Gastenboek 2007
 


Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldige verslagen van jullie belevenissen.... een heel rustig uiteinde morgen en een gezond en fijn 2008. Heel veel kusjes mams.

Date : 31/12/2007 01:35

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Judith, wat is het toch elke keer weer een genot om naar je meiden te mogen kijken en die leuke verhalen erbij te lezen. Er is inderdaad een hoop gebeurd dit jaar en er gaat nog veel gebeuren. Je gaat het zeker fantastisch krijgen samen met je meiden en natuurlijk met Thijs. Eindelijk echt samen :-). We zullen je wel gaan missen, het is dan niet ff snel een bakkie doen, maar ook dit is op te lossen dan wordt het gewoon een dagje uit. Wij wensen jullie allemaal een heel goed uiteinde en een heel goed en gezond begin. Veel liefs, Marjan & Marcel en een dikke knuf van Cindra en Max en een hele speciale knuf van je kereltje Benz.

Date : 30/12/2007 17:16

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Wat beschrijf je alles weer mooi, met weer prachtige foto's erbij.... Emile en ik wensen jullie heel veel geluk in 2008, zowel met jullie werk, als in jullie waanzinnig mooie nieuwe huis, n uiteraard met al jullie prachtige meiden! Liefs, Laura

Date : 30/12/2007 16:40

Naam : Ryan, Hanneke en Saar
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith, leuke site heb je! Ik zag dat je ook met hangoortjes fokt? Wij hebben ook twee nijnen waar we enorm van genieten. (Ik fok geen konijnen hoor... misverstand! De jonge konijntjes in de fotohoek zijn van de mensen waar ik mijn konijnen heb gekregen en zijn oude foto's... Mijn konijnen zijn allemaal overleden inmiddels. Alleen nog een cavia - en 3 katten - lopen hier naast de honden rond... ;-)) Goede jaarwisseling voor jullie allemaal, hopelijk mogen we in het nieuwe jaar ook weer veel leren van je tips!

Date : 28/12/2007 00:02

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Leuke foto's... en met Danza gaat het zo te zien erg goed (fijn). Mams

Date : 23/12/2007 23:57

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

We vonden het leuk dat jullie bij ons op bezoek kwamen. Leuk ook dat Drigana mee was gekomen. Vanochtend vonden we toch nog een kies. En Danza heeft ook nog eens uitgebreid aan zijn mand gesnuffeld en er zowaar een tijdje in gelegen, met de kluif van zijn zus ;-) Enne, gelukkig paste hij niet meer onder je jas, want wij kunnen ons lieve mannetje echt niet meer missen hoor! :-) Groetjes, Wilma en Marco en een knuffel van Danza.

Date : 23/12/2007 20:15

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Wij wensen jullie allemaal (broer, zussen, ooms en tantes, neefjes en nichtjes en natuurlijk mijn mamsje en alle baasjes) HELE PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG, GEZOND 2008!!!!! Hier gaat alles goed. Ik heb gisteren ook iets nieuws meegemaakt. Ik heb voor het eerst op natuur ijs gestaan. En dat is toch wel glad hoor. Ik vond het wel eng, maar wel knap van mij om toch op de poten te blijven staan. Bazin heeft mooie foto's gemaakt van de sneeuw en mijn avontuur op het ijs. Die zal zij misschien nog wel een keer sturen aan Judith. Wie weet plaatst zij ze dan nog op de site. Judith, geniet van je vrije dagen en succes in januari met je nieuwe baan. Chailo en baasjes.

Date : 23/12/2007 14:31

Naam : Antoon
Email : antoon1960@gmail.com
Home Page : 

Hoi Judith. Ik wens jullie fijne kerstdagen en een goed 2008. Groetjes Antoon & Conny en een knuf van Bensa en Chinty.

Date : 22/12/2007 13:55

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een geweldige plaatjes... echt een sprookjesgezicht. Hier is ook de eerste sneeuw gevallen en onze kleinkinderen hebben genoten. Kusjes van ons.

Date : 22/12/2007 01:05

Naam : Elize
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Hoi Judith, hier eindelijk een berichtje van ons. Al die tijd maar aan het werken geweest. Nu eindelijk je site aan het bekijken. Wat een geweldig mooi huis krijgen jullie. Dat was altijd al een droom toch? Ben blij voor jullie. Liefs, Elize en Edwin.

Date : 21/12/2007 19:34

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hai zussie! Nou, ben weer lekker bijgelezen! (En bijgekeken!) Gefeliciteerd als eerste met de cavia (ben zijn naam alweer vergeten.... errrrrrrrrrrrug!) en wat een geweldige laatste les moet dat zijn geweest! Goed idee ook met die ballonnen en spelende kinderen! De foto's waren wederom ook weer prachtig en aandoenlijk! (Hondje geeft paard een lebber!!!!! Top!!!!) Nou, wens jullie fijne dagen toe, maar dat zal wel goed komen! Knuffffffffff

Date : 20/12/2007 22:05

Naam : Martine
Email : martinebrandsma@gmail.com
Home Page : http://www.m-a-f.nl

Hoi Judith, bedankt voor je bericht in mijn gastenboek! Altijd leuk om wat te horen van andere bernerliefhebbers.... Jouw website ziet er ook geweldig uit, met hele mooie foto's van je honden. Ik kom hier zeker vaker kijken, nog veel succes en plezier met je honden en de website. Oh en ik wens jullie natuurlijk ook hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2008 toe!!! Groetjes, Martine.

Date : 18/12/2007 10:49

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo Judith en Thijs. Lang geleden, maar nu even een berichtje van mij. Wat is er weer veel gebeurd bij jullie zeg, ontzettend, zo had ik heel wat bij te lezen. Gefeliciteerd met jullie banen en het nieuwe huis. Wij wensen jullie er ook veel geluk. Hier gaat alles goed met ons en de pup Diezel. Het is een schat van een dier en begint nu ondeugd uit te halen. Hij is soms zo gek als het maar kan en 's morgens vroeg al druk in de tuin aan het spelen terwijl ik de kids in de kleren help (de buren hadden soms al rare geluiden gehoord vanuit onze tuin haha). Wanneer wij later beneden zijn komt hij ons gezelschap houden en lekker bij ons liggen terwijl wij eten. Het voelt weer heeeeeel goed een Berner in huis. De puppycursus gaat goed, maar het is wel een hele kluif om een pup een uur bij de les te houden, ook al gaat het speels. Ga vooral door met jullie nieuwsberichten, dan blijft er wat te lezen en veel succes met alles en goede feestdagen. Gr Margret en fam.

Date : 17/12/2007 22:08

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Aaaaaaaah, heerlijk weer, een paar nieuwe foto's! Genieten weer zeg.... wat zijn ze mooi, je wilt wel door het beeldscherm heen kunnen kruipen om ze te knuffelen! En tsja, wat een fantastisch huis, wat zullen jullie je daar heerlijk voelen. Zoals al gezegd, ik ben hartstikke blij voor jullie! Groet, Laura

Date : 15/12/2007 12:10

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

L
euke foto's van die meiden. Alleen een vraagje: trekt Thijs z'n klompen aan? Alvast om te wennen? Nog even wachten en aftellen voordat jullie in het nieuwe huisje kunnen, maar dan heb je wel wat. ;-) Groetjes Henny p.s. Thijs er bestaan blarenpleisters hoor! :-))

Date : 14/12/2007 14:45

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Nu is het dus echt... Gefeliciteerd met jullie mooie stulpje, dat over de rand van de wereld ligt. Wij zijn heel blij, samen met jullie, en hopen er in de toekomst nog eens te bivakkeren... mams.

Date : 09/12/2007 01:34

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Judith en Thijs, gefeliciteerd met jullie geweldige optrekje. Veel gelukkige jaren daar, samen met alle Berners. Groetjes, Yvonne.

Date : 02/12/2007 18:20

Naam : Alida Ruyten
Email : alida.ruyten@gmail.com
Home Page : 

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFFF Wat een stoer huis en tuin en omgeving...... Gefeliciteerd.

Date : 01/12/2007 20:04

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

GEFELICITEERD met jullie nieuwe stulpje. Ziet er niet verkeert uit. Handig die luchtfoto's. Zie je het weer 's van een andere kant. Wanneer mogen jullie erin en ehh... waar is dit "kleine" stulpje met al dat land ergens??? Knuffel aan de meiden :-) ook van Chailo. Henny en familie.

Date : 01/12/2007 17:38

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Gefeliciteerd met het nieuwe huis! Fijn dat jullie zo snel iets anders naar jullie zin hebben gevonden. En jullie hebben er ook wel een neus voor zeg, want dit ziet er ook super uit. Een lekker vooruitzicht om daar te gaan wonen. Liefs, Wilma, Marco, Steven en Yvar en een natte zoen van Danza.

Date : 01/12/2007 15:19

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldig..... gaaf..... mooi.... wouw..... GEFELICITEERD! Mams.

Date : 01/12/2007 00:05

Naam : Maaike, Nathalie, Olaf en Dorothee (en Dunjo ;-))
Email : o-d.zuijdendorp@planet.nl
Home Page : 

Wat ziet het huis er mooi uit! (Cool volgens Nathalie). Van harte gefeliciteerd, we hopen dat jullie het daar erg naar jullie zin krijgen!!! Nathalie wil ook nog graag weten hoe het met Drigana's pootje is! Groetjes uit Amersfoort.

Date : 30/11/2007 19:43

Naam : De Leidschendammertjes.
Email : 
Home Page : 

In een woord "WOW" en een welgemeende felicitatie met jullie nieuwe aanstaande aankoop. Groetjes van Monique en de rest....

Date : 30/11/2007 15:57

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

SUPER, van harte gefeliciteerd en wat ziet het er geweldig uit!! Maarre... waar ligt dat idyllische plekje van jullie?? Groetjes, Mirjam.

Date : 30/11/2007 15:55

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

GEFELICITEERD, het komt altijd goed, dat zie je maar. Heel veel liefs, Marcel en Marjan en een knuf van Cindra en Max en een hele hele dikke knuf van Skippy :-)

Date : 30/11/2007 15:32

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Jeetje wat een afknapper zeg..... industrie in je achtertuin, nee dat wil je zeker niet!! Gelukkig dat Thijs nog even doorbabbelde en jullie het op tijd weten. En ik weet zeker dat er ergens een ander beter plekje voor jullie is!! Succes met het vinden. Liefs, Mirjam

Date : 23/11/2007 09:08

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Wat jammer!!! Had jullie zo'n droomhuisje wel gegund. Gelukkig komen jullie er nu achter en niet later. We zullen duimen dat jullie gauw wat anders kunnen vinden. Groetjes van hier en succes met zoeken. Henny

Date : 22/11/2007 14:31

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Gatsie, wat een tegenvaller. Ik kan me voorstellen dat het even een flinke teleurstelling is als je denkt je droomplek te hebben gevonden. Ik hoop dat er snel iets anders vrijkomt wat ook helemaal naar jullie zin is. Liefs van Wilma (met naast haar een dromende en piepende Danza... gaat vast over mooie meiden ;-))

Date : 21/11/2007 23:17

Naam : Ankie
Email : 
Home Page : 

Lieve mensen wat geweldig voor jullie!! Ziet er niet verkeerd uit! Lief Judith dat je laatst even belde :-) Kom gauw met Cimba een bakkie doen. Zij is elke keer diep beledigd als ik zo lekker naar haar hele familie ruik.... terwijl zij niet mee mag! Liefs en dikke onstuimige knuffel van Cimba.

Date : 21/11/2007 10:04

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : http://www.frankennathalie.nl

Hallo Judith en Thijs en de Bernerdames. Wat fijn dat jullie zo snel zo'n heerlijk plekkie hebben gevonden zeg. Het ziet er super uit, met lekker veel ruimte voor iedereen. Nogmaals van harte gefeliciteerd met al dit geweldige nieuws. XXX Naat en een dikke knuffel van Axel.

Date : 15/11/2007 14:58

Naam : Jan
Email : 
Home Page : http://www.jmsportverzorging.nl

Mooi stekkie ziet er super uit!!!

Date : 15/11/2007 13:15

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Juud en Thijs........... VAN HARTE!!!!!!!!!! (Damn...... jullie weten ook wel wat jullie mooi vinden, h?!) Allemachtig wat prachtig!!!!!!!!!! Ook van harte met je nieuwe baan........ Jeetje........ Spannend allemaal hoor! Heel veel liefssssssssssss, ons!!!

Date : 15/11/2007 09:58

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Helemaal te gek, ik ben zo blij voor jullie. Allebei een baan en nu ook nog een "plek onder de zon" voor jullie beiden en de honden. Helemaal te gek, het is jullie van harte gegund! Over een nieuw hoofdstuk gesproken... Emile en ik wensen jullie heel veel succes met alle voorbereidingen en voorpret en blijven het nieuws uiteraard allemaal volgen. Een knuffel voor allemaal. Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 15/11/2007 07:18

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd... mams en natuurlijk paps.

Date : 15/11/2007 02:40

Naam : Henny en natuurlijk de gehele familie
Email : 
Home Page : 

Judith en Thijs van harte met jullie stulpje. Ik hoop dat jullie de financin gauw op orde hebben en jullie gauw van jullie nieuwe "huisje" kunnen genieten. Heerlijk veel ruimte voor jullie en de Berners en katten. Geniet ervan. Henny en de rest.

Date : 14/11/2007 23:53

Naam : Cynthia en Senna en Utah
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Wat een heerlijk nieuws allemaal. Nieuwe baan en prachtig huis met giga tuin!! Dat verdienen jullie allemaal. Vind het heerlijk dat je nu lekker dichtbij komt wonen, want de laatste tijd heb ik je bijna niet meer gesproken... Komt goed... we gaan het overdoen als jij en ik in wat rustiger vaarwater zitten h?! Samen met alle honden!!! Ik ben zo blij voor je meid! Dikke knuf van ons allemaal hier!

Date : 14/11/2007 21:06

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hallo Laykaby familie!! Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe baan en onderkomen! Wat leuk zeg... komen jullie een stukje dichterbij wonen!!! Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen! We gaan echt snel een keer afspreken om met de lady's te gaan wandelen! gr. Naat en een lebber van Sjors.

Date : 14/11/2007 18:35

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, gefeliciteerd met jullie nieuwe huis en baan. Wij wensen jullie samen met al jullie geliefde Berner dames en ander vee veel liefde, gezondheid en geluk! Groetjes, Mirjam, Cock, Lisanne, Jasper, Matthijs, Boyke en Doesjka.

Date : 14/11/2007 17:58

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Lieve Judith, Thijs en meiden, gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Het ziet er prachtig uit, daar zullen jullie straks vast heerlijk wonen. En wat een ruimte... Perfect hoor. Liefs van Wilma, Marco en kids en natuurlijk een knuffel van Danza.

Date : 14/11/2007 16:53

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs en meiden, gefeliciteerd met de nieuwe baan van Judith en het nieuwe huis. Hoop echt dat het gaat lukken, we zullen voor jullie duimen. Het is een mooi huis om te zien. Heel veel liefs, Marcel en Marjan en de honden. Speciale knuf van de grote beer in huis.

Date : 14/11/2007 15:44

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Bedankt voor de felicitatie. We vonden het leuk om mee te doen, al was Danza wel gesloopt na afloop. Hij was bijna niet meer wakker te krijgen. Maar hij vond het leuk daar in Zutphen. Jou en Thijs knuffelen, z'n zus zien, lekker aan 'vriendjes' snuffelen en samen spelen, en ik vond dat we het voor zo'n eerste keer best goed deden. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw. Liefs, Wilma en Knuffel van Danza.

Date : 13/11/2007 13:12

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Bedankt voor je felicitatie. Mijn bazinnetje moet er nog over nadenken. Op dit moment heeft zij nog wat last van erg lange armen van het trekken. :-) Ik vind alle honden nog steeds veel leuker dan de show. We gaan nu eerst de B-cursus hier afmaken. Ik heb gehoord wat wij moeten doen en de punten die we moeten halen. Dat wordt nog een hele kluif :-) volgens mijn bazin. Lekkere kluif is niet weg toch? Het was wel een hele lange zit om te wachten wanneer je aan de beurt bent. Je kon dit ook aan de andere honden merken, maar een "zeer goed" vond ik wel aardig. Volgens de keurmeesteres was ik nog erg temperamentvol en speels. Anders was de kans dat ik een uitmuntend had gehad. Tja mocht ik eindelijk draven was het weer niet goed. We moesten er op tijd zijn, maar wij waren pas om ongeveer 14.15 uur aan de beurt. Onze keurmeesteres nam de tijd om alles goed te bekijken. Ook niet verkeerd, maar ja dan houd je wel wat energie vast. Vooral als Thijs mij had begroet :-) kwam er wat vrij, maar dan moest ik weer wat rustiger worden. Snap jij dat nou? Tja Thijs moet je wel effe begroeten na al die tijd. Toch?? Was wel jammer dat Doesjka er niet was. Beterschap. Danza deed het heel goed volgens mijn bazin. Tja en in je bek laten kijken door een vreemde is wel erg raar hoor. De mensen doen hun mond toch ook niet zomaar open bij een vreemde? Alleen bij de dokter of tandarts zegt Henny. Geef je helemaal gelijk hoor Danza. Ik vond het goed. Die vader van mij deed het ook goed. Wie weet wat er nog in het verschiet zit. Wie weet....... Ook nog gefeliciteerd Seppe en Jeroen. Chaya had zeker ook te veel energie, want Judith kon gaan wassen als zij thuis kwam. (Of hoorde die bruine vlek zo op die broekspijp??) Ach mijn bazin weet er ook van mee te praten, die heeft ook al een paar keer omver gelegen. Ik temperamentvol? Gaat steeds beter vind ik... :-)) Nou iedereen de groeten van hier!!! Wie weet tot gauw. Chailo. Oeps wat een verhaal weer. Sorry, maar je gastenboek wordt wel goed gevuld vind je ook niet??? Woef.

Date : 12/11/2007 21:23

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hoi Judith, ik lees het nu net pas over Drigana. Aaahhh, wat zielig. Een brokkenpiloot net als haar oma? Maar dan dus ook al net zo sterk en dapper als haar oma. Maar hopen dat ze het hier toch even bij houdt. Beterschap voor haar en een dikke knuffel. En fijn dat de uitslagen van Chaya goed zijn. Gefeliciteerd. Tot morgen. Groetjes, Wilma

Date : 09/11/2007 17:23

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Tuurlijk zondag...... wederom een oeps en gelukkig zaterdag ook, maar dan puppytraining..... (Hihihi, Thijs 'vergeet' dat ik zo bevoorrecht ben jullie elke zaterdag te zien! ;-)) Liefs, Mirjam

Date : 09/11/2007 11:25

Naam : Thijs
Email : 
Home Page : 

@ Mirjam: Wat dacht je van Zondag..... ;-))

Date : 08/11/2007 23:12

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, na je telefoontje van gisteravond direct het nieuws gelezen over Drigana haar teentje. Zielig hoor voor de kleine brokkenpiloot!! Ik hoop dat het nu niet meer zo'n pijn doet. Super zeg, jullie avond in het Gelredome met Paul de Leeuw, zo aan de foto's te zien helemaal geweldig. Heb aan Cock doorgegeven dat Thijs met hem wil babbelen, helemaal goed. Was even vergeten dat zijn bedrijf tegenwoordig ALLES doet {oeps sorry schat}. Nou tot zaterdag, liefs, Mirjam.

Date : 08/11/2007 10:59

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

P.S. Wat een mooi stukje heb je weer geschreven over Layka, prachtig verwoord weer, zoals alleen jij dat kan! Laura

Date : 06/11/2007 13:41

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Ok, gewoon bij Paul de Leeuw, ik ben HELEMAAAAAAAAL niet jaloers hoor..... Duh! Geweldig, ik heb de verhalen van Thijs al even gehoord, maar zo met de foto's erbij, fantastisch. De concerten van hem zijn echter wl de reden dat ik MIJN held, Josh Groban, live heb moeten missen toen ie in de show van Paul zat, omdat ie toen uitgerekend de uitzending heeft opgenomen i.v.m. zijn drukke schema. Heb je 'm gezien in "the day after?" (Juud: Ja, ik heb hem gezien... ;-)) En dan Driga, fantastisch om te lezen dat je zo van haar geniet. Zou zo af en toe best weer 'ns om 't hoekje willen meekijken.... (Je bent van harte welkom hoor! ;-)) Geef ze alsjeblieft allemaal maar weer een dikke knuffel van ons, ok? Groetjes, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 06/11/2007 13:38

Naam : Caroline
Email : carolineburger@home.nl
Home Page : 

Je kunt je ogen niet geloven, maar daar ben ik dan en zowaar deze keer een berichtje in het gastenboek! Wat een geweldigen dieren bende is het zo bij elkaar. Ik dacht dat ik veel dames had (mijn 4 meiden) maar jullie hebben er nog veel meer!! De meiden kunnen niet wachten om bij jullie te komen kijken. Ik stel het iedere keer uit want ik weet dat het dan raak is en dat er ook bij ons in huis zo'n mooie Berner Sennen gaat komen. Groetjes Caroline.

