullie allemaal heel veel sterkte toe wensen. We huilen met jullie mee. In gedachten zijn we bij jou en je meiden. Geef ze van ons een hele dikke knuffel. Heel veel liefs van ons allemaal.

Date: 04/07/2006 15:04

Naam : Ada en Annet,
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

HEEL VEEL STERKTE !!!!!! En ja het is hl erg moeilijk om zo'n beslissing te nemen. En het juiste moment, ach je weet het nooit. Maar Layka verdient een waardig eind, ze was een geweldige hond. Geef haar a.u.b. een dikke knuffel van ons. We houden haar in gedachten. En nu word zij ook een sterretje aan de hemel, net als onze Tosca, Demi, Kelly en Joy. Nogmaals heeeeeeeeel veel sterkte.

Date: 04/07/2006 14:15

Naam : Anita van 't Klooster,
Email : Kleinhoogenwel@hotmail.com
Home Page : http://spaces.msn.com/kleinhoogenwel/

Hoi Judith. Ik huil met je mee. Sterkte en heel veel liefs, Anita.

Date: 04/07/2006 13:34

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Weer schieten woorden tekort, lieve Judith.... We huilen met je mee en zijn in gedachten bij je! Heel veel liefs en sterkte, Emile en Laura.

Date: 04/07/2006 10:54

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Juut, we hebben elkaar gisteravond laat al even gesproken, maar na het lezen van de laatste berichtgeving op je site schieten de tranen me helemaal - en opnieuw - in de ogen. Alsof ik voor het eerst hoor dat Layka het niet gaat redden, zo voelt het... Ik kan me de tweeledigheid van jouw emoties heel goed voorstellen, maar je hebt gelijk om Layka een zo waardig mogelijk afscheid te gunnen en dat krijgt ze nu doordat je het niet onnodig rekt. Maar je zei het zelf al: het juiste moment komt nooit... Nogmaals heel, heel veel sterkte met deze immens moeilijke beslissing. Ik denk aan je, en aan je grote vriendinnetje die straks dit wereldje gaat verlaten. Dat ze maar heel mooi en vredig aan haar nieuwe weg mag beginnen... Dag lieve, lieve Layka... :-(

Date: 04/07/2006 08:57

Naam : fam.Couzijn,
Email : 
Home Page : 

Wij wensen je heel veel sterkte vandaag en wij leven met jullie mee. Geef haar nog wel een hele dikke knuffel van ons en Chailo. Familie Couzijn en kleinzoon Chailo.

Date: 04/07/2006 08:57

Naam : Miriam, Frank ,
Email : 
Home Page : 

He Judith en Thijs. We hopen dat het snel wat beter gaat met Layka. We leven mee en duimen voor jullie..... Liefs en knuffels van Frank, Miriam en Fabinne.

Date: 02/07/2006 23:36

Naam : Tineke Boosman,
Email : tineke.boosman@wanadoo.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Ik leef met je mee. Wij hebben op dit moment een kat (Heilige Birmaan) die nierfalen heeft. We hebben ook een infuus gegeven en elke dag naar de dierenarts. Het is een katje van de dag, weegt haast niets meer. Maar heeft geen pijn en gaat zijn gangetje op zijn manier. Veel sterkte, Tineke en Jolle.

Date: 02/07/2006 09:51

Naam : Myr,
Email : famvancapelleveen@tiscali.nl
Home Page : 

H Judith, wat een tobberij met je meisje!!! Ik hoop dat e.e.a. aanslaat en dat Layka weer opknapt. Succes ermee en ik duim mee, hoor! Dikke lebbers van Noddy en Duffy. En van mij natuurlijk! Groetjes, Myr.

Date: 01/07/2006 20:49

Naam : Marieke,
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Hoi Juudje! En... slaat het infuus al een beetje aan?! Merk je al verandering?! Ik hoop het toch zo!!!!!!! En wij duimen hier ook allemaal voor jullie! Verwen haar maar lekker! (Maar dat doe je al!) Dikke knuf, je zusje........

Date: 01/07/2006 14:56

Naam : Ada en Annet,
Email : 
Home Page : 

He Juud ook wij duimen voor jullie. Heel veel liefs en sterkte van deze kant. Honden knuf van Kedi en Chlo.

Date: 01/07/2006 10:58

Naam : Anita van 't Klooster,
Email : Kleinhoogenwel@hotmail.com
Home Page : http://spaces.msn.com/kleinhoogenwel/

Hallo Judith. Wij denken aan jullie en duimen! Allemaal heel veel sterkte. Groetjes en liefs, Jos & Anita

Date: 01/07/2006 00:53

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi Juut. Ik sprak je vandaag even toen je in Wageningen was en Layka begeleidde terwijl ze aan het infuus lag. Ach, arm dier... Laten we hopen dat het toedienen van dat fysiologisch zout zijn vruchten zal afwerpen. Je vroeg ons te duimen en natuurlijk doen we dat!! Dikke knuf voor Layka en xxx-jes voor jou. Petra

Date: 30/06/2006 23:08

Naam : Emelie,
Email : 
Home Page : 

Hey, wat balen zeg, van Layka!!!!!! Ik baal echt als een stekker en ik kon nog wel zo goed met haar overweg. Ik ben ook geschrokken en ben nu ook vaak verdrietig daarover en denk daar dus aan. Nou, sterkte en een dikke knuffel voor Layka van mij xxxxxxxxxxxx Emelie STERKTE!

Date: 30/06/2006 17:03

Naam : Karin,
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Las net het verhaal van Layka, wat erg zeg. Hoop dat ze kunnen achterhalen waar het vandaan komt en dat zij de juiste medicijnen krijgt en dat ze snel weer opknapt. Hoe is het verder met je?

Date: 30/06/2006 15:55

Naam : Chailo en baasjes,
Email : 
Home Page : 

Oma Layka wij wensen je heel veel sterkte en wij hopen dat je nog opknapt. In ieder geval dat jij je een stuk beter gaat voelen. Judith veel sterkte en geniet nog zoveel je kan van oma Layka. We hopen dat er een oorzaak gevonden wordt die te behandelen is. Dikke "hondenknuffel" van hier en van mijn baasjes. Chailo en de baasjes.

Date: 30/06/2006 09:45

Naam : Marjan en Marcel,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

We zijn net terug van vakantie en nu moet ik dit treurige nieuws lezen, heb zitten huilen toen ik het las. Kon het niet geloven. Ik hoop samen met Marcel dat je toch nog even van oma Layka mag genieten. Ook namens mijn ouders heel veel sterkte toegewenst. Dikke knuf van onze Bernermeiden en Golden reu. Hou je taai, we leven met je mee.

Date: 29/06/2006 23:45

Naam : Ada en Annet,
Email : 
Home Page : 

Jeetje wat vind ik dit erg zeg van Layka, onze hondenvriendin, die ons "goedkeurde" destijds. Ik weet niet wat ik verder zeggen moet, ik kan alleen maar huilen. We leven met je mee en wensen Layka vanuit Almelo hl veel liefde en sterkte toe !!!!!! En jou natuurlijk ook Juud.

Date: 29/06/2006 19:41

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Tsja, wat moet je nou zeggen. En hoe? Wat een aangrijpend bericht ineens. En zo plotseling. Ik hoop dat Layka sterk zal blijven en zal voelen door hoe ongelooflijk veel liefde ze omringd is en daar haar (hoewel nog weinige) energie uit zal halen. We denken aan jullie en sturen jullie vanuit Makkum heel veel knuffels!! Liefs, Laura.

Date: 29/06/2006 19:06

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi Juut. Twee berichtjes direct achter elkaar in een gastenboek is eigenlijk niks voor mij, maar ik met even reageren op je berichtje over Layka... Jeetje meis, wat moet dit een nare wending voor je zijn... Ik ken Layka net zo lang als jij - en heb bovendien een Golden van dezelfde leeftijd - dus ik was redelijk in shock toen ik las dat het slecht met haar gaat. Bijna 11 jaar is een prachtige leeftijd en iets om reuze dankbaar voor te zijn, maar je moet er toch niet aan denken... Ik zie d'r nog hobbelen destijds op jouw flatje toen ze nog een puppy was. En nadien de vele uurtjes die wij samen door hebben gebracht met onze honden - met Yanic er toen ook nog bij - en vaak ook met anderen (hondjes en vrienden / vriendinnen). En hoe fantastisch dat altijd ging en hoe gezellig het was zo met z'n allen. Layka hoort er z bij, bij al die plaatjes en herinneringen... Ik kan me voorstellen dat je je echt uit het veld geslagen voelt nu, maar hou moed! Ze is een 'taaie' en als ik haar goed inschat laat ze het er cht niet zomaar bij zitten. Wij duimen met z'n allen dat ze nog een poosje van haar hondenleventje mag genieten en zeg maar tegen Layka dat ze eigenlijk nog helemaal niet gemist kan worden... Veel sterkte en liefs en een HELE dikke knuffel voor Layka, Petra (P.S. Ik bel je binnenkort...)

