Gastenboek 2008

 


Naam : Lisanne,,
Email : Lisanne_ven@hotmail.com
Home Page : 

Heey Judith en Thijs, bedankt dat we langs mochten komen. Ik heb veel plezier gehad, volgens mij de rest ook. We zijn heel thuis gekomen, en hebben zin in het nieuwe jaar. Max is uitgeput maar blij. Maar die van jullie zijn wel heel mooi hoor, dus ook Drigana :-D Bye... Lisanne en de rest van de familie en van Max nog een pootje!

Date : 31/12/2008 18:04

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Het was een heel leuk verslag om te lezen. En wat een romantische foto's van jullie omgeving, geweldig! Leuk om zomaar foto's van het gedane werk te zien, vooral... poppetje gezien... kastje dicht, gaaf hoor. Fijn hoe de honden daar kunnen genieten, ik geniet al kijkend met ze mee. Kusjes van jullie mams.

Date : 29/12/2008 02:37

Naam : Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Wat een FEESTJE weer, al die foto's, prachtig, echt genieten!

Date : 27/12/2008 23:07

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Wat goed om te lezen dat je jezelf nu serieus gaat nemen zeg. Luister nou maar goed naar de behandelaren van het revalidatiecentrum, zo te lezen zijn het wijze mensen... ;~) Ik hoop van HARTE dat het je goed zal gaan doen en dat je er flink van opknapt, dat heb je zo langzamerhand wel verdiend! En is Thijs niet zo langzamerhand aan het eind van zijn Latijn? Het lijkt wel of die man nooit een dag rust neemt, ongelooflijk. Laat ook hij maar goed op zichzelf passen, ook al zie ik in gedachte zijn gezicht al als ik dit schrijf en hij het zou horen, hihih....! En uh, ik gaf in mijn voorlaatste bericht ook al een hint waar niet op ingegaan werd, dus ik probeer het nog een keer na een hint van jou in je verhaal...... hebben wij iets te melden misschien????? Veel liefs, Laura

Date : 27/12/2008 12:49

Naam : Henny en familie
Email : 
Home Page : 

Geweldig werk Thijs!! Je haalt wel halsbrekens uit. Gelukkig lag er geen sneeuw of ijs op het dak. Heel veel plezier met jullie vakantie en neem ook de tijd om uit te rusten. Leuk om weer wat foto's te zien op de site. groetjes Henny en familie. Enne.... nog hele prettige dagen en gelukkig nieuwjaar alvast.

Date : 22/12/2008 22:18

Naam : holle bolle Gijs
Email : 
Home Page : 

Hai zussie! Nou d'r is weer hard gewerkt bij jullie!!! Lekker is dan het eindresultaat, hŤ?! Ook fijn dat de karakterkeuring uitmuntend was...... dat vind ik altijd veeeeeeel belangrijker dan wŗt dan ook!!! Geniet van jullie vrije dagen, geniet van elkaar, en we gaan elkaar snel zien of horen! Dikke knuffffffffff, je holle bolle zussie x

Date : 22/12/2008 22:04

Naam : Chrissie & co
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi hoi Luitjes. Geweldig van Chaya, gefeliciteerd!! Goed dat ze zo keuren voor de 'fok'. Ben zeer benieuwd wat voor babyhondjes ze krijgt :-) Maar zoals je zelf schrijft, eerst nog een man voor haar. Enne Thijs, mega veel werk weer gedaan, super ziet het eruit!! Juud, jouw werk ook, blij voor je dat je weer een hoop spullen terug vindt en om je heen hebt staan. Fijne vakantie!! Knuffels uit het verre Assen.

Date : 22/12/2008 11:14

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hoi, fijn dat Chaya is goedgekeurd, gefeliciteerd. Ik wist niet dat de staartdracht zo ontzettend bepalend was, maar goed, je mag met haar aan de slag. Nu nog een knappe vent uitzoeken voor haar en hopen dat het gaat lukken komend jaar. Een leuk vooruitzicht weer. Knuffels daar aan de meiden.

Date : 17/12/2008 16:21

Naam : Henri
Email : Henri-bussche@telenet.be
Home Page : http://blog.seniorennet.be/sloefke1

Wens jullie een mooie Kerst en een gelukkig Nieuwjaar toe. Daaaaaaaag (sloefke)

Date : 17/12/2008 14:50

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

GEWELDIG ZUSSIE!!!! Ik wist dat je het kon. Leuk vooruitzicht weer. Tja het zit in de familie. Lief voor iedereen is toch ons motto??? Zijn wij goed in. Tja niet iedereen is zo blij met onze begroeting (zo goed bedoeld), maar ach wij zijn toppers!!! ;-) Ik ben wel benieuwd naar mijn toekomstige zwager. Judith succes met zoeken... :-) Met mij alles goed en de rest ook. Groetjes van je broer Chailo (o, ja ook van de rest).