Date : 31/10/2007 21:38

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Wat geweldig dat het allemaal zo goed gaat, zeker met Chlootje. Wat is het een vertederend gezicht om Drigana zo bij Chlootje te zien. We komen gauw weer eens aan. Geef ze allemaal een dikke knuf van ons en doe de groetjes aan Berner pappa Thijs. Liefs M & M en de beestenboel.

Date : 30/10/2007 20:01

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn weer zo'n uitgebreid verhaal te lezen. Ook ben ik blij met al die goede berichten van de honden. Kusjes mams.

Date : 30/10/2007 02:15

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi zussie! Hoe is ie daar? Mijn pc is uit elkaar (processor kapot als ik het goed begrepen heb) dus nu mail ik je via de laptop... Heb hier geen emailadressen in staan; wat ik wel nodig heb! (Heb een nieuwtje!) Dus wil je me ff mailen op mijn msn-account? Kan ik antwoorden! Dikke knuffffff

Date : 29/10/2007 11:09

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een kleurig en snel verslag over het "einde van de wereld". Leuk om mezelf met zoveel hondenkinderen op de foto te zien. Ik vond jullie bezoek fijn..... het is toch weer fijn om m'n oudste dochter en haar plagende vriend weer in de armen te kunnen sluiten. Kusjes mams.

Date : 22/10/2007 00:36

Naam : Anke Alofs
Email :
Home Page : 

Hoi Judith, hoe gaat ie. Met mij zo, zo. Vraagje, ga jij nog naar de Brabanthallen in Brabant op 9-12-07. Wij wel, samen met mijn broer en vriendin met een Engelse Bulldog pup. Hoop dat jullie er zijn. Liefs Anke.

Date : 14/10/2007 17:26

Naam : Miek
Email : a.weel31@chello.nl
Home Page : 

Hoi Judith! Ik heb genoten van je verslag van nest D!! Wat een mooie honden weer! Het zal nu wel rustig in huis zijn zonder alle pups, maar zo te zien heb je goede baasjes uitgekozen. Ahahahahah... Nou, geniet van je honden! Dikke knuf Miek en kids.

Date : 09/10/2007 09:48

Naam : Jorinde
Email : JorindeWestra@t-online.de
Home Page : 

Wat een gezellig tafereeltje.... ik zou acuut honger krijgen. Hoe gaat het met Boska, nu de pups weg zijn????? Mams (Met Boska gaat het goed, die speelt heerlijk met Drigana! Ze vindt het wel rustig zo, geloof ik... Drigana mist haar broers veel meer! ;-))

Date : 03/10/2007 23:45

Naam : Cimba
Email : 
Home Page : 

Hallo lieve mensen en mijn broertjes en zusjes uit het C nest. Hier een berichtje van Cimba. Mijn vrouwtje was helemaal verkocht van al die lieve schattige pups uit het D nest. Het was maar goed dat ze allemaal een baasje hadden anders........ Met mij gaat het heel goed. Ik ben nog steeds een kleine draak. Ik ben niet zo zwaar als mijn broers en zusjes want ik weeg maar 25 kilo, maar mijn vrouwtje zegt dat ik mijn gewicht in goud waard ben. Zo! Ik ben ontzettend lief, zit graag op schoot, is wel een beetje zwaar volgens het vrouwtje en ik vind zelf dat ik heel belangrijk ben. Speel graag de baas over alles en iedereen. Luisteren gaat als ik alleen ben met het vrouwtje heel goed, maar met andere mensen en zeker met honden vergeet ik dat soms wel eens :-)) Voor al mijn lieve broers en zusjes en alle anderen een hele dikke knuffel! Ankie

Date : 03/10/2007 19:18

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hoi Judith en Thijs. Leuke foto's van jullie etentje. Top dat het zo goed is gegaan met Drigana. Dit is wel 1 van de leukere trainingen h ;-) Wij gaan ook maar snel weer eens oefenen met Danza. Ook leuk de foto's op de hei. Jammer dat ik vanochtend zo haastig weer weg moest, maar ik was gelukkig precies op tijd op school. Alvast succes voor vannacht met het 'wolfje'. Groetjes, Wilma

Date : 02/10/2007 22:06

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldige foto's.... wat zijn ze al weer groot!!!!! Er zaten echt wel veel konijnen..... Leuk, dat de puppyles jou beviel..... Kusjes mams.

Date : 01/10/2007 23:50

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Hallo broer en zussen. Joh, ik schrok wel dat mijn zussie was gebeten door die andere hond. Ga toch wat meer oppassen als ik die andere honden bespring (oftewel begroet met mijn ongeveer 45 kilo), als ik er dan ook nog aan denk. Hopelijk heb je er niets aan over gehouden. Jerzy heeft goede tanden, maar niet zo handig om die jas stuk te scheuren. Of hou jij niet zo van de regen?? Dan is het wel doordacht van je. Arme Danko. Hopelijk bijt die wel wat van zich af. Leuk dat jullie hebben gereageerd. Toby (de kitten) die is razendsnel, maar ik kan hem nog redelijk die slaan van die pootjes goed ontwijken. Ben goed op mijn hoede. Die nagels zijn nog vlijmscherp. Nog steeds niet geknipt. Grom. Hij gaat wel al wat liever doen. Volgens bazinnetje ben ik heel lief voor hem. Knap h!!!! Zo ga weer effe kijken naar die kat, of die er nog is. Groetjes van de rest en knuffel voor alle hondenbeesten, Chailo.

Date : 30/09/2007 20:01

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hallo hier ben ik weer. Het vrouwtje heeft het gastenboek gelezen en was boos op mij. Ze zei dat ik wel mocht mailen, maar ik moest wel de waarheid vertellen. Het gaat over die regenjas. Ik had die jas wel in stukjes gedaan, maar ik moet van haar gewoon vertellen, dat ik die jas aan flarden gescheurd heb. Want dat is de waarheid. Ja ok, dat was ook wel zo. Nu staat ze naast me om te controleren of ik het nu wel goed wil vertellen, het moet dan maar. Groetjes Jerzy.

Date : 29/09/2007 18:44

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal, als mijn broer en zus een berichtje doen aan de familie, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Met mij gaat ook alles goed. Ik ben nog steeds niet zo aardig tegen mijn 'maatje' Danko. Ik mag hem graag hard bijten, dan gaat hij altijd zo hard joelen, leuk joh. Donderdag 4 oktober ga ik weer naar de hondenschool. Ik ga weer naar dezelfde klas, want ik ben niet over gegaan. Vrouwtje was niet zo te spreken op mij, want ik kan het namelijk wel, maar ik had toen echt geen zin, rennen en gek doen was veel leuker om te doen. Ik ben toch nog veel te jong om al goed te gaan luisteren. Vrouwtje wilde zo wel met ons wandelen maar ze heeft een probleem, het regent. Ze heeft geen regenjas, die heb ik gister aan stukjes gescheurd. Ik heb me best vermaakt om dat te doen, ik heb leuke kleine stukjes gemaakt. Maar wat ik ook allemaal doe, mijn vrouwtje blijft van mij houden, dat weet ik want ze gaat altijd met me knuffelen. Dat is mijn grootste hobby. Nou luitjes tot de volgende x maar weer. Doei allemaal en een fijn weekend. Jerzy.
P.S. of ik jullie ook de groeten wilde doen van mijn vrouwtje Ineke, bij deze, doeiiiiiiii.

Date : 29/09/2007 14:38

Naam : Nicole & Cato
Email : 
Home Page : 

Dag alle hondenvrienden. Hier een berichtje van Cato en Nicole. Leuk om af en toe op je site te kijken en lezen, zo blijven we lekker bij van alle honden perikelen. Ik las dat Chailo ook een berichtje had achter gelaten, leuk om te lezen dat het goed met hem gaat. Met Catootje gaat het ook goed, luistert echt voor geen meter als er andere honden of mensen zijn, maar ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo'n lieve knuffel kont gehad, wat een schat is het. Ze is dan wel laatst gegrepen door een andere hond, maar dat was onze eigen schuld (Cato en mijn schuld), de hond zat aangelijnd en Cato ging er enthousiast op af en aangezien (door mijn schuld) ze niet echt luistert (uhm) waren we al te laat en had de hond haar al te pakken. Gelukkig is ze daar weer aardig van opgeknapt. Maar goed, genoeg over ons zelf, ik heb alle filmpjes en foto's bekeken en wat een heerlijke beelden waren dat weer. Van die kleine beertjes. Gelukkig dat het met Chlo ook alweer wat beter gaat. Nou Judith, ik weet dat ik beloofd had om nog een keer langs te komen maar daar is het nog niet van gekomen, dus ik ga proberen om je snel een keer te bellen voor een afspraak. Groetjes van ons allemaal en je krijgt van Cato natuurlijk een dikke hondenknuffel.

Date : 28/09/2007 12:54

Naam : Chailo en ????
Email : 
Home Page : 

Hallo allemaal, hier nog even een ander berichtje van mij. Wat mij nou gisteren is overkomen dat raden jullie nooit. Gisteren kreeg ik een nieuwe gezinslid erbij. Tof joh.... Tot dat die ging blazen en slaan. Raar hoor. Ik wou alleen maar snuffelen en spelen. Volgens bazinnetje ben ik nog een reus voor hem. Tja zo groot ben ik toch niet? Ik ben toch geen reus?? Hij moet nog even aan mij wennen volgens mijn bazinnetje. Nou ik eerder aan hem. Mijn neus heeft al gevoeld dat die scherpe nagels heeft. Tja jullie raden het nu wel. Het is een kitten die hier is gekomen. Net zo oud als de puppies, 8 weken. Ach ik denk wel dat wij het samen kunnen vinden, maar ik denk toch dat die nagels maar even moeten worden geknipt hoor. Zal ik ook doorgeven aan die bazin van mij. O, ja ik ben weer gestart met de volgende cursus. Ik blijf het leuk vinden al die hondenbeesten om mij heen. Luisteren is dan toch wel weer moeilijk, maar daar werken we aan volgens het baasje. Ik wens Judith ook succes met Driga op de puppycursus. Ben benieuwd hoe zij het vindt. Ik ben wel benieuwd hoe het met de zussen en broer van mij is. Dus wie weet schrijft er nog iemand in dit gastenboek. Zo ik ga effe kijken of die nagels al zijn geknipt... Groetjes van mij en de rest (ook van de kat Toby). Oeps nog geen nagels geknipt. Ga daar nog wel een klacht over indienen. Weet alleen nog niet waar. Bij jou Judith??? ;-) Hondenknuffel van mij, Chailo.

Date : 26/09/2007 11:03

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

Wat een mooie verhalen, foto's en filmpjes waren het weer. We hebben allemaal weer helemaal meegeleefd met jullie en de pupsels. Wij wensen de nieuwe eigenaars heel veel geluk met de pup. Judith en Thijs geniet nog even van de twee puppies die er nog zijn. Nog n te gaan die verhuist naar de nieuwe eigenaars. Heerlijk dat Driga blijft. Knuffel voor alle honden beesten. Groetjes, Henny.

Date : 26/09/2007 10:44

Naam : Emile en een ietwat zieke Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een mooie verslagen maken jullie ook hier weer van. Ik hoop dat alle pups heel gelukkig zullen worden bij hun nieuwe eigenaren. Maar ik wil zo graag iets weten. Ik weet niet of ik dat hier kan / mag vragen maar ik doe het toch: hoe gaat dat in de praktijk nou, met het afscheid van de pups en dan met name in dit geval met Boska? Ik bedoel, je gaat met pup de deur uit om hem persoonlijk te "overhandigen". Boska ziet je dus weggaan met de pup en je zonder pup weer binnenkomen. Hoe gaat zo'n moederhond daarmee om? Daar ben ik nou echt benieuwd naar. Ondertussen, bedankt voor de prachtige verslaggeving van de afgelopen weken, we hebben dag in dag uit GENOTEN!!! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy!

Date : 25/09/2007 11:00

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs. Wat een prachtige laatste foto van alle pups op een rij. Wij wensen jullie sterkte met het n voor n afscheid nemen van deze heerlijke knuffels. Mirjam, Cock + kids

Date : 22/09/2007 12:32

Naam : Linda
Email : lindagardenier@gmail.com
Home Page : 

Judith en Thijs, heel veel sterkte met het afscheid nemen van jullie puppenkinderen. Ik heb de afgelopen 8 weken genoten van jullie verhalen, foto's en filmpjes. Groetjes

Date : 22/09/2007 10:07

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

De filmpjes zijn geweldig.... wat zijn de pups groot geworden. Het zijn nu echt Berners... Ook ben ik blij als ik Chlo zo goed zie lopen (geweldig). Heel veel kusjes voor jullie allemaal, oma.

Date : 20/09/2007 00:56

Naam : Dominique
Email : 
Home Page : 

Hoi, kijken jullie ook bij het zoeken van een reu of MH in de lijn voorkomt? Heel belangrijk. We zijn nl onze lieve Berner aan die ziekte kwijt. Groetjes, mooie site. (Dank je wel voor het compliment voor de site en vervelend van jullie Berner. Zover bekend is, kijk ik of er geen MH in een lijn voorkomt, datzelfde geldt voor levershunt en leeftijden van overlijden -  en natuurlijk HD en ED. Judith)

Date : 17/09/2007 22:39

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, bedankt voor de geweldige dag gisteren in de dierentuin met onze Doesjka en de andere schatten. We hebben echt veel plezier gehad!! knuffels voor allemaal, Mirjam, Cock en de kids

Date : 17/09/2007 20:22

Naam : Lisanne en Marieke
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Haaaaai, wij zijn Lisanne en Marieke. Marieke is een vriendin van Lisanne en die krijgen Doesjka. Wat een leuk beestje. Wij ver heugen ons op de dag dat we hem krijgen (tenminste Lisanne). Een kussssss Marieke en Lisanne.

Date : 17/09/2007 17:08

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : http://www.frankennathalie.nl

Hoi Thijs en Judith Heel erg bedankt dat wij deze dag met jullie hebben mogen delen. Ik heb genoten, Jennifer ook, maar Frank iets minder, want die was nog flink zweverig van de jetlag. Maar hij was er wel, haha. Lieve groeten en geniet deze laatste week nog maar even dubbelop van die mooie pupsels hoor. Lieve groeten, Nathalie en de groetjes van Frank en Jennifer.

Date : 16/09/2007 20:28

Naam : Gerrie de Boer
Email : gerrie_de_boer34@hotmail.com
Home Page : 

Hallo Judith, ik ben net op je site geweest en heb alles weer bewonderd. De puppies worden die altijd gecontroleerd op een levershunt afwijking?? Daar heb ik in Noorwegen nog nooit van gehoord. Maar Gypsie staat op een leverdieet maar dat is vanwege de medicijnen en tijdelijk(hoop ik)!! Groetjes uit Longyearbyen


Hai Gerrie, in Nederland komt helaas steeds vaker levershunt voor bij de Berner... en het is vrijwel altijd (langzaam) dodelijk op jonge leeftijd, maar nog niet zichtbaar bij pups. Je kunt deze afwijking wel uitsluiten door de pups, voor ze naar de nieuwe eigenaren gaan, te laten testen zoals ik heb gedaan. Je weet dan alleen dat de pups geen lijders zijn, niet of ze geen drager zijn (ook een hond die het zelf niet heeft, kan het vererven). Helaas wordt er nog veel te weinig getest. Als alle fokkers hun pups zouden testen, zou snel meer duidelijk zijn over de vererving... Wel duidelijk is dat er een aantal lijnen zijn waarbinnen levershunt wordt vererfd en daarbij zijn ook Scandinavische lijnen betrokken helaas. Groetjes, Judith


Date : 13/09/2007 20:19

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi zussie! Wat een heerlijke beertjes zijn het alweer!!!!!!!!! Geniet er nog maar ff lekker van! Thijs heeft ook geboft dus....... zveel sneeuw!!!!!! (of t?) Geweldig dat je hem z goed kon spotten op de camera zeg!!!!! Knufffffffffffffffff

Date : 13/09/2007 00:19

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een sneeuw heeft Thijs gezien... Ik wist niet wat ik zag..... Wel indrukwekkend hoor! Fijn dat alles goed gaat met alle honden en hondjes. Hier is het uitpakken en nog eens uitpakken... Maar alles gaat (op de gebruikelijke pijntjes na) heel goed.... We genieten van alle rust en natuurlijk van onze kinderen en kleinkinderen... Veel kusjes van hier, mams.

Date : 12/09/2007 00:36

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Hartstikke leuk, al die foto's en filmpjes weer te zien. Zo herkenbaar. Die banjer van ons is dan alweer zo groot (tja, een reu, dus nieuwe puppyeigenaars maak jullie borst maar nat... :-)) Hier gaat alles ok met Chailo. Nog steeds een "heerlijke puber" bij tijd en wijlen. Geniet er nog van Judith en Thijs en wie weet tot gauw. Henny (o ja, en natuurlijk de rest van de familie).

Date : 11/09/2007 11:32

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Niet normaal, wat een sneeuw. Dit is gewoon al Winter Wonderland en dat in september... Wel erg mooi! Alvast succes morgen in Utrecht. Groetjes, Wilma.

Date : 11/09/2007 10:20

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat heb ik genoten van alle foto's. Het gaat opeens wel heel hard hoor.... geweldig... mams.

Date : 09/09/2007 21:21

Naam : Fauve & Nicole
Email : 
Home Page : 

Hey Judith, wat een leuke foto's van alle pups en baasjes in de Soesterduinen. Er komen gelijk fijne herinneringen naar boven. We wensen ook alle toekomstige baasjes heel veel plezier met hun Berner pup, geniet er net zo van als dat wij dat doen. Judith, ik wens je veel sterkte met Chlo en heel veel geluk met je puppy! Zoals je gezien hebt, is Cato wat gehavend, maar het gaat gelukkig al een stuk beter met d'r. Groetjes Hans, Nicole en kids.

Date : 09/09/2007 20:13

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Juud, ooooooh, wat een mooie foto's weer, echt niet normaal! Ik ken niemand van de nieuwe baasjes, maar toch wil ik ze ongelooflijk veel plezier en liefde toewensen met hun prachtige nieuwe aanwinsten. Ze zijn zo mooi allemaal. En de basis die ze van jou meekrijgen, daarmee kan niets mis gaan lijkt me! En Chlootje, wat een goede berichten, ik gun het haar en jullie zo. Ik hoop dat deze stijgende lijn zich voortzet en ga daar zeker voor duimen! Een fijn weekend verder en doe Thijs de groeten als ie thuiskomt ok? Liefs voor iedereen van Emile en Laura.

Date : 09/09/2007 10:38

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hoi Judith, nogmaals bedankt voor de leuke middag. We vinden het echt super leuk dat je dit zo organiseert en dat we op deze manier al zo met onze pup bezig kunnen zijn. Zoen van Wilma en Marco.

Date : 08/09/2007 22:48

Naam : Marinka Tolsma
Email : info@remarhoeve.nl
Home Page : http://www.remarhoeve.nl

Hoi Judith, ik zat in de wachtkamer de hele tijd te bedenken wat je kennelnaam was en ja ik had het goed gegokt merk ik nu. Hoe is het met de pupjes. De mensen die bij je waren hebben een keus kunnen maken is het niet? Geniet nog maar lekker van je pupsels, gr. Marinka

Date : 08/09/2007 11:00

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn dat alles goed is met de pups....... Ook geweldig dat de bloeduitslagen goed zijn... Dat is nog eens geweldig nieuws... Kusjes mams.

Date : 06/09/2007 23:59

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Daar ben ik weer ;-) Ik kan het niet nalaten iedere dag even te kijken hoe het met de familie gaat. Chlo heerlijk dat je bloedwaardes verbeterd zijn... dat is een zucht van verlichting ook hier! En laat je nou ondersteunen... niet stiekem onder de tafel door, want vrouwtje Juud moet dan capriolen uithalen voor jou! Straks zit zij met een blessure, dat is toch niet de bedoeling... Lieverd ik denk iedere avond aan je hoor.. en ben zoooo blij dat het beter met je gaat!! Pups doorgroeien hoor! Jullie zien er vanaf een foto en film prachtig uit... Doorgaan zo, ok? Bos, Chaya en Abish... vermaken jullie je nog? Zeker met al dat gewurm om je heen? Ook jullie... blijf goed gezond! Thijs en Juudje... doen jullie rustig aan straks? Nog even doorgaan zo... Petje af hoe jullie voor alle honden zorgen... Echt fenomenaal!! Kus vanuit hier!