Date: 29/06/2006 16:00

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi, hoi, weer een RCAC voor Boska, geweldig!! Gefeliciteerd en dat laatste punt gaat vast ook lukken... Chanel moet er ook nog 1tje maar juist die laatste zijn vaak het lastigst, zeggen ze ;-). We blijven gewoon volhouden n duimen! Liefs, Petra en de Rocksett Retrievers.

Date: 28/06/2006 10:22

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een mooie "familie" foto's zeg, prachtig! En wat een hoop nieuwe ontwikkelingen weer. Hoop dat Boska gauw het laatste punt mag halen en zich Nederlands Kampioen mag noemen. Ze verdient het. Met plezier alles weer gelezen en bekeken. Groetjes, Laura & Emile. Pootje van Sammy.

Date: 26/06/2006 13:27

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd met Boska! Leuk hoor... Ik ben trots op haar en jou. De foto's van het ringsteken heb ik met plezier bekeken. Nu nog even naar de vader van Chaya kijken. Kusjes, mams.

Date: 26/06/2006 03:08

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Wat een geweldige foto van Thijs, die zeker succes van z'n werk zal zien en hebben. Goed gedaan Thijs. Ja, van de dood van Blacky keek ik niet op... Verstandig dat je hem niet verder hebt laten lijden. En het treinen zag er heel relaxt uit... Waren de pups niet bang??? Kusjes, mams

Date: 22/06/2006 02:19

Naam : Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Reken maar, geef maar een belletje! Laura

Date: 17/06/2006 01:11

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Sorry, sorry, sorry, sorry, sorry. Wat een afgang. Excuses voor deze blunder, lieve Judith en Thijs, het spijt me heel erg. Dat ze allemaal nog maar heel lang en vooral in goede gezondheid bij jullie mogen zijn. Liefs, Laura.

Reactie: Zoooo'n afgang is het nou ook weer niet hoor ;-)) 't Is niet raar dat niet iedereen de dames uit elkaar kan houden ;-) Maar in elk geval hartelijk dank voor de goede wensen en felicitaties! Enne... wie weet wordt onze brokkenpiloot en kwispelkont ook wel een 'demente muts' over een jaartje of twee?! Van mij mag ze, hihihi... Begin ik een tehuis voor 'demente Berners'. Kom je dan helpen?! hahaha ;-) Juud

Date: 16/06/2006 22:53

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Van harte Chlo. Heel veel kusjes van oma en geniet er maar lekker van...

Date: 16/06/2006 22:37

Naam : Ada en Annet,
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd lieve Chlo en nog vele jaren erbij meid!!!!! Knuffel van ons. Poot(je) van Kedi en Chlo.

Date: 16/06/2006 16:15

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Gefeliciteerd, ouwe 'demente muts'!! Hihihihih..... Dat je baasjes nog lang van je mogen genieten! Liefs, Emile en Laura. Pootje van Sammy.

Reactie: Voor de titel 'ouwe demente muts' moet je toch minimaal 10 jaar oud zijn hoor, net als Layka ;-) Chlo heeft bij ons meestal de titel 'brokkenpiloot' en 'kwispelkont'... Maar ach, als je niet dagelijks tussen ze leeft, is 't ook best lastig al die meiden hier uit elkaar te houden ;-)

Date: 16/06/2006 15:41

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Chlo.

Date: 16/06/2006 12:38

Naam : Jacqueline en Suzanne,
Email : jmvarossieau@hetnet.nl
Home Page : 

Ha Judith, wat een schattige pup heb je erbij. We hadden nog zullen komen kijken, maar daar is niks van gekomen. Veel pech gehad met m'n knien en ik word morgen geopereerd. Met Dino gaat het fantastisch. Hij had alleen wat pech met zijn oren, een ontsteking, maar is inmiddels weer genezen. Hij gaat lekker mee op vakantie. Ja, hij heeft ons gezin weer compleet gemaakt hoor. We zijn allemaal heel gek op hem. O ja, Bono is trouwens terug naar de fokker. Jammer h? Nou h, groetjes van Jac. en Suus.

Date: 14/06/2006 22:27

Naam : Emelie,
Email : 
Home Page : 

Beste Chaya, heel hartelijk gefeliciteerd met jouw prachtige bekertje. Ik ben heel erg trots op jou en zal hem een keer komen bewonderen. Wat een leuk baasje had jij ook mee en wat leuk dat jullie al die leuke foto's hebben gemaakt en op de site hebben gezet. Ik vind ze namelijk heel erg mooi en leuk om naar te kijken. Ik vond het heel erg mooi om jou te zien lopen en ook om jou te zien zitten bij jouw mooi bordje met het nummer 5 er op en die mooie bloemen. Geef je je baasje, Layka, Chlo, Boska en natuurlijk jouw moeder Abisha een hele dikke knuffel en heel erg veel plezier in huize Laykaby. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX een miljoen kusjes en knuffeltjes van mij xoxoxoxoxoxox Emelie.

Date: 13/06/2006 18:21

Naam : Chailo,
Email : 
Home Page : 

Hallo brusjes en familie. Hebben jullie het ook zo warm?? Binnen is het koeler. Ik altijd maar denken dat het alleen in buitenland warm zou zijn. Dat zeggen die baasjes van mij tenminste. Elk schaduwplekje is buiten welkom. Vandaag voor het eerst mee naar zo'n kinderschool. Leuk al die mensenkinderen.'t Schijnt dat er ook iets van een hondenschool bestaat. Een andere school als bij mijn mama. Daar ga ik later heen zegt mijn baasje. O,ja, ik heb al kennis gemaakt met de dierenarts en die zei dat ik er mooi uitzag. Het is dat ik geen schoenen zou hebben anders ging ik er mooi naast lopen :-)) Ik vond alleen die prikken wat minder. 't Schijnt dat dat nodig is. Word ik niet zo ziek. Dat kunnen ze wel zeggen, maar ik weet niet of ik het daar mee eens ben. Ik heb wel een beetje last van mijn ingewanden (darmen) :-(  Waarschijnlijk van de prikken en de warmte. Ik krijg nu wat Yakult over mijn eten. Mjammie. Dat smaakt wel. Ik heb ook slingers en ballonnen gezien van de week. Rare dingen die ballonnen. Die kunnen ook knallen. Die zijn nu weg. Zo nu ga ik een tukkie doen in de bench en de hartelijke groeten van mij en mijn baasjes. Wie weet tot gauw!!! Chailo

Date: 13/06/2006 10:23

Naam : Catootje,
Email : hanslebbink@saunadeheuvelrug.nl
Home Page : 

Hallo broertjes, zusjes en mams. Zo nu eindelijk een berichtje van mij. Ik had het ook zo druk met al die indrukken opdoen, poeh, om moe van te worden. Daarom slaap ik ook nog best veel en heb ik af en toe m'n gekke uurtje. Met mij gaat verder alles goed. Nicole (m'n baasje) neemt me overal mee naar toe en ik moet zeggen, dat bevalt me uitstekend al die aandacht. Bij de sauna heb ik nu dan ook mijn eigen verblijf. Even wennen, maar nu, na paar keer even janken, kan ik het wel waarderen. Zo, genoeg over mezelf, ik hoop dat met jullie broers en zussen ook alles voorspoedig gaat en dat jullie net zo'n mooi honden leven hebben als ik. Tot de volgende keer maar weer. Dikke knuffel van m'n baasjes en mij.

Date: 11/06/2006 13:08

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Wat een gezellig verhaal en heel fijn dat alles goed gaat, mams.

Date: 09/06/2006 15:01

Naam : Cimba,
Email : 
Home Page : 

Hoi Chailo, ik slaap ook in de bench helemaal alleen... Liet eerst merken dat ik dat schandalig vond, maar tja, heeft geen effect. Dus ik huil ze 3 keer gedag, totdat ik hoor dat ze boven zijn en dan ga ik ook maar slapen. Om 6.00 uur vind ik het dan wel opstaan tijd..... Ik ga mee naar school, de winkelstraat, auto rijden, spannend joh..... Dikke lik van Cimba!

Date: 09/06/2006 12:59

Naam : Chailo,
Email : 
Home Page : 

Alles goed met mij. Erg wennen, maar de bench was wel vreemd. Slaap hier de hele nacht in zonder het te bevuilen. Knap h?! Ben benieuwd hoe het met mijn brusjes gaat. Dikke hondenknuffel van mij. Groetjes van Chailo en de baasjes.

Date: 08/06/2006 10:19

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

WAT EEN SUPERMOOIE FOTO van alle pups op een rij!! Laura

Date: 03/06/2006 14:01

Naam : Karina,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Hai Judith! Wat vliegt de tijd toch en wat zijn ze allemaal knap geworden! Super dat ze zo gezond zijn!! Ik ben net terug van vakantie, lekker weekje Kos geweest, dus helaas kan ik de pups niet nog een keertje in levende lijve zien, maar hoop jouw knappe vijfde meid toch nog vaak te zien!! Met Bas gaat het aardig, hij is nog steeds zielig maar als alles goed gaat, mag hij 19 juni naar aquatherapie op aanraden van de dokter. Het blijft een zorgenkindje!! Groetjes, Karina en Maria en een dikke knuffel van Bas (vooral natuurlijk aan Boska ;-))

Date: 03/06/2006 09:02

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd, mams.