Date : 16/12/2008 14:21

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldig, mooi dat ze het zo goed deed. Het was dus een drukke en spannende dag, met een geslaagde raskeuring. Oma is trots op haar, kusjes mams.

Date : 14/12/2008 23:52

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

GEFELICITEERD met deze mooie uitslag. Je weet toch dat je super meiden (en kerels) hebt. Ze komt gewoon uit een prachtige lijn voort. Geef ze allemaal een lekkere knuf van ons en Chaya een extra aai over haar bolletje erbij. Veel liefs, Marjan en Marcel en poot van Cindra en Benz.

Date : 14/12/2008 22:28

Naam : Jana
Email : hunscheidt@t-online.de
Home Page : http://www.die-berner-sennenhunde.de

Hallo aus Deutschland, schŲne Homepage, schŲne Hunde. Schaut auch mal bei uns rein. GruŖ aus dem Allgšu, tief verschneit Jana und Anhang

Date : 12/12/2008 16:34

Naam : Nathalie
Email : nathaliehouwaart@hotmail.com
Home Page : 

Hoi Judith! Lang geleden... alles goed? Je hebt samen met Thijs een lekker paradijs met jullie beestenboel! Wij zijn ondertussen ook verhuisd naar Papendrecht naar een lekker ruim huis! Ook hebben wij gezinsuitbreiding... Sjors heeft een maatje erbij... Max. Hij is 15 maanden en is een halfbroer van Sjors (hebben dezelfde moeder). Helaas kon Jeannine Max niet inzetten voor de fok ivm zijn rechterheup (uitslag HD D). Hij is nu 2 weken bij ons en het gaat super. Hij is lekker aanhankelijk en zacht van karakter... hij plast zelfs nog niet tegen de boom hahahaha. Samen gaat het ook super. Ik zal binnenkort wel foto's mailen van onze doerakken! Dikke knuf aan jullie viervoeters! Groetjes, Nathalie

Date : 11/12/2008 10:10

Naam : Silvia
Email : 
Home Page : 

Hallo, ik had al een tijdje geleden jullie site gevonden maar had nog geen krabbel achter gelaten. Ik zag dat Layka een half zus van onze Bob was. Bob kwam ook bij de Springertjes weg en ze hadden dezelfde vader :-) Bob was van 31-12-1995. Bijna 3 weken geleden hebben mijn schoonouders hem moeten laten inslapen, hij is bijna 13 jaar geworden. Het was zo'n schatje en we missen hem nog alle dagen. Leek me wel leuk om te laten weten dat ze ook nog een half broer had en die bijna 13 is geworden. Groetjes Silvia.

Date : 10/12/2008 18:19

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn weer zo'n verhaal te kunnen lezen. Ja, ik geloof direct dat het Brabantse anders is... maar ook dat zal snel genoeg wennen. De vlaggen wapperen vrolijk, een mooi gezicht. Leuk dat de katten ook af en toe in de kamer mogen, ziet er leuk uit. Ik mis wel eens jouw telefoontjes om de tijd in de auto te verkorten. Jullie wonen nu toch eigenlijk wel een beetje te ver weg... Juud, doe je wel rustig aan? Je gezondheid is toch wel heel belangrijk. (Hoe gaat het met het samenleven??? Is Thijs nog steeds lief voor jou?) Afin, we bellen wel weer eens, heel veel kusjes van je mams xxx

Date : 04/12/2008 01:24

Naam : Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

En wat wordt er bedoeld met "onze (nu nog) jongste"??? Hebben wij iets te melden misschien? ;~) Laura

Date : 03/12/2008 07:11

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi zussie! thnx voor al jullie leuke krabbeltjes, kaartje, telefoontje en aandacht op jullie site!! Mike heeft genoten op zijn verjaardag! Veel liefs vanuit Verweggistan!

Date : 30/11/2008 20:51

Naam : Jana
Email : hunscheidt@t-online.de
Home Page : http://www.die-berner-sennenhunde.de

Hallo, sind durch Zufall auf Besuch auf Eurer HP. Wir wŁnschen Euch eine besinnliche Adventszeit. LG aus dem Allgšu Jana und Anhang

Date : 30/11/2008 19:39

Naam : Lisanne
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : 

Heey ik ben de dochter van Jolanda van der Ven. Ik vind het grappig dat we Max's zus kunnen zien! Ik wil er graag iets meer van weten als dat mag. Groetjes Lisanne

Date : 14/11/2008 12:29

Naam : Mia
Email : mia.renders@telenet.be
Home Page : 

Lieve Judith, heel vaak kom ik op je site en volg je verhalen op de voet! Deze keer een reactie... Het grijpt me naar de keel, hoe liefdevol mooi geschreven, een terugblik naar je overleden dieren.... een traantje weggepinkt! Lieve groetjes en knuf aan je lieverds, Mia, poot van Elaika en Kaya.