Date : 04/09/2007 23:26

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

Heerlijk dat het beter gaat met Chlo. Nog even vol houden die rust. De pups zijn toppie. Jammer dat het weer wat minder wordt, want de buitenren heeft Thijs mooi gemaakt. Geniet nog van die knuffels zolang het nog kan. Groetjes van hier en geef Chlo nog een dikke knuffel van ons. Henny

Date : 04/09/2007 21:43

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Hey Bernermeiden!!! Wat heerlijk om jullie zo te zien dartelen en wat een mooie buitenren zeg!! Chlootje fijn dat het met jou beter gaat... schrok nog wel van je hoor.. Lieverds, hou jullie haaks! Een dikke knuf vanuit La Belgique!!

Date : 03/09/2007 18:52

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : www.sjorssie.web-log.nl

Haai Judith en roedel! Wat worden ze groot!!! Ik ben een tijdje ziek geweest en heb daarom niets laten horen, maar ik ben langzaam aan het opknappen. En gelukkig gaat het met omaatje ook een beetje beter... stapje voor stapje... flinke operatie geweest! De kleinkidz groeien in ieder geval de pan uit... hihihihi. Helaas kan ik niet het complete nestje komen bekijken... dus helaas beschuit met muizen gaat aan mijn neus voorbij.... de maand september is al volgeboekt en begin oktober gaan we naar Jeannine...13 puppers kroelen... de ma en tante van Sjorssie zijn bevallen! Maar... ik kom zeker een keer langs als je het goed vind... lekker wandelen daarna in de duinen??????? Succes de komende weken! En we zien elkaar! Gr Naat en een lebber van Sjorssie!!!!!

Date : 03/09/2007 18:23

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : 

Fijn om te lezen dat het met Chlo een stuk beter gaat, en ja dan dat verhaal over Chaya pffff dat heb ik nou met die Axel van mij ook h, die snaaier heeft van de week de boterhammen met plastic en al naar binnen gewerkt. Maar dit is er ook weer uitgekomen via de achterkant. Mijn lieverd staat hier in de buurt ook bekent om zijn gevarieerde drollen haha is het niet een drol vol met strijkkralen of met pantysokjes dan is het nu wel weer een hele lange drol van plastic. Vreselijk gewoon, en hoe voorzichtig ik ook ben, soms vergeet ik ook wel eens iets en dan is het weer raak. Meis de hartelijke groetjes weer vanuit Spijkenise, dikke knuf voor alle lieverds daar en natuurlijk ook voor jou en Thijs.

Date : 03/09/2007 13:38

Naam : Gerrie de Boer
Email : gerrie_de_boer34@hotmail.com
Home Page : 

Hallo Judith. Ik ben je website aan het lezen en die is erg leuk en informatief. Ook over Chlo haar operatie gelezen en ik hoop dat dat weer helemaal goed komt. En al die schattige puppies. Mijn klein meid Gypsie maakt het nu weer goed. Haar lever functieproeven waren net goed, dus nu is ze op een lever dieet en als lekkere dingetjes krijgt ze worteltjes en komkommer, maar dat vindt ze ook heerlijk hoor. Ik kijk er naar uit haar weer te zien!! Groetjes uit het hoge noorden uit het land met de Spitse Bergen! Op zijn Noors Svalbard genoemd.

Date : 03/09/2007 11:52

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat hebben we genoten! Wat was 't een feestje om midden tussen de bolletjes wol te kunnen zitten en ze allemaal te kunnen knuffelen. Of ze heerlijk met elkaar te zien spelen, of ze gewoon te zien slapen.... En dan Chaya en de andere meiden, wat een lieverds. En Chlootje op haar plekkie, ondanks de moeilijkheden toch omhoog willen komen en kwispelen, de lieverd. Juud, Thijs, bedankt voor jullie gastvrijheid! Vooral gezien de moeheid die de afgelopen tijd met de pups en nu ook met Chlootje met zich mee heeft gebracht: we hebben genoten! Pas goed op jullie zelf en tot gauw! Liefs, Emile en Laura

Date : 02/09/2007 21:32

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een gaaf filmpje..... ze zijn al heel veel gegroeid en nog aandoenlijker geworden..... om lekker te knuffelen. En wat loopt Chlootje al weer goed... ik keek mijn ogen uit... Kusjes mams.

Date : 02/09/2007 21:00

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Morgen zien we ze allemaal in het echt........ Jippie!!!! En ja, we vinden het ook ZEKER leuk om jullie weer te zien, hahahah!! Liefs, Laura

Date : 31/08/2007 07:01

Naam : Carola en Daisy
Email : 
Home Page : http://tinkaendaisy.web-log.nl

Hoi Judith en Bernermeiden. Hoe gaat het nu met Chlo? Ik hoop dat ze snel op zal knappen! Wat zien de pups er geweldig uit. Heb weer genoten van de foto's, het verslagje en natuurlijk het filmpje. Wat gaat het hard zeg! 4 weken alweer. Nog ff en dan gaan ze alweer naar hun toekomstige baasjes toe. Dus nog even flink van ze genieten. Groetjes van Carola en een pootje van Daisy

Date : 30/08/2007 13:49

Naam : Laura (van Cenna)
Email : dereuver.groenland@hccnet.nl
Home Page : 

H Judith, leuk dat je weer pups hebt gekregen! Ik kan me nog wel herinneren dat Boska een pup was!! En nu heeft ze zelf alweer Pups!! Ik hoop dat het snel weer beter gaat met Chlo. We komen snel weer wandelen !! Liefs.

Date : 29/08/2007 21:54

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn, dat het goed gaat met Chlootje. Kusjes, oma.

Date : 29/08/2007 16:45

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Ha Judith en Thijs. Even bijgelezen en ik hoop dat jullie nu toch echt het ergste hebben gehad hoor. Wat een zorgen zo. Ik zal duimen voor Chlo, dat ze weer helemaal beter wordt. Baat het niet, dan schaadt het niet, dacht ik zo. Veel sterkte. Groeten Margret en fam.

Date : 28/08/2007 21:03

Naam : Joke en haar mannen
Email : 
Home Page : 

Hoi Juut, ik ben er weer, van harte met al die kleine schatjes, ik ga je bellen!

Date : 27/08/2007 20:50

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Hey lieve allemaal. Wat heerlijk Chlo weer thuis... niet meer bij mij in de buurt, maar weer vanouds bij jullie!!! Meiske ik wens je een heel goed en gezond herstel. Dat je snel weer helemaal de oude Chlootje gaat worden! En Juut, wat je mams zegt... denk aan je zelf ook hoor!!! Liefs vanuit een blij en dankbaar hier!!! En we blijven ons best doen voor jou Chlo!! Dat weet je h??!!

Date : 25/08/2007 20:44

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Wat fijn dat Chlo weer thuis is! Echt een wonder als ik de foto's zo zie. Wij hopen dat het van nu af aan alleen nog maar beter zal gaan. Rust allemaal goed uit van de spannende tijd en geniet van elkaar! Liefs, Mirjam, Cock en Kids.

Date : 25/08/2007 13:15

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Goed om te horen en te lezen dat Chlo redelijk door de operatie en nacht is gekomen. We wensen jullie veel sterkte met haar. Kijk al uit om de foto's van de kleintjes te zien en om ze ook nog even te knuffelen, voordat ze naar de nieuwe eigenaren gaan. Tot gauw en denk ook aan jezelf. Henny

Date : 25/08/2007 12:07

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Fijn dat Chlo weer bij jullie thuis is. Moeilijk als je ziet dat je hond pijn heeft en je kan verder even niets voor haar doen. Hoop dat ze snel weer een beetje de oude wordt nu ze in haar eigen vertrouwde omgeving is. Heel veel dikke knuffels voor jullie kanjer.

Date : 25/08/2007 08:49

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Ben veilig thuis gekomen.... Thijs rijdt goed en fijn.... We zijn bij ons in de buurt zo'n beetje van de aardbodem gevallen (donker en niemandsland). Nu vertrouwen op de kracht van Chlo en denk wel aan je eigen gezondheid.... Kusjes mams.

Date : 25/08/2007 00:38

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Wat een moeilijke tijd voor je Judith, met alle zorgen om die lieve Chlo. Die machteloosheid, het gevoel dat je zo weinig kunt doen. Maar ongetwijfeld doet het haar al heel veel goed weer bij jou thuis te zijn, jouw liefde voor haar te voelen, op haar vertrouwde plekje te zijn. En wat een sterke meid is het toch eigenlijk ook, als je hoort dat ze toch alweer wat verder is dan ze hadden verwacht. Ik hoop van harte dat dat doorzet, dat ze beetje bij beetje weer opknapt en weer lekker van het leven bij en met jullie kan genieten. Alle kracht en veel liefs, Wilma.

Date : 24/08/2007 22:57

Naam : Renate & Luna
Email : huib.renate@planet.nl
Home Page : 

Hallo, ik volg al een tijdje jullie site en dus ook alles rondom jullie Chlo. Wat fijn dat de operatie is gelukt! Het zal wel een hele opluchting zijn. Ik wens jullie heel veel succes en probeer nog even te genieten van die schattige puppy's! Hartelijke groeten van Renate en een poot van Luna (onze lieve schattige Berner).

Date : 24/08/2007 17:57

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Wat een goed bericht dat het weer de goede kant op gaat met Chlo, een hele opluchting. Fijn ook dat ze straks weer lekker bij jullie thuis is. Een dikke knuffel voor haar. Liefs, Wilma.

Date : 24/08/2007 13:16

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een heerlijk nieuws, ik ben ZO blij voor jullie!! Wat zal je uitgerust en opgelucht zijn als ze straks eindelijk weer lekker bij je is en je haar weer lekker kunt knuffelen. Geniet met volle teugen en tot gauw. Emile en Laura.

Date : 24/08/2007 12:53

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Wat een geweldig nieuws. Zo zie je maar wat al die positieve energie kan doen en natuurlijk met wat hulp van de geweldige artsen bij Anubis. Echt geweldig zoals ze daar met mens en dier omgaan. Geef haar een dikke knuf van ons en geniet lekker van elkaar. Veel liefs. Marjan & Marcel

Date : 24/08/2007 12:07

Naam : Biggles, Rob, Joan
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

We leven mee met jou en met Chlo. Zijn iedere dag benieuwd hoe het verder is gegaan. We hopen op een spoedig herstel. Rob en Joan, Biggles en Anders.

Date : 23/08/2007 16:16

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Judith, wat zijn wij blij om te lezen dat de operatie geslaagd is. We denken aan jullie en natuurlijk aan Chlootje. We duimen hier allemaal, dat jullie haar vandaag op mogen halen. We blijven aan jullie denken en wachten in spanning af. Voor Thijs, ik hoop dat je ondanks de spanning toch een fijne verjaardag hebt gehad. Wij wensen jullie heel veel sterkte met wat jullie nog te wachten staat, maar denk eraan: wij en vele met ons denken aan jullie. Heel veel liefs, Marjan & Marcel en het beestenspul. Een hele dikke knuf van ons alle.

Date : 23/08/2007 06:49

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Hey lieverds!! Als eerste... THIJS gefeliciteerd... dat je maar een nog grotere en minder stoere jongen mag worden :-) En Chlo... voor jou... ik ben blij dat de operatie gelukt is... Ik heb zo aan je gedacht meid, gister en vandaag. Ik heb mijn best voor je gedaan lieve Bernertut... en ik denk dat het wel geholpen heeft. Ik hoop dat je ook vannacht nog even goed herstelt, zodat je baasjes je morgen mee mogen nemen. Je bent zo dicht bij ons nu hier... 20 min. afstand en daarom stuur ik je vannacht ook weer positieve energie... Die komt vast aan, want je ligt om de hoek bij ons... En tot nu toe denk ik dat het wel goed geholpen heeft! Juut en Thijs... nog even doorbijten met zijn twee... Het komt goed! En Thijs mijn complimenten, zoals jij voor de hele roedel zorgt incl. Juut... Ik vind je een toppertje, zoals jij zorgt en doet... En oma Conan ook!!! Jullie gaan het redden met zijn allen... en de zon gaat schijnen. Het duurt misschien nog eventjes, heel eventjes... maar daarna? Carpe Diem!! En liefs van mij!!! Ik denk aan jullie iedere dag!!

Date : 22/08/2007 23:11

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Fijn dat de operatie geslaagd is. Nu hopen dat ze snel hersteld en naar huis mag. Heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel knuffels voor je kanjer Chlo, want ze moet toch wel al geruime tijd pijn hebben gehad.

Date : 22/08/2007 21:38

Naam : Elize
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Sorry Thijs, nog van harte. Hoy, de Steegen uit Amersfoort en van Bom.

Date : 22/08/2007 21:18

Naam : Elize
Email : elize@steegemans.nl
Home Page : 

Lieve Judith heb net gekeken en alles gelezen van Bommies mammie. We blijven hopen dat alles goed blijft gaan. Je telefoongesprek vanavond was positief. We blijven duimen, liefs, de Steegemannetjes.

Date : 22/08/2007 21:16

Naam : Karina
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Allereerst: Thijs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ach gos... arme Chlo. Wat moeilijk om haar daar achter te laten, maar het is voor een goed doel. Ik weet zeker dat ze bij de 75% hoort hoor, er wordt zoveel voor haar geduimd en ze is zo'n lieverd!! Haar bijna "evenbeeld" Bas heeft vandaag goed nieuws gekregen van dokter Robert in Wageningen, dus 't komt vast goed. En krakende wagens duren het langst is de slogan voor Bas, welke voor Chlo zeker ook op zal gaan!!! Sterkte en groetjes, Karina

Date : 22/08/2007 21:08

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : 

Hoi Juut en Thijs. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Thijs. Ook hier wordt volop voor Chlo geduimd hoor, in gedachte zijn wij bij jullie. Sterkte en beterschap met de dame. Lieve groetjes Naat.

Date : 22/08/2007 14:49

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

HILARISCH, de foto's van baasje Thijs, echt helemaal geweldig!!!! Vanaf m'n werk, jaja, zo ben ik met jullie begaan, nogmaals allebei van HARTE gefeliciteerd met de verjaardag van Thijs en dat er maar vele gezonde jaren mogen volgen. En uiteraard, alle sterkte met Chlo, we denken aan jullie. Liefs, Laura

Date : 22/08/2007 11:14

Naam : Henny en gevolg
Email : 
Home Page : 

Thijs van harte en nog heel veel jaartjes erbij. Wij wensen jullie veel sterkte met Chlo en duimen dat zij bij die 75% hoort. Henny

Date : 22/08/2007 11:12

Naam : Frank, Miriam en Fabienne
Email : 
Home Page : 

Ha die Thijs, gefeliciteerd met je verjaardag. Hoop dat alles goed gaat vandaag!! Groetjes van ons.

Date : 22/08/2007 10:41

Naam : Ada en Annet
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

Hopelijk gaat alles goed met de operatie en hoort ze bij de 75%. Chlo wij steunen je met onze warme gevoelens voor jou. Verder Thijs gefeliciteerd met je verjaardag. Sterkte samen vandaag, we leven met jullie mee. Liefs, Ada en Annet

Date : 22/08/2007 09:41

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Niet voor niets geweest die scan. Nu hard duimen dat de operatie vandaag goed zal verlopen en dat Chlo bij de 75% gaat horen. Heel veel sterkte en Thijs gefeliciteerd!

Date : 22/08/2007 07:27

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : 

Hey lieverds, we praten veel, maar heb toch hier nog even zitten kijken. Ook de foto's... Gosje... ik ben van de wap dat Chlootje nu vannacht eigenlijk heel dicht bij ons in de buurt is i.p.v. bij jullie... Zoals je weet lieverd, ga ik ook vanavond weer mijn uiterste best doen... voor Chlootje, maar ook voor jou. Want jij moet het ook allemaal maar behappen... Thijs alvast gefeliciteerd jongen voor morgen! Hoop dat je je toch een beetje jarig zal voelen met al deze moeilijke en spannende dingen om je heen... Jongens ga naar bed... mijn hoofd knalt en moet mijn ding nog, hihihi, voor Chlo doen... Het werkt... dat merk ik zeker... dus ben vol vertrouwen dat ze weer de bovenste beste Bernertut wordt!! Knuffel, kus en liefs voor de hele bups daar en voor jou en Thijs(je) ook :-)

Date : 22/08/2007 00:13

Naam : Karin
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Dag Judith en Thijs, zal zeker duimen voor Chlo, hoop dat alles goed gaat komen.

Date : 21/08/2007 22:38

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Jeetje, een hernia. Toch wat je in eerste instantie vermoedde. We denken aan jullie en bovenal aan Chlo en zullen zeker duimen voor haar! Zou ook een mooi cadeau voor baasje zijn zo op zijn verjaardag... Heel veel sterkte en succes. Liefs, Wilma en Marco.

Date : 21/08/2007 22:34

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, lees net dat Chlo morgen geopereerd wordt aan een hernia, wij duimen zeker voor een goede afloop!!

Date : 21/08/2007 22:28

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Fijn dat het een beetje beter gaat met Chlo. Hopen dat het een acute ontsteking is geweest en dat ze het ergste heeft gehad en de scan verder goed is. Dikke knuffel voor Chlo.

Date : 21/08/2007 21:47

Naam : Karina
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Wat zijn ze mooi!!!!! Ik geniet van alle verhalen en foto's / filmpjes!! Hopelijk is het vandaag goed gegaan met Chlo in Antwerpen... wat is het toch een pechvogeltje. Wat dat betreft kan Bas haar een pootje geven, morgen bezoekje Wageningen :-( Geniet van jullie meiden en natuurlijk de pups! Groetjes, Karina

Date : 21/08/2007 19:16

Naam : Saskia
Email : info@bronkshof.be
Home Page : http://www.bronkshof.be

Hey Judith, hele mooie puppers hoor !!! En echt tof dat je iedereen zo laat meeleven in je verslagen... Heel veel beterschap voor Chlo, we duimen dat alles gauw terug goed komt !!! Geniet nog van je puppy-beertjes want voor je het weet mogen ze naar hun nieuw baasjes toe. Groetjes, Saskia en de Bronkshof-bende.

Date : 21/08/2007 09:10

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Toch nog steeds spannend en weer een lange dag voor de boeg. We blijven duimen en aan jullie denken....... Succes!! Liefs, Emile en Laura

Date : 21/08/2007 06:53

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Nog steeds geen nieuws over Chlo?

Date : 20/08/2007 22:04

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

H wat waardeloos, dat het nog niet goed gaat met Chlo. Ik zal duimen dat alles goed mag komen hoor. Hopelijk blijft alles goed gaan met de pups, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeven te maken. Groeten, Margret.

Date : 18/08/2007 18:40

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, weer thuis meteen de site bekeken en geschrokken van het verhaal over Chlo. We hopen dat jullie inmiddels wat weten over het hoe en wat en dat het gauw beter met haar mag gaan! En dan de pups, wat zijn ze geweldig en wat groeien ze hard. We kunnen haast niet wachten om ze te komen knuffelen. Groetjes van de hele familie Kaptein.

Date : 18/08/2007 15:13

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Oh wat een dottig melksnoetje!!! Wat een prachtfoto's weer... het is elke dag weer genieten hier! Juut hoop dat je al wat van Frans hebt gehoord, want zit hier ook een beetje te zenuwpezen ;-) Sterkte!! En Chlo voor jou... een zonnetje!!

Date : 17/08/2007 18:31

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : 

Wat vervelend nu je de puppen hebt dat Chlo ook nog ziek is en dat je dus niet optimaal kunt genieten van de puppen, de 8 weken zijn zo weer om. Heel veel sterkte voor Chlo en hoop dat er vandaag iets uit de bloedtesten komt, zodat jullie weten wat het is en de juiste behandeling kunnen starten. Dikke knuffels voor Chlo en jullie ook sterkte ermee.

Date : 17/08/2007 10:15

Naam : Joy
Email : joyke_16@hotmail.com
Home Page : 

Chlootje toch..... Meis, ik hoop dat je maar snel weer beter mag worden, want dit is niks zo. Zo kan jij natuurlijk ook niet genieten van je 5 kleinkindjes en jouw vrouwtje en baasje maken zich ook zorgen om jou. Kom op meid, jij komt er wel weer boven op! Ik zal voor je duimen.

Date : 17/08/2007 00:23

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Ach meissie, lieve Chlo... wat maak je ons hier toch ongerust. Maar zoals jij misschien voelt en je vrouwtje weet, doe ik alles om je vanuit hier positieve kracht en energie te geven en niet te vergeten een flinke dosis gezondheid!! Wij denken aan jullie allemaal en doen ons best zoveel we kunnen van een afstand!!! Dikke kus en kroel voor jou lieve Chlootje!! En sterkte voor jullie Juud en Thijs! Knuffel!!