Date: 02/06/2006 23:51

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Hey. Ik vind het zo spannend, ooooooo. Ik heb er zo'n zin in. Morgen dan ga ik Cimba helemaal vertroetelen. Geef ze allemaal een knuffel van mij.

Date: 02/06/2006 21:14

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Superfijn dat alle pups gezond zijn, is een felicitatie waard!! Geniet nog maar even lekker van alle poepies, uuuuuhhhhhh, puppies nu het nog kan. Fijn pinksterweekend! Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date: 02/06/2006 16:55

Naam : Marjan en Marcel,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi, hoi. Wat worden die kleintjes toch groot en mooi. Ze hebben allemaal prachtige namen. Was even schrikken van het konijn, maar gelukkig komt het goed. Marcel en ik hebben al tegen elkaar gezegd, dat wij uit het volgende nest van jou een mooie Berner heer willen. Wat ben jij toch lief voor de pups, om ze gewoon bij de melkwagen te laten, maar niet echt handig. Volgende keer beter :-) We komen na onze vakantie gauw weer eens langs (aan). Succes het weekend, met het uitvliegen van je kinderen. Groetjes en knuffels van Marcel, Marjan, Cindra en Max

Date: 01/06/2006 14:19

Naam : Fauve,
Email : Fauvelovespikey@hotmail.com
Home Page : 

Heey Judith, ik heb veel reclame gemaakt met foto's van Catootje en je site. Veel willen nu ook een puppy en vooral Berners. Ook veel oudere mensen zeggen: ze zijn zo lief, als ze nog klein zijn h? Maar ze zijn ook nog leuk en lief als ze groot zijn. En ik vind het een heel lieve / leuke site. Groetjes, Fauve.

Date: 01/06/2006 10:34

Naam : Annet,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith. Geweldig om te zien hoe het met de pups gaat, kijk bijna elke dag even op je site. Ook hebben ze allen een mooie naam gekregen. En wat zullen jullie een bekijks hebben gehad in de dierentuin (kan me nog herinneren van toen en dat was heel gaaf). Jammer dat we afgelopen weekend niet konden komen, ja ook wij kunnen dom doen. Afspraken dubbel maken, bijv. hahahaah. Nou ja.... beterschap met eenoog en succes a.s. donderdag, zonder "melkbar" hihihi. Liefs van ons.

Date: 31/05/2006 06:44

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Tja, soms ('s morgens) zit het mee en soms zit het tegen :-) Hopelijk gaat het donderdag beter met het ochtendritueel. Geen lopende melkbar meer in de buurt bij de pups;-) Succes donderdag en sterkte met eenoog. Hopelijk knapt die weer gauw op. Zondag was een leuke dag. Niet alleen honden gezien, maar ook nog heel veel mensen die de pups aanhaalden en wat dierentuinbeesten. Leuke foto's van de dierentuin. Groetjes Henny.

Date: 31/05/2006 00:26

Naam : Elize,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith, net je site weer bekeken. Het was weer genieten en ze hebben alle 6 leuke namen gekregen. Je krijgt er geen genoeg van. Groetjes, Elize.

Date: 30/05/2006 17:20

Naam : Ingrid en Bolijn,
Email : ideboer@zonnet.nl
Home Page : 

Als Berner Sennen fans zijn wij mee geweest met Judith's puppen uitstapje naar de dierentuin, het was een geweldige fijne dag ! Veel dank Judith en Thijs, wat een bijzondere inzet van jullie om dit met de Berner Sennen puppen te ondernemen. Wij hebben genoten, liefs van Bolijn en Ingrid

Date: 29/05/2006 14:14

Naam : Ankie,
Email : 
Home Page : 

Thijs, dank je wel voor alle prachtige foto's! Heb ik toch het idee dat ik in de dierentuin geweest ben :-) Ik heb alleen maar honden gezien...... Dank jullie wel voor de geweldige dag!!!

Date: 29/05/2006 12:37

Naam : Marinka Tolsma,
Email : info@remarhoeve.nl
Home Page : http://www.remarhoeve.nl

Wat heb jullie een mooie site zeg !!! Wat ontzettend uitgebreid. Ik kom zeker af en toe eens verder neuzen. Veel succes met jullie Berners. Groetjes, Marinka, Suka, Thaira en Bijoux.

Date: 28/05/2006 23:01

Naam : Marleen,
Email : mrenckens@casema.nl
Home Page : 

Wat een prachtige pups Judith! Heel leuk om ze te zien. Wat een verschil met die Jacky's van mij... Heel veel plezier nog de laatste week. Geniet ervan! Groetjes, Marleen.

Date: 27/05/2006 21:23

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Complimenten met je prachtige nestje, Juut! Stuk voor stuk geweldige hondjes met hele goede karakters. Die gaan ongetwijfeld een hele rooskleurige toekomst tegemoet! Veel liefs, Petra.

Date: 27/05/2006 01:04

Naam : Anita van 't Klooster,
Email : Kleinhoogenwel@hotmail.com
Home Page : http://spaces.msn.com/kleinhoogenwel/

Hallo Judith. Wat heb je toch een prachtige site en heerlijk up to date. Ik kijk elke avond of er iets nieuws te lezen is. Allemaal veel plezier a.s. zondag in de dierentuin en veel plezier met jullie pup. Groetjes, Anita.

Date: 26/05/2006 22:56

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Jee, wat houden jullie de site prachtig bij. Het is een genot om elke dag weer de nieuwe ontwikkelingen te lezen. Echt heel mooi......... Vooral nu we de honden allemaal in het echt gezien hebben, is het nog specialer alles te lezen. Compliment!!!! Emile en Laura, pootje van Sammy.

Date: 23/05/2006 21:19

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hey Judith. Wat zijn het een poepies!!!! Ik vond het gister heel erg leuk en ik heb al weer zin om te komen. Jennifer

Date: 22/05/2006 12:32

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Heey. Het was gister bij de puppycursus leuk. Vooral de trucjes met de grote honden. Ze zijn allemaal schatjes!!!!! Lekker vakantie heb ik. En m'n zus Lieke niet. Van Anna.

Date: 22/05/2006 09:45

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Het blijft geweldig om elke week te zien hoe ze zijn gegroeid. Onze complimenten hoe je (jullie) de site up to date houden. Top!!! We zijn in afwachting van het nieuwe filmpje. Groetjes, Henny en familie.

Date: 19/05/2006 21:15

Naam : Karina,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Hai Judith. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk nog vele jaren!!! Heb je een leuke dag gehad, of eisten de pups alle aandacht ;-) Gaat het beter met ze? Groetjes, Karina.

Date: 18/05/2006 18:39

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!!!! Groetjes van Jennifer. P.S. Ik hoop dat de pups snel beter worden.

Date: 18/05/2006 12:33

Naam : Ankie,
Email : 
Home Page : 

Ben ik even lekker bezig, alleen maar aandacht voor de pups......... Vergeet ik je verjaardag toch helemaal, terwijl het er gewoon staat.... Oeps, keek alleen maar naar de foto's.... Maar alsnog van harte en een hele dikke knuffel. Inderdaad 't leven begint bij 40, zegt een andere 40...

Date: 16/05/2006 23:39

Naam : Marcel en Marjan,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet er lekker van. Dikke knuffel van Cindra en een stevige poot van Max.

Date: 16/05/2006 14:20

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel jaartjes erbij!! Op naar de honderd. Een prettige dag en veel plezier vandaag. Henny en familie.

Date: 16/05/2006 11:00

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

HIEPERDEPIEPERDEPIEP.................... HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!! Hoi Judith, wat een hommage aan jou zeg, helemaal super. Emile en ik gaan dus zeker niet achterblijven en feliciteren je VAN HARTE met deze mooie dag. We hopen dat er nog vele gezonde jaren mogen volgen in aanwezigheid van Thijs en je mooie honden. We hopen dat je een fijne dag zult hebben en lekker verwend zal worden. Heel veel groetjes en tot zaterdag! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date: 16/05/2006 10:56

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hoi Judith. Een dikke dikke proficiat met je 40ste verjaardag. Ik geloof echt dat het leven begint bij 40 (oeps, dan moet ik nog 13 jaar wachten). Geniet er maar van en ga maar eens goed uit de bol....... Moet wel lukken met al die pups erbij. Groetjes, Jeroen en de doggies.

Date: 16/05/2006 09:35

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Er is er een jarig, hoera, hoera....... Dat kun je wel zien dat is zij!!!! Dat vinden wij allen zo prettig, ja ja ....... en daarom zingen wij blij..... Zij leve lang.... Hoera.... Hoera!!! Lief zussie van mij, van harte met je verjaardag!!!!!!!!!!!!!!! 'Het leven gaat beginnen voor je' !!! Hoera!!!! Dikke knuf en veel, heel veel liefs!!! (ook Thijs en de meiden van harte!!!)

Date: 16/05/2006 00:21

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Het blijft een feest om naar de beestjes te kijken. Wat een drolletjes en wat worden ze alsmaar mooier. Hoop wel dat alle kleine strubbelingen weer opgelost zijn en dat ze weer goed eten en drinken en vrolijk lopen te dartelen! Kijk uit naar de volgende updates! Emile en Laura. Pootje van Sammy.