Date : 16/08/2007 22:18

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Fijn dat Chlo nu weer even thuis is. Inderdaad zielig als je ze dan zo in zo'n hok ziet liggen. Ik had er met Senna ook moeite mee, zeker toen ze daar 's nachts moest blijven. Maar Frans is super en inderdaad heel eerlijk. Ze is in goede handen bij hem en hij krijgt haar vast weer op de been. Veel sterkte voor nu in ieder geval. Liefs, Wilma

Date : 16/08/2007 21:48

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hee Judith, bah, wat een akelige verhalen. Niet fijn, maar aan de andere kant wl "fijn" dat ze haar zo grondig gaan onderzoeken. Ik kan me voorstellen dat je zorgen om Chlo nu de overhand hebben. Gelukkig zijn daar Thijs en Oma Conan om je bij te staan. Ik wens je heel veel sterkte en blijf ondertussen stevig voor jullie duimen en aan jullie denken. Veel liefs, Laura.

Date : 16/08/2007 16:21

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, wat naar dat het nog steeds niet goed gaat met Chlo. Ik hoop dat er straks meer duidelijkheid komt, dat ze haar goed kunnen helpen en dat ze snel weer opknapt. Ik denk zeker aan haar, het is zo'n lieverd. Veel sterkte. Liefs, Wilma

Date : 16/08/2007 09:49

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Nou hier zijn ze hoor, mijn welgemeende, goedbedoelde "goede wensen" voor Chlo en iedereen. In veelvoud!! We blijven het nieuws op de voet volgen en gaan voor jullie duimen vandaag als jullie naar de dierenarts gaan. Ik hoop later vandaag goed nieuws te lezen.......!! Veel liefs, Laura

Date : 16/08/2007 07:07

Naam : Jannie
Email : jannie01@home.nl
Home Page : http://members.home.nl/kluijtmans

Hoi Judith, heb net even je site bewonderd en de nieuwbakken puppy's, wat een ontzettend lieve koppies hebben ze. Geniet er, samen met Thijs, maar lekker van.

Date : 15/08/2007 23:51

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gaat het nu een beetje met Chlo???????? GEEF HAAR MAAR WAT EXTRA KNUFFIES VAN MIJ. Beterschap met haar..... Kusjes mams.

Date : 15/08/2007 21:53

Naam : Karin
Email : Karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Hey Judith, de puppen zien er goed uit zeg, zodra het kan dan komen we de puppen knuffelen. Hoop dat Chlootje snel weer zal opknappen, we duimen voor haar. Groetjes, Karin.

Date : 15/08/2007 20:14

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, we willen jullie heel veel sterkte wensen met Chlootje. We duimen hier erg hard dat het allemaal weer goed komt. De pups gaan er steeds mooier uit zien, echte knuffelberen en berin. We houden het nieuws goed in de gaten. Geef Chlootje een extra dikke knuffel van ons. Natuurlijk ook een knuf voor de andere meiden en kereltjes.

Date : 15/08/2007 15:18

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Gatver, die arme Chlo... We duimen voor d'r en voor jou dat ze snel opknapt. Veel sterkte! Laura

Date : 15/08/2007 07:03

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo Judith en Thijs. Weer even alles bijgelezen op jullie site en dat is altijd leuk om te doen. Fijn dat het zo goed met de pups gaat. Ja je moet er echt van genieten, want ze zijn zo groot. En 4 vliegen dan al weer uit. Kun je toch nog wel verder genieten van een pup, anders komt het volgens mij ook heel hard aan, wanneer de pups het huis uit gaan. We wensen je nog veel sterkte met Chlo en hopen dat ze niet al teveel pijn meer lijdt. Gr Margret en fam.

Date : 14/08/2007 10:09

Naam : familie Couzijn
Email : 
Home Page : 

Hallo allemaal (ook puppies) wat gaan ze er steeds liever uitzien! En nu al mooie halsbanden. We komen gauw een keer kijken (als dat mag). Dikke knuffels aan iedereen daar van ons. Jennifer en familie.

Date : 13/08/2007 19:02

Naam : Karina
Email : karinavanhuffelen@hotmail.com
Home Page : http://www.fromchannelsight.6x.to

Hoi, wat een schattig filmpje en foto's heb je er weer op staan. Ben zo benieuwd wat onze Ashley van deze kanjer reu ons zal geven... Kijk regelmatig ff op je site. Gr Karina en geniet van je pupjes, ze zijn zo weer 8 weken.

Date : 12/08/2007 20:54

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

De foto's en het filmpje zijn geweldig! Wat een heerlijke mooie knuffeltjes zeg. We kijken uit naar volgend weekend! Groetjes, Wilma en Marco.

Date : 12/08/2007 19:29

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : 

Hoi Juut en Thijs. Ben een beetje laat met de felicitaties, maar was op vakantie. Heb wel alles meegekregen via de SMS van Cynth. Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie kraamkamer en wat heb ik genoten van die heerlijke foto's zeg. Helemaal super en alweer 2 weekjes oud, pfffffff. Heel verdrietig van die 2 overleden pups, wat is het soms toch hard h. Geniet lekker van deze 5 prachtige Bernertjes, voor je het weet vliegen ze alweer uit. Complimenten ook voor de naam van jullie eigen nieuwe huisgenote hoor. Liefs en groetjes van Naatje en een knuf van Axel.

Date : 11/08/2007 23:59

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gaaf.... die nieuwe foto's. Ze zien er weer aandoenlijk uit. Fijn, dat het met oma de goede kant op gaat en dat ze weer helemaal de oude zal worden. Laat het geknuffel maar aan mij over.... dan krijg ik weer van die mooie zoenvlekken.... Kusjes mams.

Date : 11/08/2007 23:39

Naam : Esmeralda en Shiva
Email : ikbenbas@casema.nl
Home Page : 

Hoi Judith, van harte met het 5 tal. Jammer dat je er 2 hebt moeten laten gaan naar de regenboogbrug. Veel succes toegewenst met het 5 tal. Groetjes, Esmeralda en een pootje van Shiva.

Date : 11/08/2007 23:38

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, eindelijk de gelegenheid om goed de foto's van de kleine puppies te bekijken, wat groeien ze goed. Tot gauw en hartelijke groeten van ons allemaal uit een zonnig Frankrijk. Familie Kaptein.

Date : 11/08/2007 21:33

Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Zet hem op Chlo, niet opgeven lieverd, veel sterkte en hopelijk word je gauw weer beter. We love you. A en A

Date : 11/08/2007 21:27

Naam : familie Couzijn
Email : 
Home Page : 

Hartelijk gefeliciteerd van ons allen uit mooie warme Frankrijk. Jammer van de twee puppies die zijn overleden. Wij wensen jullie veel geluk met de 5 wondertjes. Knuffel voor Boska. Groeten.

Date : 11/08/2007 11:39

Naam : Rob en Joan
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

Net terug van vakantie, zien we het mooie nieuws: Biggles is oom geworden !!! Namens Biggles (en ons natuurlijk) van harte gefeliciteerd met de pups. Dat ze net zo mooi en groot mogen worden als hun oom !!

Date : 11/08/2007 11:10

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

War krijgen we nou. Chlootje is wel een brokkenpiloot maar dit is toch wel ff schrikken zeg. Hoop dat ze weer de oude wordt en dat jij nog heel lang van haar mag genieten met die lekkere kwispelkont van haar. Het is een mooie naam voor je nieuwste meid. Wensen je vanuit huize Lutters heel veel sterkte met Chlootje en de pups. Liefs van ons alle.

Date : 11/08/2007 10:31

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, wat naar van Chlo, gelukkig kon je vandaag nog terecht. Maar dat kan er ook nog wel eens bij zeg. Nog een zorg erbij in deze toch al drukke tijden met de zorg voor Boska en haar pups. Ik hoop dat de medicijnen snel gaan werken en dat ze niet zoveel pijn meer heeft. Veel succes in ieder geval en een knuffel voor Chlo. Groetjes, Wilma

Date : 10/08/2007 23:11

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi zussie! Had je natuurlijk al gefeliciteerd per foon........ maar nog niet via je site! Dus bij deze!!!! De pups zien er weer mega schattig uit, alleen ben ik bang dat ik de naam van je jongste telg niet makkelijk zal gaan onthouden! (zeker geen alledaagse naam!!!)maar goed........ moet toch vaak al vragen wie nu wie is......... dus dat komt vast ook wel helemaal goed! Heel veel succes met Chlootje...... sneu hoor! Hoop dat de spit snel weer verdwijnt! knufffffffffffffffffffffffff

Date : 10/08/2007 23:01


Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Jeetje jeetje, lees je 5 minuten geleden nog het leuke nieuwste puppy nieuws en nu dit.... Wat een domper zeg. We hopen van harte dat de pijn snel af zal nemen. De arme stakker... Nu gaan we morgen een weekendje weg, dus kan ik even niet elke dag het nieuws volgen, maar zodra ik weer kan, hou ik het meteen weer bij. Heel veel sterkte met Clo!! Liefs, Laura

Date : 10/08/2007 23:01

Naam : Eeke
Email : 
Home Page : 

Dag Judith. Drigana! Net als het nestzusje van Dragostino, Drigana vom Gipfelfeuer. Grappig... Ik had iets verwacht met een -a- aan het eind (dus dat klopt dan wel), maar inderdaad, zoals een voorganger al schreef in het gastenboek, iets Hebreeuws. Ik ben verrast dus! Leuk... Succes met de pups en ik houd de site in de gaten! Groetjes Eeke

Date : 10/08/2007 20:43

Naam : Corine
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith, het is vandaag 1 jaar geleden dat onze Berner Zo is overleden. Heb 't er nog wel een beetje moeilijk mee... Kijk veel op je site (zoals al deze mensen in het gastenboek ;-)) Het is echt erg mooi om allemaal te zien en te lezen. En nu weten we ook weer dat jullie teefje Drigana gaat heten. Leuk hoor. Er is steeds weer nieuws! Wij genieten fijn met jullie mee. Geef ze maar weer een dikke knuffel van ons. (Zou het graag zelf doen.... vooral vandaag..... snif)

Date : 10/08/2007 13:57

Naam : Joy
Email : joyke_16@hotmail.com
Home Page : http://www.bernerjake-web-log.nl

Heeey Judith, Thijs en alle meiden en mannetjes! Leuke namen zeg! Ik had op de berner4lifesite al gelezen dat de betekenis van de naam van het teefje uit nest D 'kostbaar' zou zijn ;-) dus ik had al een beetje gezocht op internet naar een vertaling van deze naam in het Hebreeuws (omdat Abisha, Boska en Chaya ook een Hebreeuwse naam hebben), maar ik kwam er niet helemaal uit. Nou heb je een Slavische naam gekozen en het is echt een mooie naam! Mogen Danza, Dunjo, Dante, Doesjka en natuurlijk jullie Drigana uitgroeien tot gezonde, mooie grote Berner beren! Groetjes en nog veel succes en plezier met de puppy's en de andere meiden!

Date : 10/08/2007 10:37

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Hey lieve Juut en Thijs... Oh wat zijn ze mooi en helemaal na 2 weken... Ik smelt hier van de fotos. En Thijs, speciaal voor jou, wat heb je een pracht prieel gebouwd! Petje af... vind het een pracht ding... en ook voor de foto's en de bewerkingen ervan... Weet niet of jij dat hebt gedaan of Juut (Judith bewerkt deze foto's ;-)), maar vind het een feestje om dit bij te houden en te bekijken! Ik word er alleen steeds treuriger van als ik zie hoe mooi de pups worden... en onze droom dus niet doorgaat bij jullie... Moet even een traantje wegpinken hier hoor... Dikke knuf en liefs voor mijn lieve vriendjes in Soest!!!

Date : 09/08/2007 21:27

Naam : Marjan
Email : 
Home Page : 

Ook wij sluiten ons aan bij het idee van een webcam. Kunnen we echt elke minuut ervan genieten. Het blijft een genot om er elke keer weer naar te kijken en er over te lezen. Liefs.

Date : 09/08/2007 09:52

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Oh, ik sluit me helemaal bij mijn voorgangster aan, een webcam, wat een wereldidee zeg! Thijs????????? :~) En wat een mooie foto weer, zucht..... Kan niet wachten tot het weekend van 1 september. Liefs, Laura

Date : 08/08/2007 07:04

Naam : Marcella Giesken
Email : 
Home Page : 

Hier kun je toch uren naar kijken. Zalig die drinkende, slapende, schokkende en hikkende hummels. Maar goed dat er geen web-cam boven hangt (ideetje Thijs??) anders kom ik helemaal niet meer achter de computer vandaan. Geniet er lekker van. Groet Marcella, Nicoline en een lebber van Sep.

Date : 08/08/2007 01:08

Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd !! En ook Mandy gefeliciteerd met je verjaardag, fijne dag. Liefs Ada en Annet.

Date : 07/08/2007 14:34

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Jaja, alweer 3 jaar samen....... Hartstikke gefeliciteerd met deze mijlpaal en dat jullie nog maar heel veel meer jaren in goede gezondheid, gelukkig met elkaar en met de honden mogen zijn. Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 07/08/2007 06:57

Naam : Anita van 't Klooster
Email : kleinhoogenwel@hormail.com
Home Page : http://kleinhoogenwel.spaces.live.com/

"GEFELICITEERD"

Date : 07/08/2007 00:46

Naam : Marinke en Pieter
Email : 
Home Page : 

Wat zijn ze toch superschattig! We hebben net het filmpje bekeken. 5 kleine wondertjes....

Date : 06/08/2007 19:18

Naam : Eeke
Email : 
Home Page : 

Dag Judith, ik ben net terug van vakantie, snel de computer aan, en ja hoor, de pups zijn er! Gefeliciteerd. Ik ben blij dat het met deze vijf hummels goed gaat, en met Boska natuurlijk niet te vergeten. Ik hoop dat je aanbod, om een keer te komen kennis maken, nog steeds geldt en ik wens je erg veel succes de komende tijd, maar ook (nog meer) plezier met de pups en de andere dames! Groeten, Eeke.

Date : 06/08/2007 16:40

Naam : Lida
Email : 
Home Page : 

Hoi Judith, Thijs en alle dames. Van Emelie kreeg ik (via Canada dus...) de mail met het mooie nieuws. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie nest. Wij wensen jullie vanuit Deventer ook veel geluk en gezondheid voor Boska en de pups. En ja, kijken willen wij ook wel. Hoe, wat en wanneer ..... we moeten zeker nodig bijpraten ;-)

Date : 05/08/2007 13:39

Naam : Emelie
Email : 
Home Page : 

Heey, ik ben nu in Canada en ik kreeg een mailtje over de puppies. Nou als ik weer in Holland ben wil ik heel graag een keer de puppies komen bewonderen. x-Emelie-x

Date : 04/08/2007 19:20

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Leuk verslag van de afgelopen week.... Ze zijn al behoorlijk gegroeid....Liefs mams.

Date : 04/08/2007 00:00

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Sterke en gezonde pups, wat een heerlijk nieuws om te lezen! Fijn dat het allemaal zo goed gaat met de mannetjes en het meiske. Geneest Boska ook al goed? En bedankt ook weer voor het plaatsen van de lieve foto's. We kijken nu al uit naar het filmpje ;-) Groetjes, Wilma en Marco.

Date : 03/08/2007 22:56

Naam : Marco, Jacqueline, Gabrille, David, Rosalie, Beauty, Happy en Holly
Email : 
Home Page : 

Beste Judith en Thijs. Vandaag ontvingen wij jullie email! Wat een geweldige foto en wat een schattige pups. Gefeliciteerd! Tevens meteen even de website bekeken en dus weer weg zitten dromen / zwijmelen toen we die Soesterduinen zagen. Deze wandelingen hebben indruk gemaakt op ons allemaal en laten goede herinneringen achter. Heel leuk om alle honden op foto te zien, maar met name Chlo (favoriet van Jacq.). Heel veel succes met je nest en dikke knuffels voor alle dieren. Veel liefs en wellicht ooit weer eens tot ziens! Groetjes uit Rotterdam...

Date : 02/08/2007 19:09

Naam : Myriam en Tommy
Email : m.buurman@lycos.nl
Home Page : 

Hoi Judith, gefeliciteerd met de pups. Soms is de aanloopfase wat rommelig, maar komt uiteindelijk toch alles weer goed. Veel succes met ze! Je weet waar je me kunt vinden als je hulp nodig hebt ........ Groetjes Myriam en Tommy

Date : 02/08/2007 15:21

Naam : Ron Witkamp
Email : ron@witkamp.net
Home Page : http://www.edmundfloyd.com

Hoi Judith, de eerste paar zware dagen zitten er al weer op! Leuk om te lezen van de gezinsuitbreiding. Triest natuurlijk dat 2 het niet hebben mogen halen. Ik ga het goed in de gaten houden op je website en wil zeker komen kijken. Van mijn vrouw mag ik alleen komen kijken als ze allemaal al een nieuw baasje hebben, zodat ik niet in de verleiding kan komen (grapje!). Succes de komende weken. Groetjes, Ron, Judith en Bram en een poot van Floyd

Date : 02/08/2007 09:00

Naam : Linda Wiertz
Email : l.wiertz@casema.nl
Home Page : 

Hoi Judith, ik zit weer even het nieuws te lezen over de pups, Boska en je prieeltje. Ik smelt bijna weg bij die leuke puppenfoto's. Als de pups oud genoeg zijn, dan wil wel een keertje komen knuffelen, als het mag? Ik hoor het wel. Groetjes, Linda

Date : 01/08/2007 22:23

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Je had gelijk, het is weer genieten ;-) Hele leuke foto's! We kunnen ons voorstellen dat je bijna niet anders kunt dan steeds maar te kijken naar die wondertjes. Ook leuke foto van Boska met haar welverdiende kluif. Prachtige meid. Groetjes, Wilma en Marco.

Date : 01/08/2007 21:36

Naam : Ingrid
Email : ideboer@zonnet.nl
Home Page : http://www.atelieringrid.nl

Hartelijk Gefeliciteerd, wij leven met jullie mee ! Veel liefs, Berner Sennen Ker.o en Ingrid.

Date : 01/08/2007 20:30

Naam : Bea
Email : beakrijger.soest@planet.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met de aanwinst van deze 5 prachtige pups.

Date : 01/08/2007 18:02

Naam : Nicole en Machk
Email : 
Home Page : 

Hey wat leuk zeg! Wat sneu van de 2 engeltjes maar de rest is gelukkig gezond! Dikke knuf voor mams en de pups en voor jullie, nu kunnen jullie lekker gaan genieten in plaats van zorgen maken. Groetjes, Nicole en Machk.

Date : 01/08/2007 15:58

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Wat een prachtig schilderij heb jij gekregen van Layka. Ze kijkt je echt aan. Hoop dat dit je wat troost geeft en gelijk is ze op die manier een wakende engel voor jou en je meiden. De foto's van de pups zijn echt een genot om naar te kijken en je doet het zo leuk met alles er om heen. Wees trots op Boska en haar kids, maar vooral ook op jezelf. Heel veel liefs uit huize Lutters.

Date : 01/08/2007 09:24

Naam : Antoon
Email : antoon_1960@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith. Wat ontroerend om je filmpje te bekijken erg bijzonder. De foto's en verhalen zijn erg mooi om te lezen. Veel succes met de pups en de moeder. Groetjes Antoon.

Date : 01/08/2007 08:48

Naam : Nicole
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met vijf mooie pupjes. Wat ontzettend leuk om te zien hoeveel werk je er weer van maakt om iedereen op de hoogte te houden, hoe leuk jij omgaat met je honden. Heel veel succes met de puppy's en met de andere dames. Ik kom een keertje knuffelen zodra het jullie uitkomt. Groetjes Hans, Nicole, Elkjar, Fauve, Jente en een pootje van Catootje.

Date : 31/07/2007 12:11

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Ontroerend!!! De bevalling maakte me sprakeloos! De statiefoto's zijn prachtig en het schilderij uniek!! Heel veel kracht, energie, en licht voor jullie allemaal MEIDEN en MANNEN!!

Date : 31/07/2007 10:48

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wauw....... Hier laat ik het geloof ik maar even bij...... Liefs, Laura

Date : 31/07/2007 06:55

Naam : Alexandra den Otter
Email : Alexandra@ottertjes.eu
Home Page : http://www.ottertjes.eu

Zo gaan vreugde en verdriet hand in hand. Jullie hebben alles gedaan wat in jullie macht lag om 7 prachtige Bernertjes op de wereld te zetten. Helaas zijn 2 van hen meteen naar de andere kant van de regenboogbrug gegaan. Ik hoop dat de andere heren en dame opgroeien tot een stel geweldig lieve grote honden. Ondanks alles toch van harte gefeliciteerd met deze mooie kanjers. Boska, je hebt het geweldig gedaan!!!

Date : 30/07/2007 23:52

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hoi Judith, wat een verdrietig moment vanavond. Afscheid nemen van 2 van die mooie pups. Het emotioneert me dit te lezen... Ik ben wel blij te lezen dat het goed gaat met Boska en haar pups en dat jij er ook voorzichtig van durft te gaan genieten. Geweldig ook al die foto's, ook de statieportretten. Wat een heerlijke ukkepukken zeg. Onvoorstelbaar dat dat straks van die Bernerberen gaan worden. Ik ben trouwens niet de enige die geniet van de foto's. Marco bekijkt de foto's ook telkens weer. Het helpt ons zeker deze eerste weken door tot het moment dat we ze kunnen zien en knuffelen ;-) Een knuffel voor de meiden en de pups en tot gauw. Liefs, Wilma

Date : 30/07/2007 23:40

Naam : Ankie
Email : 
Home Page : 

Wat zijn jullie weer kanjers met elkaar! Weer zo'n prachtig nestje met 5 schatten. Het lijkt weer een jaar geleden toen we zo meeleefden met nestje C met onze Cimba. Ik weet 1 ding zeker, de nieuwe baasjes mogen trots zijn, want ze krijgen een geweldige pup!! Lieve mensen heel veel sterkte, vooral met te weinig slaap, maar ach zo'n humpie in je armen maakt eigenlijk alles goed. We staan te trappelen om te komen knuffelen :-)) Een hele dikke knuffel van tante Cimba en de rest.

Date : 30/07/2007 23:19

Naam : Marcella Giesken
Email : mgiesken@orange.nl
Home Page : 

De bevalling zal je nooit meer vergeten maar kijk eens achter je .... wat een plaatje!!!!!! Wees trots op Boska met haar pups, maar wees ook een beetje trots op jezelf, want zonder jou lagen daar nu geen pups met een goed gevulde puppenbuik vol met moedermelk. Groet, Marcella, Nicoline en een lebber van Sep (pup kampioen).

Date : 30/07/2007 10:07

Naam : Alexander de Kruif
Email : ahcdekruif@cs.com
Home Page : 

Hoera, gefeliciteerd met nest 'D'! We voelen ons al een beetje tante en oom van Dante, de 'zoon' van Pieter en Marinke, en staan te popelen om hem eens echt te aanschouwen over een paar weken! Alexander, Grietje en Nynke.

Date : 29/07/2007 20:34

Naam : Marjan & Marcel
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Ben blij dat alles nu weer wat rustiger is en dat het met Boska weer een stuk beter gaat. We zijn er ook behoorlijk van geschrokken. Toch had je gevoel weer gelijk h. Je heb de site weer erg leuk gemaakt en het zijn echt weer 5 mooie aanwinsten. Boska, Judith, Thijs en moeder van Judith, wij wensen jullie veel genot en rust de komende tijd en zodra de tijd daar is komen we zeker op kraamvisite. Een hele dikke knuf van ons allemaal en zeker van de doggies.

Date : 29/07/2007 19:33

Naam : Nathalie & Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Welkom op de wereld Nest D! Boska je hebt het super gedaan... Judith en Thijs hebben je trouwens er goed doorheen gesleept! Heel veel succes de komende periode met de kleine hummels. Lekker groot groeien en laat je niet gek maken door je kroost! De site is weer superleuk ingericht met de belevenissen van Nest D! Gr Naat en een lebber van Sjorssie.

Date : 29/07/2007 19:23

Naam : Carolien
Email : carolienboeckx@yahoo.com
Home Page : 

Ik kom net thuis van een weekje Ardennen en het eerste wat ik doe is naar de pc om te kijken of Boska bevallen is. Ik heb net ongeveer alles vlug gelezen (lees het deze avond nog eens helemaal over). Uiteindelijk hebben 5 mooie wondertjes het gehaald. Goed dat bij Boska het moedergevoel boven gekomen is. Ik wens je nog heel veel succes de komende weken met je 5-ling.

Date : 29/07/2007 19:22

Naam : Marije
Email : 
Home Page : http://www.myraenmike.mijnbernersennen.nl

Hoi, wat prachtig verwoord heb je alles op de site en dan het filmpje, net of je er zelf bij bent, prachtig. Ik kom je site geregeld bezoeken, er wordt vaak gepdate zie ik. ;-) Groetjes, Marije

Date : 29/07/2007 16:40

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Kippenvel en tranen, weet niets anders te zeggen..... Behalve het fantastische nieuws dat Boska de pups nu toch lijkt te accepteren. Wat een geweldig nieuws. Het was een indrukwekkend en vooral emotioneel eerste verslag, mede dankzij de mooie foto's en het filmpje van Thijs. Tot heel snel! Emile en Laura.

Date : 29/07/2007 15:21

Naam : Je (niet biologische) Zussie
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi Zussie, wat een geluk dat jij op je gevoel hebt vertrouwd en ook gelijk stappen ondernomen hebt! Als je langer had gewacht... Pfff je moet er niet aan denken. Wij wensen jullie veel geluk toe met deze 5-ling. Gelukkig dat Boska weer de oude wordt en dat ze de lieve moeder is die je dacht dat ze zou zijn. Sterkte voor jou, Thijs en je moeder met bijkomen van deze uitputtingsslag en geniet ze verder van deze mooie Bernermoeder met haar kroost. Knuffels..... je Zussie, Bert & Doggies P.S. van Bert extra sterkte voor Thijs. (grijns!)

Date : 29/07/2007 15:06

Naam : Carola
Email : carooltjeschooltje@hotmail.com
Home Page : http://tinkaendaisy.web-log.nl

Hoihoi! Jeetje wat heb je het bevallingsverhaal mooi omschreven. Ik zat helemaal mee te leven. Wat fijn dat Boska haar kindjes nu zelf verzorgt. Dat is een hele zorg minder voor jullie, fijn hoor! Ik kijk uit naar de verhalen bij week 1. Oh ja, bedankt voor de waarschuwing bij het filmpje ;-) Vond de foto's al vrij heftig, dus het filmpje heb ik maar even overgeslagen. Groetjes, Carola en een poot van Daisy

Date : 29/07/2007 12:29

Naam : Karina
Email : karinavanhuffelen@hotmail.com
Home Page : http://www.fromchannelsight.6x.to

Judith gefeliciteerd met het 5 tal, erg jammer va de 2 dode pupjes, hoop dat deze 5 mooi en goed mogen opgroeien. Ga genieten ervan. Succes, gr Karina

Date : 29/07/2007 11:52

Naam : Linda Wiertz
Email : l.wiertz@casema.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Allereerst gefeliciteerd met de overgebleven pups, jammer dat die andere 2 het niet gehaald hebben. Ik heb net je hele verhaal over de bevalling zitten lezen, met tranen in m'n ogen! Veel succes met de overgebleven 5, dat het maar grote, mooie Berners mogen worden. Goed dat Boska weer tot zinnen is gekomen en de pups is gaan verzorgen, weer een zorg minder! Veel suc6 ermee. Groetjes, Linda.

Date : 28/07/2007 23:35

Naam : Marjo Meuter
Email : meuter@home.nl
Home Page : http://www.van-de-bernerzjwaam.nl

Gefeliciteerd met de 5 puppies en hoop dat Boska snel opknapt. Marjo B4L

Date : 28/07/2007 19:48

Naam : Ada en Annet
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd met de pups. Jammer dat het ook bij Boska niet helemaal goed mocht gaan. Ik hoop dat Boska snel opknapt. En dat jullie samen van de pups mogen genieten. Veel liefs van deze kant.

Date : 28/07/2007 19:14

Naam : Carola
Email : carooltjeschooltje@hotmail.com
Home Page : http://tinkaendaisy.web-log.nl

Hoi Judith. Van harte gefeliciteerd met de pups. Wat triest dat 2 het niet hebben overleefd. Natuur kan je niet dwingen h... maar dat is soms zo hard! Geniet van de 5 kleine spruitjes! Ik ga je site in de gaten houden, ben heel benieuwd naar al je verhalen over deze 5 bolletjes. Gaat het al een beetje met Boska? Zal wel heel zwaar geweest zijn voor haar. Ik hoop dat ze snel lekker opknapt, zodat ze zelf ook van haar kindjes kan genieten. Veel liefs, Carola en een grote poot van Daisy.

Date : 28/07/2007 19:09

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Lieve Juut en Thijs, als eerste gefeliciteerd met de 5 pups... En Juut wat is het zwaar geweest voor je, maar wat goed dat je je gevoel bent achterna gegaan ;-) Heel veel succes met het 5 tal... en dat ze maar goed en gezond mogen groeien. Ook voor Bos heel veel sterkte! Hoop dat de methadon uit haar lichaam gaat, zodat ze weer helemaal optimaal kan functioneren... Ik ben trots op hoe je het gedaan hebt en nu nog... Ben heel erg blij dat Bos de pups nu zelf verzorgt... Zelf ben ik nog steeds verdrietig zoals je weet, maar dat gaat wel over... Hou je haaks en ik hoop dat je vannacht wat langer kunt slapen! Veel liefs, Cynthia.

Date : 28/07/2007 18:45

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Gefeliciteerd met de pups, Juud!! Spijtig dat je er opnieuw een paar bent verloren... Maar alle geluk met het overgebleven 5-tal en een dikke knuffel voor Boska! Groetjes van de Rocksett-clan ;-). x Petra

Date : 28/07/2007 18:09

Naam : Angelique Verhulst
Email : tolberghoeve@home.nl
Home Page : http://www.tolberghoeve.web=log.nl

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie puppen!! Geniet er maar van!! Jan en Angelique Verhulst

Date : 28/07/2007 16:05

Naam : Jannie
Email : jannie01@home.nl
Home Page : http://members.home.nl/kluijtmans

Hallo Judith en Thijs, wat een zenuw toestand is het weer geweest zeg. Gelukkig dat je de ernst van de situatie direct door had. Gefeliciteerd met je puppy's. Hoop dat het met mama ook goed gaat? Groetjes, Jannie.

Date : 28/07/2007 14:22

Naam : Karin
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Gefeliciteerd met de puppies, gaat met Boska alles goed?

Date : 28/07/2007 13:04

Naam : Anneke
Email : annekesinot@hetnet.nl
Home Page : http://bernernero.web-log.nl

Gefeliciteerd met de pups. Geniet ervan.

Date : 28/07/2007 12:24

Naam : Antoon
Email : antoon_1960@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Gefeliciteerd met de pups. Jammer dat er een paar het niet hebben gehaald. Maar jullie zullen vast je best hebben gedaan, net als Boska. Groetjes Antoon en een knuffel van Bensa en Chinty.

Date : 28/07/2007 12:10

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://bobbyvon.startje.be

Gefeliciteerd met jullie 5 puppen. Heel jammer dat 2 het niet gehaald hebben, maar jullie hebben er alles aan gedaan. Hoop dat Boska ook snel opknapt van de bevalling en dat de pups zullen opgroeien tot mooie en lieve bernerberen.

Date : 28/07/2007 11:34

Naam : familie Heunen
Email : h.heunen@home.nl
Home Page : 

Proficiat met de pups. Jammer dat ze het niet allemaal gehaald hebben. We wensen jullie veel geluk en gezondheid met de pups en met Boska. Groetjes, Huub & Truus Heunen-Hartjes.

Date : 28/07/2007 11:05

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Jee, ik weet niet wat ik nu moet voelen voor jullie. Blijdschap? Verdriet? Zorgen? Ik vind het erg dubbel en heel moeilijk. Wat een verhaal. Ik hoop dat Boska heel snel weer opknapt en van haar pups kan en gaat genieten. Emile en ik wensen jullie veel sterkte de komende tijd en we blijven het volgen. Liefs, Laura.

Date : 28/07/2007 09:02

Naam : Alida Ruyten
Email : albert-alida@hetnet.nl
Home Page : http://fennaenalida.mijnalbums.nl

Hoi Judith en Thijs. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de pups van Boska. Zoals ik lees is het wel heel heftig geweest..... Zo zeg, jammer dat 2 het niet hebben gehaald.

Date : 28/07/2007 03:49

Naam : Tineke
Email : odysseynet@home.nl
Home Page : 

Van harte Judith met de pups!! Het was wel heftig zo te lezen. Geniet ervan en rust maar lekker uit!! Groetjes Tineke, Bor en Syrah.

Date : 28/07/2007 00:21

Naam : Linda
Email : lindagardenier@gmail.com
Home Page : http://

Judith en Thijs gefeliciteerd met de 5 pups. Heel jammer van de 2 die het niet hebben gered. Ik wil jullie heel veel succes en geluk wensen met Bosca en de kids en ik hoop dat ze ze snel gaat verzorgen, dat zou dan al een hele zorg minder zijn. Groetjes Linda

Date : 27/07/2007 23:25

Naam : Olaf, Dorothee, Maaike en Nathalie
Email : o-d.zuijdendorp@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. De hele dag vol spanning de site gevolgd en nu lezen we dit! Wat moet dit zwaar voor jullie zijn, het verlies van 2 puppy's en de dag en nacht verzorging van de overigen! Heel veel sterkte van ons en we horen wel van jullie, wanneer jullie daar aan toe zijn! Een dikke knuffel voor Boska van ons allemaal!

Date : 27/07/2007 23:09

Naam : Corine
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

We hebben de hele dag aan jullie gedacht en meegeleefd. Het is wel zwaar geweest voor jullie vandaag zeg en wat verdrietig dat 2 pups het niet gehaald hebben. Hopelijk gaat het erg voorspoedig met de 5 pups en met Boska bij jullie thuis. We gaan het allemaal via jullie mooie site volgen!!! Voor ons is het erg jammer dat er niet meer teefjes zijn geboren. Dat is gewoon niet het geval. We vinden het wel heel fijn dat er wel een mooi teefje voor jullie is (die dus bij Boska blijft ) In ieder geval weten wij dat er bij ons ooit ook weer een Bernerpup gaat opgroeien en deze 5 pups, die op 27-7-2007 geboren zijn, zullen het heel goed hebben bij jullie en bij de nieuwe baasjes straks. Heel veel sterkte met het kleine grut en met mama Boska. Wij leven/lezen mee!

Date : 27/07/2007 23:07

Naam : Marjan en Marcel
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, lazen net het nieuws over de bevalling. Willen jullie feliciteren met de geboorte van de pups, jammer dat het toch voor twee niet is weg gelegd om bij jullie de eerste weken te mogen wonen. Hoop dat het met Boska gauw weer beter gaat. Ook willen we bij deze oma Chlo feliciteren met haar kleinkinderen. Wij wensen jullie veel geluk de komende dagen en komen naar de kleintjes kijken zodra het mogelijk is. Liefs, van ons alle.

Date : 27/07/2007 22:25

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi allemaal, vanaf deze kant willen we Boska en natuurlijk ook jullie heel veel succes wensen met wat er komen gaat. Marcel denkt dat er zelfs negen pups in zitten. We wachten in spanning af en blijven de site op de voet volgen. Groetjes, Marjan en Marcel. Dikke knuf van de honden en ze wensen Boska heel veel succes.

Date : 27/07/2007 19:07

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Sorry voor de sms, ik lees het nu net pas. Ik blijf duimen dat alles goed gaat verlopen en wacht vol spanning op de volgende berichten. Vanaf m'n werk nu, zo leef ik met jullie mee! Liefs, Laura

Date : 27/07/2007 15:26

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs. Ik dacht even kijken op de site hoe laat jullie naar da moeten, en nu lees ik dat jullie al geweest zijn. Wat een prachtige foto.... en als wij tellen komen we op 8. Spannend hoor de komende dagen, heel veel succes! Groetjes en dikke knuffel voor Boska en de andere meiden ook natuurlijk. Mirjam, Cock en kids.

Date : 27/07/2007 13:12

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Lieve Boska en family! Heel veel succes met de bevalling... ook ik heb geprobeerd te tellen, maar ik denk dat jij 8 geweldige puppers gaat krijgen ;-) Dikke knuf van Naat en een lebber van Sjors!

Date : 27/07/2007 12:15

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Het gaat begiiiiiinnnnnnennn!!!!! Lieve Bos... doe je best en heeeeel veel sterkte!!! Jij ook Juut en Thijs! Veel liefs, Cynthia.

Date : 27/07/2007 11:09

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://bobbyvon.startje.be

Heel bijzonder om de foto van de echo te zien. Zal duimen voor jullie dat de bevalling vlot mag verlopen en dat het allemaal mooie en gezonde pups zullen zijn. Sterkte en een dikke knuffel voor Boska.

Date : 26/07/2007 23:14

Naam : Corine
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

Wij denken ook aan jullie!!! Hetzelfde verhaal als Wilma eigenlijk, ook nog even op de site gekeken en verrast door de rntgenfoto's. Leuk om te zien zeg! Heel veel sterkte en suc6 gewenst, Judith en Thijs maar vooral BOSKA! Ronald, Corine, Emma en Robbin.

Date : 26/07/2007 22:21

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Ik stond op het punt naar bed te gaan en dacht, nog even een kijkje op de site nemen. Er zal wel geen nieuws zijn, zo net voor de rntgen, maar toch... En er is wel nieuws en wat voor nieuws! De pups zijn geteld en het gaat nu bijna beginnen. Heel spannend. Van dat lekker rustig naar bed gaan komt zo niets meer terecht ;-) De zenuwen slaan nu echt toe hoor. Heel veel succes en ik denk aan jullie. Een dikke knuffel voor Boska. Zet 'm op meisje! Liefs, Wilma

Date : 26/07/2007 21:46

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een leuke foto's van je huis en van de beauty's! Het blijft geweldig om ze alle 4 zo bij elkaar te zien. En ook leuk om "baasje Thijs" weer 's op een paar foto's te zien. Lang geleden Thijs! :~) Het wordt spannender en spannender nu, we blijven het op de voet volgen! Liefs, Emile en Laura.

Date : 25/07/2007 13:12

Naam : Alida Ruyten
Email : albert-alida@hetnet.nl
Home Page : http://fennaenalida.mijnalbums.nl

Hoi Judith en Thijs en Boska en de rest van de meiden, 't is echt al spannend hoor, nog even Boska en je wordt mama.... en leuk joh, dat je ook daadwerkelijk de pups voelde.... dat zal wel grappig zijn... nou veel suc6 en ik blijf het wel volgen hoor.

Date : 25/07/2007 08:13

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Oh jip wat wordt het spannend nu!!! Wij tellen hier de dagen af... ook Andr! En we hebben Senna ook al even genformeerd ;-) en die is ook al dagen zenuwachtig, dwaas en dol aan het doen... Bos... veel succes meid! En Juut en Thijs en rest van de meiden heel veel plezier met wat komen gaat! Liefs van ons allemaal!

Date : 24/07/2007 22:46

Naam : Cynthia en Senna
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Lieve Juut, ik heb heerlijk zitten struinen op je website. Je kenneldag film bekeken, super! P.S. Ik maak nog steeds reclame hoor, in mijn auto, voor je! :-) Ook heb ik vol ontzag naar de echo van Boska zitten kijken. Zoiets had ik nog nooit gezien en vond het maar wat spannend!!! Lieve Bos, ik leef met je mee en zeker nu met zo'n dikke buik en dat benauwde weer. Chlo, Abisha en Chaya gaan jullie voorzichtig doen met de nieuwe inwoners straks? En Juut, jij heel veel succes met wat komen gaat! Bedankt dat ik op deze manier hier het proces toch stiekem kan mee volgen!! Veel liefs van Senna en mij!!

Date : 17/07/2007 17:02

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst afgelopen vrijdag. En wat een prachtige, lieve en fantastische knuffels van een Bernermeiden hebben jullie!! Lisanne en Jasper zitten er nog helemaal vol van en vragen wel een paar keer per dag mogen wij nu ook zo'n Benser Benser. Dat is nu nog meer onze wens en we zijn dan ook enorm nieuwsgierig naar de echo (rntgen) van 27 juli. Groetjes, familie Kaptein.

Date : 15/07/2007 16:06

Naam : Chailo (o, en bazinnetje ook)
Email : 
Home Page : 

Hallo luitjes, het was een spannende dag voor ons. Wij hadden examen voor de A-cursus. Mijn bazin was niet erg optimistisch hierover. Van de week had ik behoorlijk mijn streken. Ach ik vond die bruine labrador zo lekker eruit zien en volgde die zeer lang. Deed haar vele malen een huwelijksaanzoek, maar zij ging er niet op in. Snap niet waarom niet. Ben toch een knappe jonge kerel en ik schijn op mijn pa te lijken. Die is toch maar kampioen. Tja mijn bazin werd er maar verdrietig van. Ik wilde maar niet komen. Ach uiteindelijk toch maar naar haar gegaan. Kan dat toch niet maken om haar in de steek te laten. Gisteren was ik ook heerlijk aan het jumpen naar een andere hond,maar dat mocht ook niet van haar. Jumpen is toch zo'n modeverschijnsel, maar ik mocht dat niet uit proberen. Tja en vandaag examen. 't Begin begon al goed. Ik zag mijn "vriend" van mijn clubje en moest die toch effe begroeten. Ehhhh het gevolg bazin ondersteboven. Goed dat we nog niet echt waren begonnen. Mocht niet bij mijn vriend en al die andere honden komen. Ik was soms wat afgeleid door anderen, maar deed daarna toch goed mijn best. Tja toen begon het wachten. We konden 100 punten halen. Er waren een paar onderdelen daar moest je een 6 voor halen als die onvoldoende was was je gezakt. Die deed ik niet zo best als in de les, dus vrouwtje kneep hem toch wel een beetje. Uitslag: GESLAAGD met 95 punten. Dacht ik wel. Kan toch niet anders. Ben zo knap ha,ha ha.... Ach je moet je bazinnetje toch flink bezig houden. Lekker veel aandacht. Snap nog steeds niet dat die bruine labrador mij heeft afgewezen. Moet misschien toch op zoek naar een Berner? O ,ja het is nu vakantie. Kan ze mooi uitrusten(denkt zij ;-)) Misschien op naar de B-cursus of behendigheid. We zien nog wel. Dit hebben we toch maar effe binnen!!! Groetjes van Chailo en natuurlijk ook van de rest van de bazinnetjes en baas. Prettige vakantie allemaaaaaallllll en geniet ervan en kom heelhuids thuis!