Date: 12/05/2006 15:17

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Hoi zus!! We willen je nogmaals bedanken voor je hartelijke ontvangst! Het was geweldig gezellig!!! De pups zijn in n woord: heerlijk!! En de kinders en wij hebben van jou, je honden n puppies genoten!!! Wat zijn ze ook al groot!!! Dat ze zo snel leren, kunnen en doen in n maand tijd.....................!!! ***zucht*** O ja...  Heb uiteraard een verslagje gemaakt op onze log van dit 'uitje'!! Bedankt zus!!! Dikke knuf, Huisjeherr.

Date: 07/05/2006 01:29

Naam : Elize,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith, wat worden ze schattig. We komen snel kijken hoor. Edwin zit in Zwitserland. Martijn geopereerd en San ook een klein hondje. We zijn razend druk, maar we zijn ontzettend nieuwsgierig en vinden het een prachtig stel. Tot gauw, de Steegemannetjes.

Date: 05/05/2006 22:00

Naam : Myr van Capelleveen,
Email : famvancapelleveen@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith, wat een snoeperige droepeltjes en wat een mooie site!! Ik hoop dat ik die knuffeltjes nog even echt kan bewonderen, voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Geniet er nog maar goed van, het gaat al snel genoeg. Liefs, Myr.

Date: 02/05/2006 23:13

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Je site wordt steeds mooier. Leuke filmpjes en mooie foto's. Chaya is een mooie naam.

Date: 29/04/2006 16:49

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Dat is een fijne verbetering... Mooie en gemakkelijke verbetering... Oma.

Date: 29/04/2006 16:14

Naam : Annet,
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

Geweldig wat een mooie pups. Ik kijk elke dag even op je site. Welke houd jij zelf Juud? Liefs, Annet en Ada. Bernerlebber van Kedi en Goldenlebber van Chlo.

Date: 29/04/2006 09:04

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Zucht.............. Wat mooi.......... Verder voeg ik maar niets toe, de vorige berichten zeggen absoluut genoeg. Wat zijn ze mooi! Tot de 20e, ik kan niet wachten! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date: 28/04/2006 15:01

Naam : Marcel en Marjan,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi, hoi. Geweldig om te zien hoe goed het gaat met de kleintjes. Elke dag even spieken op de site, ze zijn zo lief. We hopen gauw op kraamvisite te mogen komen, we kunnen bijna niet wachten. Geniet er lekker van. Groetjes van ons en een dikke Bernerknuffel van Cindra en Goldenknuffel van Max.

Date: 26/04/2006 12:35

Naam : Karina en Maria,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Ze zien er allemaal prachtig en gezond uit op de foto's en de film, je kan er trots op zijn!!! Echt heel leuk dat je de website zo mooi bijhoudt, geweldig om te volgen. Veel succes en natuurlijk plezier, tot gauw! Groetjes Karina en Maria.

Date: 25/04/2006 18:35

Naam : Ankie,
Email : 
Home Page : 

Geweldig, elke dag kijken en meegenieten. Wat zijn ze lief!!!!! We gaan aftellen wanneer we op kraamvisite mogen komen........ Spannend!!!! Knuffel voor jullie allemaal, Ankie en de meiden!

Date: 24/04/2006 23:18

Naam : Elize,
Email : 
Home Page : 

Echt, reutje blauw is gewoon onze Bommeltje van 3 jaar terug. Inmiddels een uit de kluiten gewassen Bommel, lief en ondeugend. Wat zijn de kiekjes weer leuk en de filmpjes zijn enig. Geniet er van en tot gauw.

Date: 24/04/2006 18:09

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Weer hele mooie foto's. Ik heb ze in gedachten even geknuffeld, mams.

Date: 21/04/2006 17:05

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hoi, wat zien de pups er leuk uit! Als het kon, zou ik ze allemaal willen hebben :-) We hebben alvast spullen gekocht voor als we Chailo hebben. Groetjes Jennifer. P.S. Ik vind de foto's en filmpjes heel leuk!

Date: 21/04/2006 15:49

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Weer thuis, toch nog even m'n schatjes bekeken... Ik mis de meiden wel... Maar mijn schatjes waren ook weer door het dolle heen. Mams

Date: 21/04/2006 03:01

Naam : Syl en Mar + kids,
Email : pearle@zonnet.nl
Home Page : 

Pups zien er schattig uit. Binnenkort komen we kijken in het eggie. Ook leuk voor kids.

Date: 20/04/2006 20:22

Naam : Elize,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith, net het filmpje bekeken van Abisha en haar droppies. Ontzettend schattig. Het blijft een wonder, zo mooi. Groetjes, Elize.

Date: 18/04/2006 14:13

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Geweldig nieuws van Boska weer!! Goed gedaan hoor! En de oogjes gaan ook al open......... Tjonge, jonge......... De Laykabylady's zijn goed bezig!!! Gefeliciteerd hoor, zus! Knuf, ook voor oma!

Date: 18/04/2006 00:30

Naam : Anke Alofs,
Email : j.a.malofs@wanadoo.nl
Home Page : 

Weer ikke. Ondertussen alle foto's en filmpje bekeken. Ziet er erg goed uit. Thijs heeft een leuk filmpje gemaakt. Zou zo weer aan een nieuwe pup beginnen. Maar tijd en ruimte spelen ook een rol, een hond heb je voor zolang hij / zij leeft, toch... Maar het ziet er wel erg leuk en gezellig uit. Wacht tot het vervolg er komt. Anke

Date: 17/04/2006 22:21

Naam : Anke Alofs,
Email : j.a.malofs@wanadoo.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Een wat late reactie, wij waren in Frankrijk. Fijn dat de meeste pups gezond zijn. Toch jammer van het laatste teefje. Dit is zeker een reden, om een keer af te spreken. Ben erg benieuwd naar de pups. Groetjes Anke.

Date: 17/04/2006 22:04

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hoi zussie! Wat een gaaf filmpje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt leuk om te zien! (Vooral hoe ze dringen om te kunnen drinken! ... En die staartpuntjes die zo bewegen!) Heel leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fijne tweede paasdag! (En sterkte.) Doe oma een knuf van ons! Groetjes, je zus!

Date: 17/04/2006 01:24

Naam : Emelie,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith, Thijs en alle honden en vooral de pups!!!!!! Ik ben echt heel erg trots op jullie (pups), dat jullie al zo groot zijn geworden. H, ik vind jullie echt super. Nu nog maar even 2 weekjes wachten en dan wil ik ook wel de pups komen bekijken. Dikke zoen, Emelie.

Date: 15/04/2006 14:50

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Mooie foto's en leuk filmpje. Wij kijken elke dag even of er nieuws is. Het is net of we er bij zijn. Je ziet dat ze gegroeid zijn. Nog twee weken wachten om ze echt te bewonderen. Tot gauw, Henny en familie.

Date: 15/04/2006 13:14

Naam : Annet,
Email :
Home Page : 

Geweldig wat een mooie foto`s en vooral het filmpje. We komen wel een keer kijken, tegen de tijd dat het mag. Liefs van ons.

Date: 15/04/2006 08:01

Naam : Jacqueline,
Email : jmvarossieau@hetnet.nl
Home Page : 

Jee, wat een erg mooie site heb je Judith. En gefeliciteerd met die mooie puppy's van je. Heel veel plezier en we komen zeker een keer kijken. Groetjes van Jac en Suus.

Date: 14/04/2006 21:48

Naam : Henriet,
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd met de mooie puppy's. Wat was het nog spannend met hun geboorte! Met de foto's en de bijhorende verhalen lijkt het net of ik er bij ben.

Date: 14/04/2006 20:25

Naam : Marianne,
Email : mwinters@zonnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en alle dames!!!! Van harte gefeliciteerd! Wat heeeeeeeeeerlijk weer om puppies in huis te hebben h? Natuurlijk ook de hartelijke felicitaties van Filos. We zullen binnenkort eens mailen, om een afspraak te maken om aan te komen. Geniet ze, zou ik zeggen.

Date: 13/04/2006 23:22

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hoi Abisha & co. Een dikke proficiat met die super mooie pups, jullie zullen wel fier zijn. Dat ze allemaal mogen uitgroeien tot fantastische honden als mama Abisha en papa Seppe. Groetjes, Jeroen, Seppe en de rest van de bende...

Date: 13/04/2006 20:55

Naam : Marcel en Marjan,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, Thijs en Oma Conan. Wij willen jullie van harte feliciteren met deze prachtige dotjes. Sorry dat we zo laat reageren, maar dit komt door familie omstandigheden. Wij willen jullie heel veel geluk wensen en we komen zodra het mag gauw kijken. Geef mama Abisha een dikke knuffel van ons en natuurlijk ook de andere meiden. Groetjes van Marcel en Marjan en een dikke knuffel van Cindra en Max.

Date: 12/04/2006 09:28

Naam : Elize,
Email : 
Home Page : 

Hoi Juud, wat een schatjes! Zes zulke drolletjes. Je kunt je nu nog niet voorstellen, zulke grote beren als het gaan worden. Groetjes, Elize.