Hai broer en bazinnetjes en baasje! Van harte gefeliciteerd met je diploma!!! Enne... fijne vakantie voor jou en je gezinnetje! ;-) Chaya en 'de rest'.


Date : 07/07/2007 19:44

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo Judith, ja dan is het net alsof er geen jaar heeft stilgestaan en dat het veel korter is, dat je Layka hebt in moeten laten slapen, denk ik. Dat is mijn ervaring tenminste. Uit het nieuws blijkt maar weer, hoe diep de liefde voor je honden zit. Sterkte. Groeten Margret, Hendrie, Pablo, Esmee, en Dayna.

Date : 06/07/2007 14:39

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Lieve Juud, ook wij hebben gister stil gestaan bij het overlijden van de lieve schat. Ze was zo lief en knuffelig. Geniet maar ff lekker van de andere meiden en we leven met je mee en denken aan je. Heel veel liefs uit huize Lutters.

Date : 05/07/2007 07:58

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Ik had je vanmorgen al ge-smst, want ik was het zeker niet vergeten. Wat een dag vandaag en wat is het ongelooflijk dat het alweer een jaar is geleden..... Wij hebben Layka 1x mogen ontmoeten samen met de andere beauty's en mede door het volgen van de site voelen we ons heel betrokken, dus ook nu weer. Veel sterkte vandaag....... Liefs, Emile en Laura.

Date : 04/07/2007 13:13

Naam : Alida Ruyten
Email : albert-alida@hetnet.nl
Home Page : http://fennaenalida.mijnalbums.nl

Hoi Judith, geweldig dat het gelukt is, spannend hoor. Nou ik wens jullie nog een leuke tijd tegemoet en zal het in de gaten houden.

Date : 04/07/2007 10:57

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo Thijs en Judith, wat zien die foto's er prachtig uit zeg. Wat een geweldige groep Berners. Hopelijk mogen wij ook een keer zo'n kenneldag meemaken. Nu zat het er echt niet in en het is niet eens het enige wat we moesten missen jammer genoeg. Nu i.p.v. dit soort dingen gewerkt en een paar verjaardagen moeten missen. Ja, soms komt werken even niet uit ,maar kun je er ook niets aan doen. Hopelijk gaat alles goed met Boska en je ziet haar inderdaad al wat buik krijgen h, of wil ik dat zien? Geef haar en haar huisgenoten een dikke knuffel en de groeten voor jullie en het goede werk wat jullie voor het Bernergeslacht doen. Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna

Date : 02/07/2007 14:29

Naam : Corine, Ronald, Emma en Robbin
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith, Thijs, Berners en alle Berners van jullie kennel die we vandaag konden bewonderen! We vonden het heel erg gezellig en hebben genoten van jullie prachtige, lieve, trouwe, gewoon geweldige Berners! Heb mijn hart weer even kunnen 'vullen' met Berners (klinkt misschien gek, maar zo voelt het). Hopelijk kunnen we zelf ook weer van een Berner gaan genieten. Bedankt voor de leuke wandeling en het T-shirt aandenken. Succes met Boska en haar pups. Knuffel aan haar en de rest.

Date : 01/07/2007 22:49

Naam : Cathrien simons
Email : cathrien@simons.luon.net
Home Page : http://www.vanhetgastelsveer.nl

Hoi Judith, net je website doorgelezen. Bij deze de complimenten, het ziet er fantastisch uit. Gefeliciteerd met de drachtigheid van Boska en wij van het Gastelsveertjes hopen dat alles voor spoedig gaat. Heel veel succes. Groetjes Cathrien met haar Berner draken.

Date : 30/06/2007 13:51

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hallo Judith & Boska! Van harte gefeliciteerd! Een hele goede en gezonde zwangerschap gewenst met een heleboel dikke beertjes! Dikke knuf Naat en een lebber van Sjorssie... Jammer dat je er niet bij bent met de Bernerdag... Wel heel veel plezier met de terugkomdag!

Date : 26/06/2007 19:05

Naam : Jannie en Babs
Email : jannie01@home.nl
Home Page : 

Hey Judith eindelijk is de spanning er af. Proficiat met de geslaagde dekking. Mooie reu hoor, ik had de eer al met hem kennis te maken. En je hebt niets te veel gezegd, hij is verschrikkelijk lief. Hoop dat je een mooi nestje gezonde pups mag krijgen. Vanuit Hengelo duimen we er voor. Groetjes.

Date : 26/06/2007 16:02

Naam : Marinke en Pieter
Email : 
Home Page : 

Hier moeten we zijn voor een berichtje...... We zijn heel blij met dit leuke nieuws en we wachten vol spanning af wat er komen gaat. Leuk hoor!! De misschien toekomstige baasjes van Dirkje, Doortje, Driekus, Dobbel, Dribbel, nee, we zijn er nog niet helemaal uit....... Marinke en Pieter.

Date : 26/06/2007 15:55

Naam : Ankie en de rest
Email : 
Home Page : 

GEWELDIG, wat spannend zeg. Ik weet nog zo goed toen wij op onze dondersteen zaten te wachten. Alle toekomstige baasjes gefeliciteerd, het is ZOOOOOOOOO leuk!!. Nu een jaar verder met Cimba uit nest C en nog geen seconde spijt!! We komen weer knuffelen hoor!!

Date : 26/06/2007 12:04

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hier nog even alleen een berichtje voor Boska: Meid hou je goed en laat je lekker door je bazinnetje en baasje knuffelen. Wij hopen dat je niet teveel last van de hormonen en woelende pups krijgt. Doe je het rustig aan? Margret en co.

Date : 26/06/2007 09:56

Naam : Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Ha die Judith, Thijs en lady's. Allemaal hartstikke gefeliciteerd met de drachtige Boska. Wat een goed nieuws zeg te gek!!!!!!!!! We wachten nog vol spanning en hopen dan toch dat er genoeg puppy's komen om alle mensen die graag een pup en dus een lekkere Berner in huis willen hebben gelukkig te maken. We duimen nog dapper verder. Pablo is er helemaal vol van, ook al vertel ik 100 keer dat we nog moeten afwachten en er worden al druk namen met een D verzonnen met Diezel aan kop. Ik wordt nu eigenlijk pas echt zenuwachtig, het is nu zo dichtbij en hoop dat alles volgens wens gaat. Groeten Margret.

Date : 26/06/2007 09:51

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Yeahhhhhhh!!! Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!! (En je gevoel klopte weer!!!) Van harte, van harte! Een hele fijne zwangerschap voor moeders gewenst! Dikke knuf, je zus(je)

Date : 26/06/2007 09:17

Naam : Angelique Verhulst
Email : ttolberghoeve@home.nl
Home Page : http://www.tolberghoeve.web-log.nl

Yeahhhhh dat is geweldig nieuws !!!!! Gefeliciteerd, prachtige reu hoor !!!!! Angelique Franzl, Fjurdy , Odaa en Maple.

Date : 26/06/2007 08:53

Naam : Zussie 'Chrissie'
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Yes, yes!! Gaan we dan nu voor een elftal?? Ik zeur hier al, maar het antwoord is nog steeds nee.... gemeen h! Maar een 4e zou hier niet zo goed zijn, komt nog wel. Misschien wel van de pup die jij nu gaat houden.... Gefeliciteerd en superknuffel voor Boska! Uiteraard jullie allemaal ook knuffels, ook de 'enige' man bij jullie, Thijs.

Date : 26/06/2007 00:48

Naam : Karina, Maria en Bas
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Gefeliciteerd!!!!! Geweldig mooi nieuws! En wat een mooie vader, als hij nou net zo lief is als Boska, dan komt het karakter vast helemaal goed bij de pups. En nu duimen we verder voor een voorspoedige dracht en een gezonde Boska en pups!! We houden de komende weken de site extra goed in de gaten. Groetjes, Maria en Karina, knuffel van Bas.

Date : 25/06/2007 23:18

Naam : Joy
Email : joyke_16@hotmail.com
Home Page : http://bernerjake.web-log.nl/

YES! Hartstikke fijn dat Boska drachtig is! Gefeliciteerd! En hopelijk wordt er rond 30 juli een nest gezonde, mooie pups geboren. Groetjes Joy.

Date : 25/06/2007 23:03

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Nou Juud, dat is nog eens goed nieuws! Succes met de dracht en hopelijk gaat de rest verder ook voorspoedig en mogen jullie eind juli een prachtig nest verwelkomen. Leuke reu zo van de foto's ;-). Geef Boska maar een dikke knuffel! Liefs, Petra & alle Rocksett Retrievers.

Date : 25/06/2007 22:59

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

GEWELDIG!!!! Gefeliciteerd. Ik kreeg al aardig kramp in mijn duimen. Geef Boska maar een dikke knuffel van ons (en de rest natuurlijk ook). Groetjes, Henny en natuurlijk ook van de rest.

Date : 25/06/2007 22:26

Naam : Alida Ruyten
Email : albert-alida@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, en en weet je al wat????? 't Is wel spannend hoor, suc6 Boska.

Date : 25/06/2007 19:01

Naam : Biggles
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

Nou lieve zus, we zijn heel benieuwd naar wat de dokter vandaag te vertellen had. Nog even onze nieuwsgierigheid bedwingen. Een kwispel en een lik van je broertje Biggie.

Date : 25/06/2007 18:57

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Ohhhh.... wat spannend! Nou, heel veel succes vandaag zus! Dikke knuffffffffffffffff

Date : 25/06/2007 09:58

Naam : Linda
Email : l.wiertz@casema.nl
Home Page : 

Hoi Judith, heel veel suc6 morgen bij de echo met Boska. Hoop dat er pups te zien zijn!! Groetjes, Linda (pootje van Bowie en Diesel)

Date : 24/06/2007 21:56

Naam : Renate
Email : huib.renate@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, ik heb je site ontdekt via de site van Babs en Jannie. Je hebt een prachtige site zeg, waar de liefde vanaf straalt! Ik hoop voor je dat er morgen goed nieuws is. Wij stonden op voor een pup van Babs. Dat is helaas alleen heel naar afgelopen voor Jannie en Babs. Gelukkig heeft ze nog 1 pupje Kyra en die groeit super! Wij krijgen over 3 weken onze Berner pup Luna. En daar kijken wij erg naar uit. Sterkte hoor morgen! Groetjes, Renate.

Date : 24/06/2007 20:44

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Judith (en de rest), nog 1 NACHTJE slapen en dan........ Hoop ik dat je heel veel lieve puppies zal zien bij Boska. Wij zullen heel hard duimen voor jullie. Brrrrrrrrrrrrrr wat spannend, net zoals die andere 'keren' dat wij zaten te wachten op goed nieuws. Ik hoop het echt voor jullie. Wij komen als alles mee zit 1 juli ook. In ieder geval allemaal de groetjes van hier. Nog even door duimen allemaal voor Boska en de toekomstige eigenaars, zodat hun net zo kunnen genieten van een hond(je) zoals wij dat doen (ook al kun je hem wel eens achter het behang plakken met zijn puberstreken ;-)) Allemaal de groetjes ook van Chailo en wie weet tot 1 juli. Henny

Date : 24/06/2007 19:19

Naam : Ineke
Email : i.doosje@kpnplanet.nl
Home Page : 

Hoi Judith, ik wens je voor maandag heel veel succes en heel veel geluk bij het ZIEN van de echo, dat er hopelijk veel pups te zien zijn, gr. Ineke. Broer en zussen en natuurlijk ook mijn papa en mijn mama, ik hoop jullie allemaal te zien zondag 1 juli en mijn mama Judith ook hoor. Jullie Jerzy.

Date : 23/06/2007 16:35

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hai zus! Was benieuwd of er al mr nieuws is daar!!!! Maar moet daarvoor nog twee daagjes wachten, heb ik zojuist uitgerekend....... Poeh, poeh! Nou, ik neem aan dat je maandag meer weet... Ik ga nog ff voor je duimen! Fijn weekend zussie!

Date : 22/06/2007 08:58

Naam : Margret Hankamp en fam
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Duimen, duimen we blijven duimen, nu nog maar even geduld en............. we weten of Boska puppy's gaat krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spannend. Judith ook nog even volhouden hoor. Groeten, Hendrie, Margret, Pablo, Esmee en Dayna.

Date : 21/06/2007 13:44

Naam : Cynthia
Email : hoonhout@cds-nl.com
Home Page : http://www.senneke.nl

Ha die Chlo, h bah, ik ben je verjaardag vergeten!!! Hier alsnog van harte meis. En dat je maar hl oud mag worden... Maar je baasje verzorgt jullie zo goed, dat ik zeker weet dat je tot ver in de veteranenlijst zal komen. Hiep, hiep, hoera, voor jou vanuit Kalmthout van Senna en mij!!!

Date : 19/06/2007 17:29

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd mijn Chlootje... Ik houd heel veel van je.... Je bent ook een beetje mijn beschermster. Zo heb je na het overlijden van jouw broer Conan mij heel veel steun en warmte gegeven... Bedankt.

Date : 17/06/2007 00:06

Naam : Biggles
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

Lieve allemaal. Al weer 9 jaar Chlo! Mama gefeliciteerd en heel veel knuffels en kwispels uit Doorn. Nou maar hopen op goed nieuws de 25e van m'n zus. Biggie

Date : 16/06/2007 19:50

Naam : Ada en Annet
Email : annetmeulman@hotmail.com
Home Page : 

Chlo van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent een geweldige lieve kwispelkont. Hopelijk blijf je nog lang in leven. Veel liefs Ada en Annet, pootje van Kedi en Chlo.

Date : 16/06/2007 18:17

Naam : WilmaW
Email : Wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Lieve mooie Chlo, gefeliciteerd met je verjaardag! Nog vele gezonde jaren. Een dikke knuffel van Steven, Yvar, Marco en Wilma.

Date : 16/06/2007 16:45

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Chlo, van HARTE gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat vrouwtje haar woord houdt en dat jij en de andere meiden vandaag NOG een beetje meer verwend worden dan gebruikelijk. Liefs en heel veel knuffels van Emile, Laura en Sammy.

Date : 16/06/2007 13:56

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

GEFELICITEERD!!!!!! met Chlo. Nog heel veel gelukkige en gezonde jaartjes toegewenst met zijn allen. En nu maar duimen dat Boska voor de kleine pup kan zorgen. Groetjes ook van Chailo. P.S. tweede geworden bij de clubmatch van zijn groep afgelopen zondag.

Date : 16/06/2007 13:36

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hiep Hiep Hoera, Chlo is pas 9 jaar. Namens ons allemaal willen we haar en natuurlijk ook haar baasjes en de andere meiden feliciteren met deze fantastische dag. En voor Chlo: laat je nog maar eens lekker extra in de watten leggen (doet vrouwtje toch wel) en nog vele gezonde kwispel jaren. Liefs M&M en de doggies.

Date : 16/06/2007 01:29

Naam : Margret Hankamp en fam.
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo daar, ik ken dat van een pup en een klein vogeltje. Onze Barko heeft dit ook gedaan als pup en dat bij een huisparkiet. Het was echt even een drama en de 2 bazinnetjes van de parkiet vonden het ook niet leuk, zoals je kunt nagaan. Gelukkig zijn ze honden niet gaan haten, maar hebben ze er nu inmiddels 2 en druk met cursussen volgen en inmiddels ook geven. Ja, zo zie je maar weer. Dat was even ons verhaal over hond en vogel. Judith, hou die gave om alle mooie dingen in de natuur te zien, want veel mensen zijn dat verleerd en er is heel veel te zien. (Zonsondergang vind ikzelf altijd weer heel bijzonder). Groeten Margret en familie en dus tot ziens op zondag.

Date : 14/06/2007 17:15

Naam : Jannie en Babs
Email : jannie01@home.nl
Home Page : http://members.home.nl/kluijtmans

Judith, ik vond de 1e 30 dagen ook verschrikkelijk, leef dan ook met je mee. Duimen doen we ook, dat spreekt vanzelf h. Groetjes, Jannie.

Date : 13/06/2007 22:34

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Juud, jammer dat het zo is afgelopen, het was zo leuk om ze in je tuin te zien rond springen. Wel weer lekker voor de hondjes, maar toch wel jammer. Liefs van ons allemaal en een hele dikke knuf van de doggies.

Date : 06/06/2007 22:37

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Hai Juud. Moest vanmorgen aan jou en je kauwtjes denken toen ik een musje trachtte te redden... Hij vloog in mijn achtertuin tegen de muur, viel op de grond en belandde vrijwel meteen tussen de tanden van mijn 7 maanden oude pup... Commando 'los' en daar viel het musje op de grond, niet meer in staat zichzelf te redden. Ik heb het beestje met een handdoekje (ook ik hou niet van dat gefladder ;-)) naar de voorkant gebracht en hem op een schuurdakje gezet, in de hoop dat hij bij zou trekken en zou overleven. Ik gaf hem weinig kans, hij zat er zo zielig bij en oogde meer dood dan levend. Toen ik terugkwam van de hondjes uitlaten zat hij er nog, en toen ik dichterbij kwam... vloog ie weg!!! Gelukkig, dit vogeltje mocht het dus wel redden ;-))

Date : 06/06/2007 18:20

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Jammer dat de natuur zo hard is, maar je heb je best gedaan. Als jij hem niet eruit had gehaald dan was het al eerder overleden. Dat is de enige troost die ik je kan geven. Het beste ermee. Wie weet zie je de andere nog. Groetjes Henny

Date : 06/06/2007 10:13

Naam : Roos en Paul
Email : yo_roos@hotmail.com
Home Page : 

Ooooh spannend!! Wij wachten met smart op de volgende nieuwsbrief :D

Date : 05/06/2007 18:14

Naam : Linda Wiertz
Email : l.wiertz@casema.nl
Home Page : 

Hoi Judith, Ik heb het hele verhaal (tot nu toe) gevolgd over Boska.... en de rest natuurlijk! Spannend hoor, hoop dat ze puppies krijgt! Groetjes, Linda

Date : 05/06/2007 15:32

Naam : Margret Hankamp en fam
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Judith die 3 weken gaan mij ook nog lang duren, ook al heb ik ook een heel pos gevoel over de dekking, je hoort nog wel een keer waarom?????? Ik moet het ook een beetje spannend houden h, anders is het leven zo saai. Het is toch erg h, een Berner met een levensduur van 4 6 jaar. Maar ja, helaas heb ik dit in de praktijk al mogen ervaren. Ik blijf gewoon duimen, dan maar meer verband kopen dacht ik zo. Groeten Margret

Date : 05/06/2007 10:34

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Nou, wat spannend allemaal Judith! Hartstikke leuk, hopelijk waren de dekkingen geslaagd en heb je over ruim 2 maandjes een fijn nestje. Maaruh, waarom is het zo'n geheim welke reu je gebruikt hebt? ;-) Groetjes, Petra & Rocksett Retrievers

Date : 01/06/2007 00:12

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Wat een mooie foto van jullie nieuwe huis(tuin) dier en Chaya. Ik hoop dat het kauwtje het redt (want weet dat ik het ook altijd zo sneu vind om een verdronken vogeltje aan te treffen; en jij steekt ook zo in elkaar!) maar t schijnt dat ze met drie gronddagen leren vliegen (merels althans)....... Verder ga ik hard duimen!!!! Dikke knuffffffffffffff

Date : 31/05/2007 00:41

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Tja dat wordt nu wel heel lang duimen hoor. Wij hopen dat het gelukt is en dat wij ook nog een keer op kraamvisite mogen komen? Ik wordt nu wel nieuwsgierig wat het presentje is wat jullie hebben verzonnen. Wij wachten met smart af. Groetjes Henny

Date : 28/05/2007 18:57

Naam : De baasjes van Chailo
Email : 
Home Page : 

Hans en Nicole, wij willen jullie via deze weg van harte feliciteren met jullie huwelijk. Wij wensen jullie veel geluk samen!!! Groetjes van Henny, Ed en kids en natuurlijk ook Chailo.

Date : 28/05/2007 18:53

Naam : Karina en Bassie
Email : karinagubbi@hotmail.com
Home Page : 

Jeetje..... even niet gekeken op je site en wat een nieuws!!! Spannend hoor, hopelijk gaat het allemaal goed en krijgen ook Boska en haar "bruidegom" (wie zou het zijn??!!) gezonde pups!! We hopen op een goed geslaagde dekking en natuurlijk een gezonde zwangerschap. Bassie is onlangs weer geopereerd en heeft nu helemaal geen kruisband meer in zijn knie. Het lijkt beter met hem te gaan, maar binnenkort gaat de dokter zich er weer over buigen! Wat een pechvogel h?! Verder alles prima. Groetjes van Karina en een dikke knuffel van Bassie.

Date : 28/05/2007 18:47

Naam : Nathalie
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : http://www.frankennathalie.nl

Hi Judith. Hopelijk is de dekking goed gelukt en zie je over een week of 4 van die hele mooie pups zitten tijdens de echo. Ik duim met de rest mee hoor, voor een heerlijke kraamkamer. Gr Nathalie en een knuffie van Axel.

Date : 28/05/2007 17:43

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Oh, dit is echt heel spannend! We moeten er steeds aan denken en hebben het er ook steeds over. Heel veel succes en lieve Boska, veel plezier ;-) Groetjes van Wilma en mannen.

Date : 27/05/2007 14:02

Naam : Margret Hankamp en fam
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Gelukkig is het Pinksteren, dus dat duimen komt helemaal goed, verband voor de duimen ligt hier al klaar. Groeten Margret.

Date : 27/05/2007 11:30

Naam : Eeke
Email : eeke_driever@hotmail.com
Home Page : 

Spannend! Ik zal ook voor jullie duimen...

Date : 27/05/2007 11:07

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Tja, wachten duurt soms lang. Ik hoop dat morgen de waardes van Boska goed zijn en dat het lukt. Ik weet nog hoe spannend het vorig jaar was. Toen hebben mijn duimen het al zowat begeven. Ik zal nu ook duimen voor jullie en natuurlijk ook voor de toekomstige nieuwe eigenaars. Wij weten wat het is om te moeten wachten, maar wij hebben nu een heerlijke GROTE doerak in huis waar iedereen gek op is. (Al is die soms nog om achter het behang te plakken ;-)) Veel succes morgen. Dikke knuf van Chailo en de groeten van hier. Henny

Date : 26/05/2007 14:42

Naam : Zussie :-)
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Spannend!! Maarre, die shoppingbag is een goed idee! Grijns! Deze keer wil ik echt de pups zien hoor, ik moet maar sterk in mijn schoenen staan, vind je niet, want hier zien er mij 4 niet aankomen..... maarre de toekomst is er ook nog! Knuffels van ons allemaal!

Date : 26/05/2007 14:05

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Brrrrr, we BLIJVEN duimen...... Mooi geschreven weer Juud! Laura

Date : 26/05/2007 12:47

Naam : Margret Hankamp en fam
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Zeker weten dat wij duimen, spannend hoor. Boska, ol, ol, ol. Groeten, Margret.

Date : 25/05/2007 19:43

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Oh my God, wat spannend, we gaan zeker duimen en de site goed in de gaten houden, HEEL VEEL SUCCES!!!! Emile en Laura Pootje van Sammy.

Date : 25/05/2007 17:50

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Ha Judith, Duimen? Hou op, m'n duimen doen er al zeer van. Ik doe niet anders. Succes! Groetjes, Wilma

Date : 24/05/2007 22:55

Naam : Margret Hankamp en fam.
Email : mmhankamp@tiscali.nl
Home Page : 

Hallo Judith, allereerst hoop ik dat het vanmorgen allemaal goed is gegaan en je positieve dingen te melden hebt, wel spannend hoor. Ik had zelf geen tegenbericht van je ontvangen maar ons tussenpersoon heeft haar werk goed gedaan en Anne-Christa heeft mij je mail alsnog toegezonden. Wij vinden het heel spannend en houden je site goed in de gaten. Ik zal Hendrie de mail ook laten lezen. Succes verder en je hoort van ons. Groeten Margret en fam.

Date : 24/05/2007 14:03

Naam : Nathalie & Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en de roedel! Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! De hele week heb ik bijna niets op de computer gedaan... vandaar dit late berichtje. En wat superspannend dat Boska loops is. Rustig afwachten... moeilijk... maar ik zal voor je duimen dat er over een aantal weken weer bolletjes wol rondkruipen! Vind je het goed dat ik dan een keer op kraamvisite kom? Ik beloof je dat ik geen shoppingbag mee zal nemen ;-) Succes de komende weken... en ik hou je site in de gaten! Veel liefs, Naat en een lebber van Sjorssie.

Tuurlijk ben je dan - op afspraak - welkom!
(Enne... tassen worden gecontroleerd voor vertrek! ;-))

Date : 19/05/2007 20:16

Naam : Miek
Email : a.weel31@chello.nl
Home Page : 

Hoi Judith, wat lees ik nu? Gaan er weer puppy's komen? Leuk hoor!!!!! Trouwens nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag zeg! Groetjes en knuff, Miek en kids.

Date : 19/05/2007 10:49

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een origineel cadeau van Thijs... Gaaf hoor... En nu duimen voor Bosje. (Ik heb er hele dubbele gevoelens bij.) Mijn Bosje al moeder worden!!!!!!!! Maar ik duim heel hard... Mams.

Date : 19/05/2007 02:00

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Hallo Judith, succes vrijdag enne toch wat eerder dan gepland, maar ik hoop dat het goed gaat. Ik zal zeer zeker duimen voor jullie. Succes, enne ik denk, jou kennende, komt het helemaal goed met die "loverboy" die je uitgezocht hebt. Wij horen het "later" wel wie het is geworden en hoe het is vergaan. Hopelijk gaat het in n keer goed. Groetjes aan iedereen. Henny

Date : 17/05/2007 16:13

Naam : Roos
Email : yo_roos@hotmail.com
Home Page : 

Nou, dat werkte goed! Dus ehm....Boska? Zou je het reutje dat je vrouwtje heeft uitgekozen heel lief willen vinden? En zoveel mogelijk gezonde kindjes met hem willen produceren? Ik had het al gezegd, maar nogmaals van harte met je verjaardag en Goooooo Boska!

Date : 17/05/2007 12:22

Naam : Brenda
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://djoamersfoort.demon.nl/~berryb/Teckelbende/news.php

Nog gefeliciteerd! En wat spannend dat Boska gedekt gaat worden als alles goed gaat!!!

Date : 17/05/2007 10:18

Naam : Karin
Email : karin.v.elst@gmail.com
Home Page : 

Hey Judith, van harte gefeliciteerd en nog veel jaren. Je hebt in ieder geval al een heel mooi cadeau gekregen, die Boska.

Date : 16/05/2007 21:13

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

GEFELICITEEEEEEEEEEEEEERD!!!!!!!! Ik had je al een kaartje gestuurd, maar via deze weg willen wij je ook nog eens VAN HARTE feliciteren met je verjaardag Juud. Beetje laat, maar ik heb gister gesolliciteerd en vandaag te horen gekregen dat ik de baan heb, dus het was hier een BEETJE hectisch. (GEFELICITEERD met je nieuwe BAAN!!!) Maar beter laat dan nooit. En wat een van mijn voorgangers al zei, je hebt van Boska een mooi verjaardagscadeau gekregen. Ik ben zeer nieuwsgierig hoe het nu verder gaat allemaal, we blijven het met spanning volgen! Heel veel plezier vanavond met Thijs en tot gauw! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 16/05/2007 18:07

Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Juud. En nog vele jaren erbij in gezondheid en geluk. Fijne dag nog en eet smakelijk straks samen. Boska zet hem op !!!!

Date : 16/05/2007 17:28

Naam : Jeroen Van Weymeersch
Email : vomgipfelfeuer@pandora.be
Home Page : http://users.pandora.be/vomgipfelfeuer

Hey Judith, Proficiat met je verjaardag HIEP HIEP HOERA!!! Maak er een leuke dag van, voor het eerste cadeau heeft Boska alvast gezorgd. Ben alvast benieuwd wie haar loverboy zal worden????????????? Groetjes, Jeroen & de Berners.

Date : 16/05/2007 16:42

Naam : Henny en de familie
Email : 
Home Page : 

Judith, Van Harte Gefeliciteerd en nog heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel gezonde jaartjes erbij!!!! Een hele plezierige dag toegewenst van hier, Henny.

Date : 16/05/2007 12:45

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zijjjjjjjjjjjj..... Dat vinden wij allen zo prettig ja-ja........... en daarom zingen wij blij.............. Zij leve lang HOERA, HOERA....... Zij leve laaaaaaaaaaaaannnnng HOERA, HOERA, zij leve lang HOERA HOERA!!!


Lang zal Judith leven, lang zal Judith leven...... lng zal Judith leven in de gloria..... in de gloriaaaaa...... in de glo-ri- jaaaaaaaaaa!!! HIEPER-DE-PIEP............. HOERA!!

NOU ZUSSIE......heb ik mooi voor je gezongen of niet??????? Ik wens je het allerbeste toe voor het komende jaar, van ons allemaal voor JULLIE allemaal! knufffffffffffffffffffffff

Date : 16/05/2007 01:40

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

TOP hoor broer(tje). Geweldig!!!!! Wij hadden ook examen gedaan in maart, maar voor de jonge honden cursus. Wij hebben lang op ons diploma moeten wachten, want die was nog niet klaar en zou per post komen. Mijn bazin moest er nog voor bellen (2 keer wel te verstaan). Ik deed het die avond aardig goed, al zeg ik het zelf. Toen wij die diploma zagen waren wij wel erg trots met zijn tweetjes. Wij zijn toch ondertussen naar een andere club gegaan. Daar gaat het redelijk. Ik ben gelukkig nu niet de enige in de club die wel eens erg pubergedrag heeft. Zelfs een hond van 3 jaar doet dat. Kan ik nog effe ermee doorgaan ;-)Mijn bazinnetje weet nog niet of ik het goed ga doen met de A-cursus. Daar zijn wij nu bezig. Vandaag zat er veel wind in mijn oren volgens haar. Die halti vind ik ook niks, maar die gaat nog wel eens om tijdens de training. Dat doet zij omdat ik iedereen zo aardig vind en leuk. Nou ja, wat wil je nog meer. Ik ben altijd zo lief om die te begroeten, maar dat vind zij niet zo'n succes. Snap jij dat nou? Ik weeg maar ongeveer 40 kilo. (Dat was ongeveer 2 maanden geleden, dus nu toch wat zwaarder.) Zij heeft nu precies te horen gekregen wat er op het examen komt en wat de punten hiervoor zijn. Er kwam een hele diepe zucht bij haar vandaan. Dat wordt nog flink oefenen volgens haar. Ach, we hebben nog een paar weken om dit te doen. Ons examen is 7 juli. Dus iedereen dan maar flink duimen voor mij en vooral voor mijn bazin dat alles goed gaat. Hier gaat alles goed verders en geen nieuws meer van dit front. Allemaal de groeten van hier!!!! Chailo (o,ja, ook nog van de rest van mijn roedel).

Date : 14/05/2007 20:01

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Wat heb je toch een prachtig stel meiden. Het is een genot om naar de foto's te kijken. Hoop dat je gauw een beetje opknapt en dat je je lekker door de meiden laat knuffelen en vertroetelen. Geniet van je wel verdiende rust. Veel liefs, Marjan & Marcel en natuurlijk een dikke knuf van de hondjes.

Date : 14/05/2007 08:30

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal, vanmorgen moest ik vroeg uit de veren. We gingen naar de hondenschool. En dat op een zaterdag, vrouwtje is volgens mij in de war, ik was donderdag al geweest maar toe maar het zal wel zo zijn. Toen we daar aan kwamen was het niet zo'n lekker weertje, we werden zeik nat !!!! Zoals gewoonlijk gingen we alle oefeningen doen. We moesten nog 2 oefeningen doen maar daar had ik nou helemaal gn zin meer in, ik deed de oefeningen wel maar het ging niet van harte. Toen we klaar waren mochten we even spelen mijn klasgenoten en ik. Even gespeeld, werden we geroepen, wat nu weer? Wat bleek nu, we hadden examen gedaan, jaha!!!!! Daarom zei vrouwtje tegen mij of ik wel m'n best wou doen en dat heb ik ook gedaan. In het begin van het schooljaar was dat niet het geval, ik was echt tegen de draad in, heb toen zelfs vrouwtje aan het huilen gemaakt. Dat was niet zo mooi van mij, maar ja ik ben jong. Toen kwam de uitslag, ik ben perfect, ik ben zelfs UITMUNTEND! Je kon 75 pnt verdienen en ik had 72 pnt Ook wel dankzij vrouwtje die had nl gezien dat ze niet goed opgeteld hadden, er stond nl 69 pnt. Maar nou zei mijn vorige meester de volgende x cursus worden dat natuurlijk 75 pnt want ik heb laten zien dat ik het kan, dus had ik beter niet m'n best moeten doen... Nu heb ik eerst vakantie (daar ben ik echt aan toe) gr. JERZY


GEFELICITEERD
broer!!! Wij hier zijn allemaal SUPERTROTS op jou!!! Chaya en de rest


Date : 12/05/2007 13:17

Naam : Roos
Email : yo_roos@hotmail.com
Home Page : 

Boska? Zou je even loops willen worden? Hihihi. Groetjes, Roos en Paul.

Date : 09/05/2007 14:58

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hai zus! Nou, wat ik van het kunstwerk vind van Eeke Driever ?????????? Je moet het op canvas zetten (groooooooooot!!!) en aan je muur hangen!!!! (m.a.w. vind het GEWELDIG!!) Hoe is het verder met je, lieve zus???? (oeps..... er stond nog een knopje ingedrukt... heeft je zussie ff uitgezet ;-)) Knuffffffffff

Date : 03/05/2007 22:17

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Chaya! Zelfs in alle kleuren van de regenboog ben je een supermooie meid! Ik doe mee met de Bernerdag... jij ook?... Kunnen we eindelijk eens neuzen met elkaar... want als ik op de bazin moet gaan wachten totdat wij gaan wandelen, dan ben ik een grijze Berner! hihihihi... Schaam je baasje! Maar goed fijn weekend... Morgen gaan wij wandelen bij Posbank... de baasjes hebben vrijgenomen. Lebber Sjorssie.

Date : 03/05/2007 20:07

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

FANTAAAAAASTISCH!!!!!!! :-)

Date : 03/05/2007 13:00

Naam : Corine en familie
Email : corinezoe@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith, Thijs en mooie Berners! We keken weer even op jullie site om te zien hoe het met jullie gaat en of er puppy's zijn om een keer te bewonderen en te knuffelen. Voor dat laatste moeten we nog maar even wachten. Verder zijn we weer helemaal op de hoogte. Zien de laatste tijd weer veel Berners en ooooo, wat zijn ze mooi en lief en gewoonweg geweldig! Voor ons is het nog iets te vroeg voor een 'nieuwe' Berner met 2 zulke kleine kindjes, maar wie weet wanneer..... Zucht. Geniet maar veel van de Berners en dit mooie weer! Grtjs uit Enschede van Ronald, Corine, Emma en Robbin.

Date : 29/04/2007 14:00

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een mooie foto's weer, vooral die laatste close-up van Chaya, zucht....... Ik hoop echt dat we dit jaar in de gelegenheid zijn haar 's in het echt te kunnen bewonderen. Laura

Date : 25/04/2007 13:01

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hallo Bernervrienden! Alles goed bij jullie? Hier alles prima. Bedankt voor je berichtje op mijn web-log. Ondertussen is deze weer aangepast met leuke foto's van zondag! Jullie staan er ook weer geweldig op! En Chaya wat ben je groot geworden zegt mijn bazinnetje. 1 juli doe ik mee met de Bernerdag..misschien zien wij elkaar dan sowieso? Lebber Sjors en de groetjes aan je baasjes.

Date : 24/04/2007 13:40

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Juud, leuke foto's van de prachtige meiden. Foto's van Chaya zijn erg mooi. Het is een lekkere meid om te zien en om te knuffelen. Veel succes met je nek. En een hele dikke knuffel van ons allemaal. Liefs, M&M

Date : 22/04/2007 22:03

Naam : Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

We kunnen elkaar een handje geven Juud, ook ik zit al een paar dagen thuis met griep, vandaag voor 't eerst ff uit bed. BETERSCHAP en heel veel succes met het herplaatsen van Kittie. Groetjes, Laura

Date : 18/04/2007 13:37

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Beterschap meissie... Wat een lieve hond, ik hoop dat ze gauw een nieuw en goed thuis krijgt. Die Thijs van jou gaat toch maar lekker op reis..... Goed uitzieken hoor... Kusjes mams

Date : 17/04/2007 00:34

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hai zus..... de griep... met dit mooie weer!!! Hoe krijg je het voor elkaar!!! Maar wens je uiteraard heel veel beterschap toe! En die Thijs heeft het maar weer mooi bekeken!!! Lekker hoor! Hoop ook dat Kittie snel een liefdevol huisje krijgt, ze ziet er idd rg lief uit!!!!! Dikke knuffffffffff, je zussie!

Date : 17/04/2007 00:02

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Wat een goede berichten van de meiden, gefeliciteerd. Hartstikke fijn dat ze, op hier en daar een wat zere knie na, allemaal zo gezond zijn. Liefs, Laura

Date : 12/04/2007 13:36

Naam : Ankie
Email : 
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, dank je wel voor de leuke brief en zijn nieuwsgierig naar wat er in de maak is...... Voor al mijn lieve broers en zusjes een hele dikke lik en poot van Cimba. Wat gaat een jaar al weer snel. Ze hebben op mijn verjaardag gezongen. Dat vond ik heel leuk. Ik kreeg een heel groot bot. Maar vrouwtje pakt het steeds af, omdat ze zegt dat ik het opeet... daar zijn die dingen toch voor :-)) Voerton open maken klinkt interessant.......

Date : 11/04/2007 21:56

Naam : Roos en Paul
Email : yo_roos@hotmail.com
Home Page : 

We hebben echt heel veel zin in zondag, en dan duurt het nog z lang! Ik zal je van de week nog even bellen voor de precieze tijd. Tot dan!

Date : 11/04/2007 13:05

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Natuurlijk ook gefeliciteerd van jullie oma..... Al weer een jaar geleden... (Wat gaat de tijd toch vlug). Juud, geef je meiden een dikke knuf van oma!!!!

Date : 08/04/2007 01:56

Naam : Jennifer en Mallory
Email : 
Home Page : 

Hoi hoi. Gefeliciteerd met nest C!!! We hopen dat er nog veel jaartjes bij komen. Groetjes van Jennifer en Mallory.

Date : 07/04/2007 19:58

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Mooi gesproken Judith....... Gefeliciteerd alle beauty's!!!! Liefs, Laura

Date : 07/04/2007 17:39

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Hallo nest C, allemaal van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! Alweer 1 Jaar. Ik weet nog hoe we zaten te wachten op het bericht of de pups al waren geboren. Vol spanning of er ook een reutje bij was. En ja hoor we waren bij de gelukkigen. Er waren twee reutjes bij en de rest teefjes. Jammer dat we toen het bericht kregen dat teefje paars was overleden. Dit drukte toch wat de pret. Chailo is nu met recht een grote puber. Lijkt met recht ook op oma en zijn moeder. Het is een heerlijke hond, maar soms ook achter het behang te plakken ;-) Chailo is met recht toch verwend vandaag. Een heerlijke bullepees gekregen van de bazin. Die kon het toch niet laten om toch zijn verjaardag een beetje te vieren. Een behoorlijke stok (dus die is voorlopig nog wel even bezig). Allemaal een prettige dag toegewenst en wij hopen natuurlijk ook dat wij en jullie nog heel veel jaartjes van de honden mogen genieten. Judith, ik ben heel benieuwd wat de verrassing wordt die nog in de maak is en bedankt voor de felicitatie per post. Groetjes Henny en familie en natuurlijk een dikke hondenlebber van Chailo.

Date : 07/04/2007 12:58

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Duimen doen we zeker, reken maar! Helaas kunnen Emile en ik er komende maandag niet bij zijn wegens andere verplichtingen. Anders waren we net als vorig jaar zeker gekomen! We hopen dat Boska fit genoeg zal zijn, maar als het niet gaat gaat het niet, gezondheid gaat voor. Beterschap!! Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 05/04/2007 16:51

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Jaaaaaaaaaaaaa hoor, 2 foto's van Thijs en 2 hele leuke, ook al is het van behoorlijk ver. Maar goed, het begin is er. En uhm, hoe ziet ie eruit na z'n "extreme make-over" dan??? Ben benieuwd hoor! :~) Hoe gaat het met Boska? Ik hoop echt dat ze snel opknapt! Liefs, Laura.