Date: 12/04/2006 09:13

Naam : Henk,
Email : hondebrok@planet.nl
Home Page : 

Hartstikke gaaf! Van harte gefeliciteerd! Eindelijk is jullie geduld vervuld.... H, dat rijmt.... Geinig. Groetjes, Henk.

Date: 12/04/2006 01:15

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hai zussie! Het lijkt wel of ik de puppies zie groeien op de foto's! Wat zijn ze lief!! En wat zijn ze moooooooooooi!!! En wat is Abisha een schat!!!!!!!!!! Leuk dat je het zo up to date houdt!!! Dikke knuf! je 'echte' zussie!

Date: 11/04/2006 23:55

Naam : Petra Wisman,
Email : Rob.Treels@12move.nl
Home Page : 

Hai Judith. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de pups en feliciteer Abisha ook maar, ze heeft een geweldige 'job' gedaan. Ze ziet er goed uit. Wat gelukkig dat jullie nu een rntgen hadden laten maken en zo wisten dat er 7 pupjes moesten zijn. En dat jullie gewoon naar Wageningen gereden zijn, zo kwam de hulp in ieder geval nog op tijd voor 1 pup. Gecondoleerd met teefje paars. Ze heeft haar best gedaan. Zielig hoor en erg zonde. We spreken elkaar donderdag. Petra Wisman

Date: 11/04/2006 21:45

Naam : Helene,
Email : casadaluz@hetnet.nl
Home Page : http://www.casadaluz.nl

Proficiat met je mooie nest. En wat een leuke en zinnige informatie heb je op je site. We komen beslist vaker kijken. Ook nog in het echt hoor! Groetjes, ook aan Thijs. Helene & Wim

Date: 11/04/2006 21:23

Naam : Viviann,
Email : 
Home Page : http://huisjechaos.web-log.nl

Hai, Hai. GEFELICITEERD met jullie puppy's wat een dotjes zijn ze. Wens je veel plezier en nog een fijne avond. Groetjes, Viviann

Date: 11/04/2006 18:20

Naam : Apotheek het Stadsveld,
Email : miriambaks@home.nl
Home Page : 

Hallo Judith en Thijs. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie puppy's. Ze zien er erg lief en schattig uit. Groetjes van alle collega's van Miriam.

Date: 11/04/2006 13:12

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Bedankt voor het berichtje en de foto's. Mooi om ze te zien... Oma Conan.

Date: 11/04/2006 00:14

Naam : Debby,
Email : debby.tibbe@12move.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Gefeliciteerd met de mooie puppen van Abisha, hoop dat ze voorspoedig op zullen groeien. Geniet maar flink van het puppengrut en zou het leuk vinden een keer te komen kijken als ze wat ouder zijn. Groetjes Debby & Doggy's.

Date: 10/04/2006 22:20

Naam : Rob en Joan,
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

Judith en Thijs, wat een leuke foto's van de pups en wat zien ze er weer schitterend uit. Knap gedaan hoor Abisha. Ik ben al weer helemaal verliefd. Ooit eens besmet met het Bernervirus....... Oom Biggles wil ook graag een keertje aan zijn nieuwe neefjes en nichtjes snuffelen. Tot gauw. Rob en Joan.

Date: 10/04/2006 19:14

Naam : Sonja,
Email : sonjavaniterson@casema.nl
Home Page : 

Hallo Judith. Gefeliciteerd met de puppies van Abisha. Ik hoop dat verder alles goed met de hondjes gaat. Gr Sonja.

Date: 10/04/2006 15:44

Naam : Jennifer,
Email : 
Home Page : 

Hallo, ik vind het echt super leuk dat er pups zijn geboren ;-) Ik hoop dat we snel mogen komen kijken en er een mogen kiezen (al gaat dat nog een tijdje duren!!) Groetjes van Jennifer.

Date: 10/04/2006 12:23

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Heey, ooh, wat leuk en wat zijn het allemaal zulke lieve puppies. Ik wil ze allemaal bij mij in bed. Ik kan niet wachten tot 29 april. Doei en geef elke hond en de puppies een hele dikke, dikke knuffel van Anna XXXXXXXXXXXXXX

Date: 10/04/2006 12:18

Naam : Brigitte Maranus,
Email : maranus_alders@hotmail.com
Home Page : 

Hoi. Gefeliciteerd met nest C!!! Geduld wordt beloond, mooie pups hoor. Lang geleden dat Axel zo klein was. Geniet er van met z'n allen. Groetjes van ons allemaal.

Date: 10/04/2006 08:30

Naam : Henk van Asch,
Email : henkvanasch@tiscali.nl
Home Page : 

Judith, van harte gefeliciteerd met alle pupjes. Nou ben je echt lekker druk, maar ook weer hartstikke fijn dat je 2 reutjes en 4 teefjes hebt. Jullie zullen er samen wel veel plezier van hebben. Leuke site en hartstikke mooie foto's. Henk

Date: 09/04/2006 23:58

Naam : Claire Billet,
Email : c.billet@chello.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Van harte gefeliciteerd met je mooie pups. Alle goeds toegewenst voor de moeder en haar kids! Dat ze mogen opgroeien tot schitterende Berners!! Veel geluk. Claire Billet

Date: 09/04/2006 22:28

Naam : Lieke & Anna,
Email : 
Home Page : 

Hey Judith, wat zien de puppies er lief uit. Hoe gaat het met Abisha? We hopen dat we snel mogen komen kijken Ze mogen allemaal bij mij (Anna) in bed slapen. Geef ze allemaal maar een dikke, dikke knuffel.

Date: 09/04/2006 21:26

Naam : Clazien,
Email : k.hekman@tref.nl
Home Page : 

Hallo Judith en Thijs en viervoeters, wat fijn voor jullie dat er zo'n leuk nest is gekomen. Iets om trots op te zijn. Dat ze maar tot ware vertegenwoordigers van hun ras mogen uitgroeien. Groeten Clazien en een poot van mijn hondenkinderen.

Date: 09/04/2006 21:08

Naam : Emilie en Axel,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith! Hartelijk gefeliciteerd met de pups van Abisha! Zo te lezen was het wel een heftige bevalling met een hoop emoties! Geniet maar van het kleine grut en tot volgende week! Groetjes van Emilie en Axel

Date: 09/04/2006 21:01

Naam : Anoki,
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Hier ikke. Wil Meneer Zwager zeggen dat wij blij zijn dat er gelukkig 2 mannen bij zijn, anders zou jij wel heel alleen zijn tussen de vrouwen. Enne ikke moet zeggen van Vrouwtje dat de hondenbaby's net zo monsterlijk zijn als ikke, dan zouden jullie het wel begrijpen. Knuffel van Anoki en mijn broers.

Date: 09/04/2006 20:55

Naam : Inya, Chester en Anoki, butler en huishoudster,
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Hartelijk Gefeliciteerd met de pups!! Jammer dat het toch niet weer een 'gewone' bevalling mocht worden, en dat jullie na toch veel energie en houden van, het paarse teefje moesten laten gaan. Maar..... iets meer dan de helft van een elftal, mega!!! We blijven volgen. Succes met alles, slaap lekker bij, en een grote vette knuffel voor Abisha en alle Lady's. Judith, Thijs en Oma Conan een dikke zoen!

Date: 09/04/2006 20:50

Naam : Lilian,
Email : boud.lil@hetnet.nl
Home Page : http://perdigueiroportugues.up.md/

Hoi Judith en Thijs. Natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie pupjes. Jammer van het paarse pupje. Ik weet dat je je op zo'n moment heel erg machteloos voelt. Geniet in ieder geval van jullie prachtige 6-tal en ik hoop dat ze allemaal opgroeien tot een lieve en gezonde Laykaby Berner. Hartelijke groeten, Lilian.

Date: 09/04/2006 20:36

Naam : Madelon,
Email : madelondegraaff@xmsnet.nl
Home Page : 

Hallo Judith, van harte gefeliciteerd met de geboorte van de pups! Ik dacht toevallig vanmiddag toen ik met mijn honden er op de scootmobiel op uit was, of de pups er al zouden zijn. En jawel dus! Ik kom beslist een keertje kijken, groetjes, Madelon.

Date: 09/04/2006 20:33

Naam : Connie,
Email : 
Home Page : 

Hee Judith en Thijs. Gefeliciteerd met dit jonge stel. Ze zijn prachtig! Wat zullen jullie een spannende avond gehad hebben. Laat "moeders" maar lekker genieten van haar kraamtijd. Tot gauw en een dikke knuffel.

Date: 09/04/2006 20:28

Naam : de leidschendammertjes + moeders,
Email : wittemonkie@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinsten. We hebben ze net uitgebreid bewonderd hier op je site. Dat ze maar voorspoedig op mogen groeien. Geniet er maar lekker van. Groetjes van ons allemaal hier in Leidschendam.

Date: 09/04/2006 19:22

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Heey. Ooh wat leuk, al die lieve puppy's. Ik hoop dat we na 29 april even langs mogen komen en elk hondje een kusje geven.

Date: 09/04/2006 13:42

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Heey. Wat leuk, ik vind ze allemaal zo leuk. Wat lief, ik wil ze allemaal knuffelen. Geef elke hond maar van mij een kusje.

Date: 09/04/2006 12:02

Naam : Rianne,
Email : riannesch@hotmail.com
Home Page : http://www.knowless.nl.tp

Heeey :-D Superleuke site! Ik kan niet wachten, om de honden een keer te zien :-D Groetjes, Rianne

Date: 09/04/2006 11:09

Naam : Lieselotte Steegemans,
Email : Lieselotte_1990@hotmail.com
Home Page : http://www.lieselotte.itgo.com

Ey Judith, leuke foto's van Abisha en de pups, gefeliciteerd nog. Het is een mooi nestje! Jammer van dat ene pupje maar 6 is nog veel! Je moet dan gelijk weer aan kleine Bommel denken, haha. Kom zeker kijken over 3 weken. Groetjes Lieselotte *pootje van bommel*

Date: 09/04/2006 11:05

Naam : Elize,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith net het nestje bekeken, een prachtig nestje!!!!!!!!!!! Wees er reuze trots op. Groetjes Elize.

Date: 09/04/2006 10:55

Naam : Ankie,
Email : 
Home Page : 

Lieve mensen, gefeliciteerd met alle kleintjes! Jammer van het ene puppy.... Wat een zorg! We leven zo mee! Wat een mooie eerste foto's we kijken uit naar de rest! Slaap lekker, dat hebben jullie wel verdiend! Veel liefs en voor allemaal een hele dikke knuffel!

Date: 08/04/2006 23:44

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi Juut. Gefeliciteerd met de pups! Verdrietig van dat ene meiske... Wel een lastige bevalling zo te lezen, jammer. Maar hopelijk groeit de rest van het kroost gezond & wel op! Succes en liefs, Petra

Date: 08/04/2006 20:22

Naam : Karina, Maria en Bas Gubbi,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs. Van harte gefeliciteerd met de pups. Heel zielig van het ene pupje, maar geniet van de andere zes. Ik hoop dat ze allemaal tot een lieve en gezonde Berner zullen opgroeien! Aan jouw inzet zal het in ieder geval niet liggen!!! Sterkte met het zorgen en natuurlijk ook veel plezier. Knuffel aan alle meiden en de pups. Als de pupjes oud genoeg zijn kom ik graag kijken. Groetjes Karina en Maria, knuffel van Bas (het gaat weer iets beter met zijn poot!)

Date: 08/04/2006 18:47

Naam : Ada & Annet,
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met jullie nest puppies. Hopelijk worden ze groot en gezond. Jammer van puppy paars. We kijken uit naar jullie foto`s en verder verslag. Dikke knuffel voor Abisha en natuurlijk de andere meiden. Ook jij, Juud en Thijs. Liefs van ons.

Date: 08/04/2006 17:20

Naam : Marian,
Email : berghonden@planet.nl
Home Page : http://www.pyrberghonden.nl

Hoi Judith. Van harte gefeliciteerd met je nest. We blijven je volgen via je site. Groeten, Marian.

Date: 08/04/2006 16:33

Naam : Annelies van Esch,
Email : anneliesvanesch@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Gefeliciteerd! Met je hele grote gezin, leuk joh! En dat het allemaal maar hele grote gezonde meiden en jongens mogen worden. Sterkte en groetjes, Annelies van Esch

Date: 08/04/2006 15:36

Naam : Annette,
Email : anra_9@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd met de puppies. Veel sterkte en geluk.

Date: 08/04/2006 12:57

Naam : Elize ,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Jammer van hondje paars, dat deze het niet heeft mogen halen. Ik weet zeker dat je er alles aan hebt gedaan. Liefs Elize.

Date: 08/04/2006 12:08

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Tjonge..... Nou, dat was allemaal spannend zeg!!!! Helaas mochten niet alle pups blijven leven.......... Hoop dat de andere pups weer uitgroeien tot lieve, mooie honden! (Maar dr twijfelt zuslief niet aan!!!) Een hele goede kraamtijd gewenst!!! We komen snel een keer kijken!!! Dikke knuf, en doe rustig aan!!!!!

Date: 08/04/2006 11:13

Naam : Anna ,
Email : 
Home Page : 

Heey. Er zijn toch 5 meiden geboren en 1 jongen?? Geweldig! Geef Layka en Chlo (met een puntje op de e) en Abisha en Boska en alle andere lieve pups maar een hele dikke knuffel van mij, hey.

Date: 08/04/2006 10:35

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd. Ik ben in afwachting van jullie foto's op jullie site. Geniet ervan en een knuffel voor de honden.

Date: 08/04/2006 10:21

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Jee, wat een relaas. Van harte met de mooie, nieuwe aanwinsten! We hopen dat het met mens en dier ondertussen goed gaat en kijken met belangstelling uit naar de bijbehorende fotos. De groetjes en knuffels voor iedereen! Emile en Laura

Date: 08/04/2006 09:54

Naam : Elize,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi meid, wat een aantal. Hoeveel zijn het er nu 6 of 7? Het is echt geweldig! Net uit bed even lezen hoe het in soest is. Van harte gefeliciteerd en oma ook en uiteraard mama hond Abisha. Geniet ervan. Succes en we komen zeker kijken. Groetjes

Date: 08/04/2006 08:55

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi meiden. Succes!! Wij duimen hier dat alles voorspoedig zal verlopen! Geef Abisha maar een extra dikke knuffel van ons... xx Petra

Date: 07/04/2006 20:42

Naam : Ed, Henny en kids,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Het goede nieuws zojuist op de voice-mail gehoord, geweldig. Nog veel sterkte voor de komende uren en groetjes.

Date: 07/04/2006 20:00

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Wij vallen in herhaling vergeleken bij alle vorige berichtjes, maar ook wij wensen jullie allemaal heel veel succes, leven intens mee en denken voortdurend aan jullie. We houden de site bij! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy

Date: 07/04/2006 19:23

Naam : Linda Wiertz,
Email : lwiertz@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Alles nog goed daar met de (aankomende) bevalling van Abisha?? Zit met spanning steeds op je site te kijken of er alweer nieuws is..... Suc6

Date: 07/04/2006 19:22

Naam : Emelie,
Email : 
Home Page : 

Heey ik wou even zeggen, dat ik op het puntje van mijn stoel zit. Ik ben echt helemaal aan het trillen. Groetjes, Emelie.

Date: 07/04/2006 18:21

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Heey!!!!!!!! Oooh ik vind het zo spannend. Zeg maar tegen Abisha dat ze in ieder geval 2 meisjes moet hebben. Geef elk dier van mij maar een kusje. -xxx- -xxx- -xxx- Anna.

Date: 07/04/2006 18:12

Naam : Elize,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Leef met je mee. Vind het erg spannend! Succes.

Date: 07/04/2006 17:37

Naam : Anna,
Email : 
Home Page : 

Wat spannend hey. Geef alle lady's maar een dikke knuffel van mij.

Date: 07/04/2006 14:45

Naam : Ankie,
Email : 
Home Page : 

Hoi daar allemaal. Kon het niet laten om al even de site weer te bekijken. Geweldig dat het begonnen is. We leven heeeeeeeeeeeeeel erg mee en zijn o zo nieuwsgierig. Zet hem op! Sterkte, Ankie en de meiden

Date: 07/04/2006 13:56

Naam : Zussie!,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hoi zussie! Heel veel succes voor Abisha en jullie tijdens de bevalling!!!!!!!!!!!! Ik duim voor jullie!!!!! Dikke knuf!

Date: 07/04/2006 11:55

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Veel succes en wij hopen dat het goed verloopt!!! En dat ze allemaal gezond en wel zijn. We horen het wel. Succes.

Date: 07/04/2006 11:11

Naam : Elize,
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith. 'k Loop iedere dag vol spanning, alsof 'Bom' nog geboren moet worden. Ben zeer benieuwd naar Abisha. Groetjes.

Date: 04/04/2006 15:30

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hoi zussie! Eindelijk dan toch ff tijd gevonden om achter de pc te kruipen (n wat te typen!!!)... Heb je nog niet eens persoonlijk gefeliciteerd met het mooie aantal van zeven... Dus bij deze! Geweldig hoor!!!! Nog een paar dagen en dan weten we het met zekerheid! Spannend! Heel veel succes voor straks.......!!! Dikke knuf, je zussie.

Date: 04/04/2006 09:02

Naam : Myriam,
Email : m.buurman@lycos.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Ik was "in de buurt" (op internet ..... geintje) en wilde weten of de pups er al waren. Telefonisch lukte het telkens niet, dus nu maar ff zo. 't Wordt stilaan wel spannend met Abisha. Had je de sms over Shaquille gezien? 't Ligt vast aan de locatie Leiden, want ook zij kreeg een ZG ..... Groetjes van Tommy en mij ..... Ik bel nog.

Date: 04/04/2006 00:06

Naam : Emelie,
Email : zoopje@gmail.com
Home Page : 

Hoi Judith. Wat super super super vet, dat de pups volgende week al verwacht worden. Ik hoop ze ook te kunnen bekijken, maar ik weet niet of dat lukt :-( In ieder geval heel erg veel sterkte met de bevalling en ik hoop dat het er (minimaal) 7 worden. Dikke dubbele sappige zoen voor iedereen van Emelie.