Date : 03/04/2007 13:05

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Veel sterkte met Boska. Ik hoop dat zij gauw opknapt! Wij zullen duimen voor jullie. O,ja leuke foto's van Thijs. Als wij willen kunnen wij hem zelf inzoomen.:-) Dat heet geloof ik foto's bewerken. (geintje). Groetjes van allen hier. Henny

Date : 03/04/2007 11:14

Naam : Marjo Meuter
Email : meuter@home.nl
Home Page : http://www.van-de-bernerzjwaam.nl

Hele mooie website met mooie foto`s en veel info. Hoop dat alles goed komt met Boska, heb het hier ook gehad met onze Igor. Kom nog wel eens snuffelen, hier. Groetjes Marjo van B4L

Date : 03/04/2007 09:47

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hee Juud en Thijs. Goh goh, dikke 40 foto's en Thijs welgeteld op n!! Tsjongejonge...... Maar inderdaad Juud, jij staat op elke foto superleuk, je straalt. Maar dat stralen zal je nu wel even minder doen. Jee, schrikken zeg, van Boska. Ik hoop echt dat het met een sisser zal aflopen. Hou ons op de hoogte ok? We zullen duimen. Sterkte en veel liefs, Laura en Emile

Date : 02/04/2007 13:59

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hh...... eindelijk de wintersport foto's!! ... en wt voor foto's!!! GAAAAAAAAAAAf joh!!! En Juud, je kan wel fotomodel worden!!!!!!! Wat sta je er elke keer leuk op!!!! Prachtige plaatjes! Dus zwager: good work!!! Maaruh.......... wat lees ik nu over Bos?? Shit zeg!!!!!!! Hoop dat het snel over is!!!! Teun verstapte zich gister ook nog. Wist niet wat ik zag... maar een uurtje later was gelukkig alles alweer normaal en deed ie even debiel als anders........ Hoop dat het met Bosje ook zo gaat.... Sterkte en dikke knufffffff.

Date : 01/04/2007 23:15

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gave foto's Thijs.... de vakantiesfeer is duidelijk te proeven.... en het landschap is heel mooi. Ook op de foto's zien jullie er bruin uit. Mams

Date : 01/04/2007 15:58

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Leuke foto's van de vakantie. Je ziet wel wie de camera vast houd. (Weinig zelf in beeld ;-)) Ander nieuwtje van hier. Je zal het niet geloven, maar Chailo heeft ook weer een diplomaatje erbij. Heeft eerst veel moeite gekost, maar de clicker en de halti hebben wel bij gedragen aan dit resultaat. Hij deed het prima zonder dat ik echt de halti hoefde te gebruiken. Alleen jammer dat zijn diploma nog niet klaar was. Die moet nog per post komen. Dit geeft al een beetje aan hoe de club is. (Niet helemaal georganiseerd.) Toch wel jammer, maar we hebben toch nog wel wat geleerd daar. We hebben in ieder geval ook veel aan Judith gehad met de clickercursus. Behendigheid vond hij prachtig. We gaan zeer zeker nog een keer meedoen met de recreantencursus bij Judith. Ik ben wel heel benieuwd hoe Jerzy het nu doet. (En natuurlijk ook de gezusters van Chailo). Allen de groetjes en op naar de volgende cursus. (Waar weet ik nog niet :-)) Henny

Date : 31/03/2007 20:40

Naam : Jeannine
Email : jeannine222@hotmail.com
Home Page : http://www.wustynnei.nl

Hoi Judith, je hebt echt een prachtige website! Ik zie dat Chaya nog steeds erg aan het puberen is... ;-) Ik hoop dat ze na haar loopsheid wat rustiger wordt... Tot ziens in Leeuwarden! Groetjes van Jeannine en de honden.

Date : 20/03/2007 23:46

Naam : Ineke
Email : 
Home Page : 

Hoi, ik ben donderdag weer met Jerzy naar de hondenschool geweest. Hij kan de oefeningen wel goed, maar wil het liefst naar die andere honden en hij is zo sterk, dat is verschrikkelijk, je kan hem haast niet houden. Dus heb ik besloten zo'n ding om de snuit {halty} te kopen. Ik hoop dat het helpt, want het is anders echt niet te doen met een hond die zo beresterk is. Nog nooit zo'n hond gehad. Maar ja, verschil moet er zijn. Nou gr. Ineke.

(Hai Ineke, ik heb je al even een mail gestuurd met uitleg over het juist aanleren van de halti. Dn kan het een goed hulpmiddel zijn, anders gaat het mogelijk niet lukken. En probeer niet alleen aan het 'trekken' te werken, maar ook aan de 'oorzaak', namelijk het puberen en het proberen hoger op de rangordeladder te komen. Dominantieoefeningen en zelf in alles bepalen en het voortouw nemen bljft belangrijk... Succes met je dondersteen! ;-))

Date : 17/03/2007 09:33

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Ik sluit mij bij mijn zussie aan. We hebben de genen goed gerfd. Ik ben net zo'n banjer als jullie volgens mijn bazin. Vind de training zo leuk. Vooral als trekhond. Daar heeft mijn bazin effe een oplossing voor gevonden. Zo'n raar ding om mijn snuit en cursus clickeren bij Judith. Volgens haar gaat het nu beter. k ben anders een grote stoorzender in de groep.(Vindt zij hoor. Ik vind het wel gezellig ;-)) De vorige keer heb ik dat rare ding om gehad.(Leek wel een paard.) Wij kregen een groot compliment zoals het ging. De bazin mocht ook clickeren, want er waren meer baasjes hiermee gestart. Misschien ook wat voor jou Jerzy?Clickeren bedoel ik? Voor de rest gaat het weer goed. Had een buikgriepje. Ach ja, al die regen dat helpt ook niet goed mee. Knap volgens die bazin weer op. Eten wat minder, maar wel weer oordopjes in mijn oren. Mijn bazinnetje zegt dat dat asiel soms een goede optie kan zijn. Ze denkt er over na. Volgende keer een heel klein hondje zegt zij. Snap je dat nou? Zo de groeten aan allen en wie weet tot gauw. Chailo

Date : 13/03/2007 11:46

Naam : Cimba
Email : 
Home Page : 

Hallo allemaal, hihi, Jerzy volgens mij zijn we zo geboren...... Want ik Cimba draag ook mijn staart lekker omhoog, phhh waarvoor zou ik bang zijn. Enne omhoog springen met 4 poten tegelijk tegen iemand aan vind ik echt het EINDE!! Vrouwtje dus niet. Dikke knuf, ook van mijn vrouwtje Ankie.

Date : 12/03/2007 23:40

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Fijne vakantie gewenst!!!! (En met die berg sneeuw zal dat vst helemaal goed komen!!!) Knufffff

Date : 10/03/2007 22:11

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Ja hoor, alweeeeeeeeeeeeer gaan ze skin, jeeeetje, wat een leven!!!!!! Nee hoor, ga er maar lekker van genieten met z'n 2tjes. Geen botten breken, lekker van het mooie weer en de sneeuw genieten. Heel veel plezier! Emile en Laura. Pootje van Sammy.

Date : 10/03/2007 09:51

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hallo allemaal, vrouwtje vindt dat Chaya precies op mij lijkt. Ik mag ook graag mijn staart hoog dragen, hoe hoger hoe beter. Ze vindt dat niet mooi. Gister ben ik weer naar de hondenschool geweest. Ik heb goed m'n best gedaan om vervelend te zijn. Vrouwtje was blij dat we weer huiswaarts konden. Nu wil ze me voor een jaar in zo een tehuis doen waar allemaal dieren zijn. Ze zei, dat ik het daar vast wel leuk vindt, ze noemen het geloof ik een dierenasiel. Ze kwam me dan over een jaar wel weer ophalen. Nou ik ben echt benieuwd of ik het leuk vind daar zo. Dan horen jullie het nog wel, kunnen jullie misschien ook wel daar komen wonen, gezellig bij mij, de hele familie. Gr. Jerzy.

Date : 09/03/2007 19:46

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hello Bernervrienden! Gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Alles goed verders? Met mij gaat 't prima... sinds maandag ben ik echt een grote meid... ik ben loops! Ik vertik het om een onderbroek aan te trekken... kan vrouwtje lekker soppen de hele dag ;-) Dus... ja ik ben ook een draak van een Berner!!!!! Chaya is geen uitzondering ;-) Lebber Sjors en de groetjes van mijn baasjes.

Date : 08/03/2007 09:42

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Dames, gefeliciteerd met jullie behaalde succes. Dikke knuf voor allemaal. Liefs.

Date : 07/03/2007 14:30

Naam : Marina
Email : jahummel@versatel.nl
Home Page : 

Heb jullie site met plezier bekeken, ga zo door. Met recht mogen jullie trots zijn op een stel mooie dames. Zelf hebben wij twee Bernerdames in huis een old lady Toetsie en een jonge dame (Chlo) Djorra. Heel veel succes verder met het fokken van mooie Berners. Marina

Date : 07/03/2007 12:51

Naam : Brenda
Email : brendabakker@planet.nl
Home Page : http://djoamersfoort.demon.nl/~berryb/Teckelbende/news.php

Nog gefeliciteerd met Boska en Abisha! Zo te zien gaat alles gelukkig goed met de honden. Train je ook nog met ze? Groetjes Brenda.

Date : 27/02/2007 12:05

Naam : Rob en Joan
Email : rburgers@wxs.nl
Home Page : 

We zaten zo-even weer helemaal verliefd op de webpagina te kijken. Wat zijn ze leuk en lief. Al weer 4 jaar geleden dat onze Biggie geboren werd. Wat gaat de tijd snel. Hij is wat groter maar nog steeds verschrikkelijk lief. Biggles heeft wat ons betreft alle eigenschappen die een Berner hoort te hebben. Wat een goede hond(en) heb jij gefokt Judith!

Date : 25/02/2007 14:46

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : http://www.frankennathalie.nl

Hallo bernerbende, wat een heerlijkheid om jullie site te lezen. Toppie. Kom gauw nog eens snuffelen hier hoor. Zag dat jullie uit het A nest ook een Axel hebben (hihi). Onze lieverd heet ook Axel. Heel veel plezier nog met jullie mooie Berners. Gr. Naatje (B4L) en een pootje van Axel.

Date : 23/02/2007 16:15

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Beetje laat door omstandigheden, maar alsnog van harte gefeliciteerd allemaal. Het komt uit een liefdevol hart. Ook namens Cindra en Max gefeliciteerd, met een stevige poot en knuf. Veel liefs vanuit Amersfoort. Tot gauw.

Date : 21/02/2007 11:21

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Jeetje... ik heb verjaardagen gemist!!!! Nog van harte gefeliciteerd lieve viervoeters! En uiteraard k jullie baasjes!!!! Dikke knuffffffffffff

Date : 20/02/2007 23:15

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

EN natuurlijk ook voor lieve Boska: VAN HAAAAAAARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG! Beter laat dan nooit om er maar weer 's een clich in te gooien....... :~( Ook voor jou een hele dikke knuffel van ons en dat je je baasjes en de andere honden nog maar jarenlang plezier mag geven met je aanwezigheid! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 20/02/2007 11:10

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Hiep hiep hoera voor mooie Boska. Een dikke knuffel van ons 4-tjes.

Date : 19/02/2007 19:56

Naam : Petra
Email : retrievers@rocksett.nl
Home Page : http://www.rocksett.nl

Gefeliciteerd Juud! Met beide meiden ;-)). Van harte en dat jullie nog maar een heeeeeele poos van elkaar mogen genieten!! Groetjes, Petra & de Rocksett Retrievers

Date : 19/02/2007 15:39

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Bosje van harte.... Natuurlijk ook Abisha... Maar mijn Bosje is heel speciaal.... De datum was ik vergeten, dus goed dat het op de website staat. Kusjes mams.

Date : 19/02/2007 02:18

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

HIEPERDEPIEP HOERA!!! GEFELICITEERD NAMENS ONS ALLEMAAL!! LEBBER Sjors... Nathalie & Martijn

Date : 18/02/2007 17:01

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi lieve Abisha, VAN HARTE GEFELICITEERD met je verjaardag! We hopen dat je lekker verwend mag worden en dat je een fijne dag zult hebben. Doe de groetjes maar aan je baasjes en geef de andere "familieleden" maar een grote knuffel namens ons!! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 18/02/2007 13:23

Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Abisha vandaag jarig en morgen Boska. Allebei proficiat en een fijne dag allemaal. Word maar lekker verwend. Liefs van ons.

Date : 18/02/2007 12:15

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Lieve Abisha, gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag en dat je maar lekker verwend mag worden. Knuffel van Wilma, Marco, Steven & Yvar.

Date : 18/02/2007 10:20

Naam : Sjors
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi... Hier een bericht van een gelukkige Berner.... Wat is SNEEUW LEUK!!!! Zie mijn web-log voor de foto's! Jullie ook lekker gespeeld (en gegeten) in de sneeuw? Lebber, Sjors.

Date : 08/02/2007 16:38

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

GEFELICITEERD met de behaalde successen. Ook namens onze doggies. Knuf voor je meiden en Benz. Liefs, Marjan.

Date : 07/02/2007 14:44

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Ha Draakie! Gefeliciteerd met het behalen van de 3e plaats. En ook Boska natuurlijk! De baasjes hebben het erg naar hun zin gehad... en vrouwtje heeft je nog aandacht gegeven in je bench! JALOERS... ik krijg nooit zoveel aandacht ;-) Volgende keer ga je maar goed luisteren en dan weten we zeker dat je een keer 1e gaat worden!!!!!! Groetjes aan de baasjes! Lebber Sjors.... woef.

Date : 05/02/2007 11:40

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Alle eendjes zwemmen in het water.......... en hondjes. Was het koud of viel het mee?? Chailo vindt de eenden ook zeer interessant, maar ik kon nog wel voorkomen dat die er achteraan ging. Hij gaat meer pootjebaden en tot zijn buik erin, maar meestal om te drinken. Ook niet altijd een succes. Tja je weet meteen dat je een hond in huis hebt (met heel veel zand!) ;-) Groetjes Henny.

Date : 03/02/2007 13:17

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Was dat even schrikken... Weer een erfenis van haar oma... Hihi... ik moest wel een beetje lachen. Mams

Date : 03/02/2007 02:53

Naam : Sjorssie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

HA Dondersteen!!! Gelukkig ben jij net zo erg als ik :) Ik presteerde het om het water in te springen toen vrouwtje met mij voor het eerst alleen het bos inging... Ik los. Toen was ik 17 weken... En ja hoor, ik zag ook wat leuks en PLONS!!! Daar stond ze dan aan de waterkant... Helemaal in haar uppie... en ik kon ook zwemmen, maar niet zo goed... Ik ging een paar keer kopje onder, maar kwam uiteindelijk met mijn KROOSkop uit het water... Tja toen had ik het koud... Eigen schuld dikke bult, zei vrouwtje toen. Maarre nog wel effe lekker ruiken hoor voor de show... Vrouwtje komt namelijk naar je kijken. En ik... ik ga bij oma en opa logeren... misschien wel heerlijk wandelen in dat leuke bos... en dan weer plons?? HIHIHI Lebber Sjors.

Date : 02/02/2007 15:28

Naam : Debby
Email : debbybrink@hotmail.com
Home Page : 

Hoiiiiiiiiii. Je had heel lief mij een mail gestuurd. Ik heb even gauw door je site geneusd en ik ga er binnenkort even lekker voor zitten om 's uitgebreid je site uit te pluizen. Wilde je bedanken dat je de moeite hebt genomen mij een berichtje te sturen! Toen ik je bericht zag staan dacht ik, JIPPIE een pup..... haha, niet dus......... nog even geduld. Groetjes Debby uit Arnhem.

Date : 28/01/2007 20:39

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Het is een juweeltje om te zien. Zo is ze voor altijd heel dichtbij je. Liefs, Marjan.

Date : 25/01/2007 14:48

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Wat een mooi en origineel ontwerp! Net zo speciaal als dat Layka is! Gewoon lekker veel dragen, dan is ze nog steeds bij de roedel aanwezig! Knuf Naat.

Date : 25/01/2007 12:13

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldig Juud, heel mooi en nu heb je letterlijk ook Layka bij je... Kusjes mams.

Date : 25/01/2007 01:10

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

Hoi Judith. Mooi is je armband geworden! Ik ben heel blij voor je dat je op deze manier Layka voor altijd bij je hebt. Geniet ervan. Liefs, Laura.

Date : 25/01/2007 00:08

Naam : Rocco + Marianne
Email : 
Home Page : http://www.nabucco.at

Hallo! Wir hoffen, Ihr alle habt "Kyrill" gut berstanden!!! Alle Hundebabys noch da? Der Wind ist nicht an den Bergen vorbeigekommen, whrend es noch in Mnchen sehr strmisch war, haben wir gar keinen Wind gehabt (sehr zum Leidwesen der Kinder, die gehofft hatten, schulfrei zu bekommen)! Viele Gre aus Tirol (noch immer ohne Schnee)!

Date : 19/01/2007 07:39

Naam : Nicole en Machk
Email : cheveyo@planet.nl
Home Page : http://www.machkenbaron.punt.nl

Leuke site, Juud! Mooie kleuren (uiteraard de Bernerkleuren) helemaal mijn smaak. Veel plezier met je mooie hondjes! Groetjes Nicole en Machk

Date : 18/01/2007 19:13

Naam : Sjors
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

HIEPER DE PIEP HOERA Mijn vriendinnetje is al een grote meid geworden... en wat snel! Je lekker laten vertroetelen... en niet teveel lekkere reuen aantrekken hoor... je bent daar nog iets te jong voor! Lebber Sjors

Date : 16/01/2007 12:00

Naam : Zussie!
Email : 
Home Page : 

Dank je wel zussie en alle viervoeters n vriendje in het buitenland!!! Bedankt voor alle lieve wensen! Dikke knufffffffff

Date : 16/01/2007 00:31

Naam : Schoonzussie
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Fijne vakantie; vriendje van mijn lieve zus!!!!!!!! e. ? Geniet ervan, en doe een beetje voorzichtig!!!!!!!!!

Date : 10/01/2007 00:23

Naam : Sjors
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : http://www.sjorssie.web-log.nl

Hoi Bernerbende! Alles goed zo te lezen... hartstikke fijn. Uiteraard nog de beste wensen voor 2007! Binnenkort zal bazinnetje mijn web-log weer aanpassen... met nieuwe foto's. Ik ben al weer bijna 10 maanden en ik ben 43 kilo! Ik ben een echte grote beer die erg veel energie heeft.... Baasjes dachten een rustig ras te hebben gekozen... HELAAS... ik ben erg bewegelijk...en lomp. Maar dat herken jij vast wel Judith! Misschien tot snel... we zullen een keer afspreken... lekker wandelen! Lebber Sjors en de groetjes van Nathalie.

Date : 09/01/2007 15:45

Naam : Suzanne en Jacqueline
Email : jmvarossieau@hetnet.nl
Home Page : 

Hallo Judith, de beste wensen voor het nieuwe jaar en een pootje van Dino. Het gaat erg goed met hem. Hij is nog steeds lekker dominant en heeft nog erg last van zijn hormonen, dus dat wordt binnenkort laten helpen. Verder is het een schat van een hond en is al lekker mee op vakantie geweest. We houden erg veel van hem. Nou, groetjes allemaal daar en een poot voor de honden, doei doei. Groetjes, Jacqueline en Suzanne en Dino.

Date : 08/01/2007 21:08

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : http://huisjeherr.web-log.nl

Hallo zus, zwager n doggies!!!! Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2007!!!!!!!!! Wat gaat zo'n jaar weer snel voorbij h?! Wel handig - by the way - hoe alles nu per jaar (EN MAAND) gecategoriseerd is!!!! Toppie! n handig!!!! Nou, de foto's waren (zijn) wederom prachtig........ maar verwacht natuurlijk ook al niets anders meer!!! (Die van jou is ook leuk Juud!!) Dikke knufffffffff van je zussie!

Date : 05/01/2007 00:06

Naam : Emile en Laura
Email : lauraent@tiscali.nl
Home Page : 

En 2006 is afgesloten met een hle mooie serie foto's!! Heerlijk, die luie donders op hun rug :~) En zowaar: BAASJE OP FOTO'S! De wonderen zijn de wereld nog niet uit zullen we maar zeggen..... hihih! Zoals al eerder gezegd: hl veel geluk, liefde en gezondheid voor 2007 en dat er maar een prachtig nest geboren mag worden! Veel liefs van Emile, Laura en Sammy.

Date : 04/01/2007 12:06

Naam : Marjan & Marcel
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith & Thijs. Wij wensen jullie alle goeds en veel gezondheid voor jullie en de honden. Liefs van ons en een hele dikke knuffel van onze doggies, Cindra & Max

Date : 02/01/2007 18:07

Naam : Judith, Thijs en de Dames
Email : 
Home Page :

Hier is het nieuwe gastenboek voor 2007.

Iedereen een fantastisch 2007 toegewenst!!!

Date : 01/01/2007 14:11