Date: 03/04/2006 19:19

Naam : Annelies van Esch,
Email : anneliesvanesch@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Hier het beloofde mailtje. Ik vond zaterdag die hondenshow in Leiden erg leuk, prachtige honden gezien. Wil je me op de hoogte houden van Abisha? Ik ben erg benieuwd! Spannend h? Groetjes, Annelies.

Date: 03/04/2006 17:07

Naam : Emile en Laura,
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Mooooooooooooooooooooooooie fotos!!!!!!!! Goed gedaan Thijs, je bent een kunstenaar, zowel op de ski's als met de camera en pc! Echt heel mooi. Sterkte met de laatste loodjes. Een dikke knuf voor Abisha en de andere kanjers en we kijken met spanning uit naar het volgende bericht c.q. foto's. Heel veel groetjes van Emile en Laura. Pootje van Sammy.

Date: 03/04/2006 16:56

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hoi Judith & Thijs. Toffe updates op jullie site. Blijkbaar genoten van Oostenrijk... Ik vertrek binnenkort ook naar Oostenrijk voor een weekje ski. Geweldig nieuws zeg, 7 pups geteld. Hou me op de hoogte, h. Groetjes, Jeroen & de Berners.

Date: 01/04/2006 22:06

Naam : Inya, Chester en Anoki, butler en huishoudster,
Email :
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Hoi, hoi, wat een leuk vakantie verslag! Jullie sportievelingen hebben ook niet stil gezeten! We hebben ontzettend genoten van het verhaal en van Thijs zijn foto's! Bedankt dat we mee mochten genieten. Anoki heeft nu wel spijt dat hij toch maar niet meeging (zie zijn log). Wat mega geweldig dat er 7 puppies geteld zijn!!! Dat wordt een gezellige boel. Thijs, van harte gefeliciteerd! Is 16 erg oud?? We hebben geen idee hoe oud ze kunnen worden. Knuffels allemaal!!!! De huishoudster en butler van Inya, Chester en Anoki

Date: 01/04/2006 00:43

Naam : Henny,
Email :
Home Page : 

Yes, 7 pups, geweldig, weddenschap verloren?! Succes morgen in Leiden.

Date: 01/04/2006 00:28

Naam : Inya, Chester en Anoki, butler en huishoudster,
Email :
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Hoi Zussie en alle Lady's en Super-Thijs. Wat heb je dat vreselijk mooi en goed gemaakt in de auto, Thijs!! Complimenten! Maar wie gaat er nou skin terwijl de lente doorbreekt (eindelijk)..... Snappen wij niets van! Heerlijk op een strand, of bergen, dat wel, maar met mooi weer! Toch enorm veel plezier toegewenst!! Enne.... wij willen graag een foto zien van 'waggelende' Abisha.... dus Thijs??? Please... :-)))) Knuffels, Het Tuig uit Assen.

P.S. Judith, als jij Vrouwtjes Zussie bent, wat is Thijs dan?? Wij, Doggies komen er niet meer uit! Lebbers. (Wat vinden jullie van Vrouwtjes Zwager? ;-))

Date: 25/03/2006 17:39


Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Wat heeft Thijs dat mooi gemaakt, ziet er echt geweldig uit. Mams

Date: 20/03/2006 02:00

Naam : Chrissie en Tuig,
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Hoi, hoi. Tjonge.... Ik kijk er werkelijk van op hoe dik Abisha al is!!! Zitten er echt 'maar' 5 in?? Ik ga nog steeds voor het elftal hoor, zeker nu ik haar zo op de foto zie! Sterkte hoor Abisha.... Al hebben we het idee dat je er (nog) geen last van hebt! Knuffels...... Chrissie en het Tuig. (Grijns, eigenlijk moet ik zeggen: al het mannelijk Tuig.)

Date: 17/03/2006 00:42

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

Hai zussie! Wat ben je snel met updaten, zus!!! Zo snel is je kleine zussie niet! Hahaha.... Maar ik heb ook een goed excuus.......... Mike werd gister ziek........... spugen en nog eens spugen! Tot vannacht hebben we met 'm opgezeten! Maar we vonden het heel gezellig! Moeten we vaker doen!!! Nou, dikke knuf, je zussie!

Date: 13/03/2006 15:27

Naam : Hilgersom,
Email : e.hilgersom@chello.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met de aankomende baby's. Dat Thijs maar een goede vader mag worden. Hoop niet dat het teveel slapeloze nachten gaat opleveren. Hij moet me toch af en toe naar Soesterberg rijden. Jacqueline en Eric

Date: 11/03/2006 20:02

Naam : Chrissie en Tuig,
Email :
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Grandioos dat Boska 'uitmuntend' heeft!! Toch hartstikke goed joh!! Jammer dat wij juist deze dag moesten afzakken richting 'zuiden' terwijl jullie naar het noorden kwamen. 's Avonds weer andersom. Volgend jaar zal ik er echt rekening mee houden!! Knuffels allemaal, Chrissie, Bert en het Tuig

Date: 06/03/2006 19:32

Naam : Thijs,
Email : 
Home Page : 

@ Jeroen en Walter....... Jammer dat Seppe geen echte Belg is, maar een echte man uit Zweden. In Belgi moeten ze dus ook importeren....... :-)))

Date: 06/03/2006 18:59

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hallo Judith, Thijs & de meiden. Super dat jullie Abisha echt wel drachtig is, het is jullie gegund na het vele werk en pogingen. Tja.... zoals eerder in je gastenboek vermeld, voor echte mannen moet je blijkbaar echt wel in Belgenland zijn :-) :-)........ Den Seppe heeft dat weeral eens goed gedaan. Groetjes van Jeroen en de hondjes en een dikke poot van Seppe.

Date: 06/03/2006 18:26

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd met Abisha. Nu aftellen en duimen. Boska "uitmuntend" kon ook niet anders. Gefeliciteerd. Henny

Date: 06/03/2006 09:01

Naam : Maria, Karina en Bassie,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Geweldig nieuws!!!! Alvast van harte, op naar de geboorte van de pups. Spannend nog even hoeveel het er zijn. We houden het nieuws goed in de gaten hoor!! Veel groetjes, Maria en Karina Gubbi en een knuffel van Bas.

Date: 05/03/2006 17:54

Naam : Henk,
Email : hibouman@planet.nl
Home Page : http://www.capshop.nl

Nogmaals gefeliciteerd Judith! Leuk zo'n echo-filmpie. Groetjes, Henk

Date: 05/03/2006 10:52

Naam : Brenda,
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://vetjesuit.atspace.com

Hoi Judith. Gefeliciteerd met de aankomende pups. Ik vond de echo heel leuk om te bekijken. Je site is erg leuk. Ik zal ook regelmatig even een kijkje nemen om te zien hoe het gaat! Groetjes, Brenda Bakker

Date: 04/03/2006 20:34

Naam : Nicole,
Email : el.faiyum@casema.nl
Home Page : http://www.el-faiyum.nl

Hoi die Judith & Co. Van HARTE GEFELICITEERD met de dracht van Abisha. Gelukkig is het nu gelukt. Ik hoop dat er mooie pups uit komen. In ieder geval veel succes de komende tijd en hou me op de hoogte...... Groetjes, NICOLE and DOGS

Date: 04/03/2006 20:09

Naam : Marcel & Marjan,
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs

Hoi, hoi. Marcel en ik willen jullie van harte feliciteren met dit mooie bericht. Als de pups er zijn komen we zeker kijken. Lieve groetjes van Marcel en Marjan Lutters en een poot van Cindra en Max.

Date: 04/03/2006 11:24


Naam : Joan,
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

5 pups, van harte! Biggles wordt oom. Het worden vast weer net zulke geweldige honden als het A en B nest en hebben alles wat een Berner moet hebben.... In ieder geval het wachten waard. We komen beslist op kraambezoek! Groetjes, Rob, Joan en de rest.

Date: 04/03/2006 09:37

Naam : Petra Haarmans,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Ha die Juut. Ook via deze weg nogmaals van harte gefeliciteerd met het goede nieuws over Abisha! Wow, het kan bijna niet missen dat het nu dan eindelijk cht raak is. Fijn hoor, na alle inspanningen die jullie hebben moeten leveren... Ik leef en hoop met je mee, maar dat spreekt vanzelf! P.S. Nee, helaas heeft Joep geen CAC gekregen bij de Hond van het Jaar 2005 show. Gemeen, h? ;-)) Veel liefs, Petra en de Rocksett Retrievers

Date: 27/02/2006 20:49

Naam : Walter Dekimpe,
Email : walter.dekimpe@telenet.be
Home Page : 

Had je zien aankomen, maar een slecht leven heeft het beestje zeker niet gehad. Goed dat de dekking, van de hondjes wel te verstaan, goed verlopen is. Zo zie je maar weer, dat je voor echte mannen in Belgenland moet zijn, niet waar Thijs......

Date: 27/02/2006 14:49

Naam : Ada & Annet,
Email :
Home Page : 

Ja zo is het leven, de ene gaat en er komen nieuwe levens. Van harte gefeliciteerd. Hopelijk wordt het een mooi, groot, maar vooral gezond nest C. Liefs van ons.

Date: 27/02/2006 06:51

Naam : Anita,
Email : Kleinhoogenwel@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd. Wat een heerlijk nieuws. Spreek je gauw weer. Groetjes, Anita

Date: 27/02/2006 01:30

Naam : Ineke,
Email : bulldog01@planet.nl
Home Page : http://buly.web-log.nl

Hoi, kwam jullie tegen bij "doggieshuisje" en was nieuwsgierig naar jullie site, hij is erg leuk. Wij komen vaak naar de Soester duinen om te wandelen, wat een mooi gebied. Zondag morgen zijn we er ook weer, misschien zien we jullie wel. Lebbers van L.J. en Aquilla, en groetjes van ons

Date: 24/02/2006 00:00

Naam : Helene,
Email : casadaluz@hetnet.nl
Home Page : 

Heeeee Thijs, zullen we het over fotograferen hebben? Oeps, sorry, verkeerde site.......... Heeeee Judith, gaaf! Binnenkort lekker niet slapen en poep ruimen enzo. Leuk hoor............. Tot Zuidlaren. Goeie site trouwens.

Date: 22/02/2006 23:22

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd 'kleinhonden' en baasje... Nog heel veel gezonde jaren en knuffels van 'oma'.

Date: 20/02/2006 02:26

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met de verjaardagen van het A-nest en B-nest. Op naar het C-Nest en mogen hier ook hele mooie en lieve honden uit komen!!

Date: 19/02/2006 17:01

Naam : Ada & Annet,
Email : 
Home Page : 

Abisha vandaag en Boska morgen een fijne verjaardag en hopelijk nog vele jaren erbij. Ja dames zet hem op!! Liefs en een lebber van Kedi en Chlo.

Date: 18/02/2006 20:51

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

*zucht* die arme Seppe! Hahahaha... Heb net het filmpje zitten bekijken..... Hahaha, lekkere pittige tante, die Abisha!!! ***mag zulke dames wel, knipoog*** Goed opgevoed, zus!!!! Hahaha, dikke knuf!

Date: 15/02/2006 00:20

Naam : Karina,
Email : karinavanhuffelen@hotmail.com
Home Page : http://www.wesberner.us.tt

Heb jullie site zitten bekijken en petje af erg mooie site. Mooie Berners ook. Succes met het showen en fokken. Gr Karina van Huffelen

Date: 10/02/2006 19:06

Naam : Ada & Annet,
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Juud en Thijs, hopelijk krijgt Abisha een mooi groot nest en word dat nest C van Laykaby. We duimen voor jullie. Veel liefs aan de meiden, en jullie ook hoor. Knuffels A & A

Date: 06/02/2006 06:47

Naam : Jeroen Van Weymeersch,
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Dag Judith, Thijs, Abisha en de andere meiden. Eerst en vooral felicitaties voor de prachtige site, de supersnelle update en de zeer leuke aankondiging van Abisha's komende nestje. Tof filmpje trouwens................ Moest Seppe eens weten, dat heel de wereld kan toekijken terwijl hij toont hoe 't moet op z'n hondjes :-) :-) Ik duim alvast voor jullie dat het een hl mooi nestje mag worden. Ook de contacten met jullie heb ik als zeer aangenaam ervaren, wordt vervolgd....... Groetjes, Jeroen, Seppe en de andere Bernertjes.

Date: 05/02/2006 21:12

Naam : Inya, Chester en Anoki, butler en huishoudster,
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.web-log.nl

Wij duimen voor een elftal!!! (Nee, Thijs, niet flauwvallen! Grijns) Abisha, zet 'm op meid, laat zien dat je mama kunt worden. Ik ben gek op die witte, lichtelijk schuine streep bij je neus, dus ik ben benieuwd hoeveel hondenbaby's jij die genen mee kan geven. Sterkte en we duimen dat de echo goed bevonden gaat worden door je eigen dierendokter. Voor de andere meiden ook sterkte... Help haar maar een beetje... 2 van jullie weten wat het is om mama te worden dus vertel maar hoe geweldig dat is. Judith, zussie, ik duim ook voor jou, want je hebt er zoveel voor over gehad en je wilt z graag een mooi meissie van jouw Abisha. En Thijs sterkte tussen al die meiden, enne wordt het een elftal.... na 8 weekjes zijn er 10 naar een goed tehuis :-) Knuffels iedereen!!! Chrissie en het tuig

Date: 05/02/2006 17:35

Naam : Joke van Leeuwen,
Email : joke@hsva-online.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Leuk dat het gelukt is zeg. Ik zal voor jullie duimen dat er minstens 10 pupjes komen. Groet Joke

Date: 05/02/2006 13:00

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hoi Juut. Als ik de berichten zo lees ging de dekking redelijk gemakkelijk, dat is sowieso altijd prettig(er). En nu maar hopen dat er ook 'baby'tjes' van komen ;-)). Succes, ik hoor het t.z.t. wel van je en we komen gauw een bakkie bij je doen om de verhalen te horen! Liefs, Petra & de Rocksett-Retrievers

Date: 02/02/2006 20:27

Naam : Karina,
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Hai Judith, Thijs en meiden. Wat een spannende tijd!!! Ik volg je site goed, want ik ben heel benieuwd of Abisha mamma wordt!!! Ik duim voor jullie!! Groetjes Karina

Date: 02/02/2006 18:56

Naam : Debby Tibbe,
Email : debby.tibbe@12move.nl
Home Page : 

Ha die Judith, heb even op je site geneusd, ziet er mooi uit. Zal voor je duimen dat deze keer alles goed zal gaan met Abisha. Mijn Fayden is de volgende loopsheid aan de beurt.... Groetjes Debby

Date: 02/02/2006 16:03

Naam : Susanne,
Email : 
Home Page : http://berner4life.nl

Wat een mooie site zeg!! Ik heb echt genoten van alle foto's!! Ik kom zeker nog eens terug. Groetjes Susanne

Date: 29/01/2006 23:09

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Toch fijn dat je nu niet voor niets een uitstrijkje hebt laten nemen... Goed en heel fijn, Thijs, dat jij die kuur wilt ophalen (klasse). Mams

Date: 25/01/2006 23:08

Naam : Caroline & Rocks,
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith. Wat een prachtige site heb je zeg..... Ik duim met je mee..... en hoop dat Abisha prachtige pups gaat krijgen. Het moet toch een keertje lukken h! Groetjes, Caroline (en een dikke knuf van Rocks)

Date: 24/01/2006 22:41

Naam : Henny,
Email : 
Home Page : 

Wij sluiten ons volledig aan bij onze voorganger: DUIM, DUIM, DUIM, .........  Veel succes vanmiddag en komende tijd!!! Groetjes, Henny en familie

Date: 24/01/2006 10:09

Naam : Frits Melchiorsen,
Email : mmelchiorsen@tele2.see
Home Page : http://www.familyfantastic.com/Bernese-Mountain-Dogs

Hallo, Sie haben schne homepage und schne grossen Berner Sennen hunde. Wir live in Sweden und haben 3 Berner. Grssen from Edith und Frits

Date: 23/01/2006 22:29

Naam : Zussie,
Email : 
Home Page : http://www.huisjeherr.web-log.nl

***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! ***IK DUIM !!! *** ZO.... NOU KN HET TOCH NIET MIS GAAN DACHT IK!!!! Knuffie, je zussie!

Date: 23/01/2006 00:12

Naam : Petra,
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

H h... Eindelijk kun je wat gerichter plannetjes gaan maken voor de dekking van Abisha! Wat een 'rotmeid', niet? Jou zo lang in spanning te houden... ;-))). Nu maar hopen dat het dit keer inderdaad allemaal wat succesvoller verloopt; veel sterkte ermee, we duimen... Liefs, Petra

Date: 22/01/2006 20:01

Naam : Gabriele Ernst,
Email : Gabriele@Ernst-Menden.de
Home Page : http://www.ernst-menden.de

Hello from Germany. Your ladys are beautyfull. Best wishes for the future. Greetings, Gaby and the Bernese.

Date: 20/01/2006 14:08

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Weer een diertje weg... Maar Speedy heeft inderdaad een mooi leven gehad. Ik wens Thijs, ook via jouw site, een fijne vakantie toe. Kusjes, mams

Date: 12/01/2006 03:14

Naam : Jorinde,
Email : 
Home Page : 

Fijn dat de medicijnen aanslaan... Kusjes, mams.

Date: 10/01/2006 16:48

Naam : Jorinde,
Email : jorinde@home.nl
Home Page : 

Wat vervelend voor Boska... Sterkte en beterschap. Ik zal veel aan haar denken... Kusjes meiden

Date: 07/01/2006 19:43

Naam : Henny,
Email :
Home Page : 

Beterschap met Boska. Wat een pech. Wie weet knapt ze gauw weer op. Groetjes Henny

Date: 07/01/2006 15:17

Naam : Mandy,
Email : 
Home Page : http://mandyingroep3.web-log.nl/log/4566819

Hoi Dittie! Het was een onwijs gave dag vandaag! Dank je wel! Mijn mama heeft het al op mijn webje gezet.... Kusjes en slaap ze!!! Mandy (en mama)

Date: 06/01/2006 01:33