Date : 04/11/2008 19:50

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Geweldig die overdenkingen van alle speciale dierenkinderen... Nu snap ik die mijmeringen ook heel goed vanwege Layka, jouw allereerste eigen Berner. Voor het kastje van Conan heb ik nog wel meer bekers... uiteindelijk heb jij bijna alle shows met hem gelopen. (Dus die krijg je nog wel...) De urn blijft wel bij mij. Dank je wel voor jouw aandacht aan hem (mijn beschermer). Ik heb echt genoten van jouw mijmeringen, mams.

Date : 03/11/2008 01:14

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Wow...... hier word je (ik) weer stil van. Wat mooi.....! Prachtige verhalen, zoals alleen jij dat zo goed kan... En dan de bijbehorende foto's, geweldig om te zien hoe ieder z'n eigen plekje nu heeft / krijgt, echt super. Mooi ook om te lezen hoe oma Conan aan haar naam komt, dat wist ik niet. Wat een dierenliefde allemaal. En dan Thijs, mooi werk verricht hij ook weer, het wordt allemaal alleen maar mooier door die handige man. Fantastisch! Juud, bedankt voor deze rapportage, je hebt me wederom geroerd.... heel mooi! Laura.

Date : 02/11/2008 14:09

Naam : Tuig uit Assen
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Ohhh, wat ontzettend mooi, een eigen vlag! Het past er helemaal bij. Geweldig!! Complimenten voor 'de mannen' en uiteraard voor Thijs, want hij heeft het bedacht, toch? Enne, licht op het veld is heerlijk, vooral nu het al weer zo vroeg donker is. Mooie kastjes hoor, maar ben inderdaad ook benieuwd naar een foto van het hoekje van Bibi, Layka en Gaby. Knuffels van hierzo.... Je zussie, Chrissie.

Date : 02/11/2008 01:35

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een capriolen boven in de lucht Thijs... maar het resultaat mag er wezen. (Heb jij geen hoogtevrees????) De kastjes hangen erg mooi. Nu nog een keer een kiekje van dichtbij om er ook in te kunnen kijken... Kusjes mams.

Date : 02/11/2008 01:02

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

P.S. ben heel benieuwd naar een foto van de hoek met Gaby, Layka en Bibi. Mooie gedachte! (Uw wens... ! ;-))

Date : 01/11/2008 13:47

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Beter laat dan nooit: bedankt voor de superleuke dag vorige week! For what it's worth: we hebben genoten! Heerlijk om eindelijk alle beauty's te kunnen aanraken, knuffelen en wat iets meer zij. Jammer dat Sammy het "iets minder" vond, ze lag op de terugweg in coma in de auto. :~) We zijn nog wel even bij mijn tante in Breda geweest trouwens, was erg leuk. Ze zei: "Ik had het jullie kwalijk genomen als jullie niet waren gekomen". Al met al waren we om dik 10 uur thuis en ben IK lekker meteen naar bed gegaan. En de volgende dag lekker nagenieten van de foto's natuurlijk. Een heel gepuzzel wie wie ook alweer was. Hint? ;~) Geen haast! En inderdaad Juud, wat je moeder zei: denk je wel om jezelf? Je zag er inderdaad erg moe uit en nu beschrijf je het zelf ook al. Het is niet niks wat er het afgelopen jaar op jullie af is gekomen, zowel leuke als minder leuke dingen, het was allemaal flink hectisch. Okť, nogmaals het is alweer weekend, maar beter laat dan nooit: bedankt voor de hele leuke dag en voor het SUPER genieten van en met de honden, het was heerlijk, hier kunnen we weer een jaar op teren! hihih.... Een fijn weekend, pas goed op jullie zelf en tot snel! Emile, Laura en Sammy.

Date : 01/11/2008 13:45

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Doe je wel rustig aan, meiske... Fijn dat Thijs zo actief is, maar ook voor hem geldt: vandaag niet, dan morgen. Hier gaat nu alles goed (Raym was vorige week vrijdag in elkaar gezakt... teveel hooi op zijn vork genomen en te weinig gegeten en gedronken, maar alles is in het ziekenhuis na gekeken en hij mocht gelukkig weer mee naar huis.) Dus rustig aan doen. De tuin wordt nu al erg mooi, maar de werkmannen moeten nog wel een tijdje werken. En de auto bevalt super, alleen de boodschappen doe ik toch weer met de bus (kun je makkelijker vullen en veel meer erin gooien) Kusjes mams.

Date : 30/10/2008 00:04

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

PRACHTIGE FOTO'S!!! Nu kan ik helemaal niet meer wachten tot volgende week. Juud, zou jij mij een plezier willen doen en mij in een mailtje even kort willen "voorbereiden" op hoe ik het volgende week het beste aan kan pakken met Sammy? Die is die 5 joekels natuurlijk helemaal niet gewend en ik hoor graag jouw advies als expert... ;~) Uiteraard hou ik haar eerst vast, maar wellicht heb je tips of aanwijzingen? Bij voorbaat dank en tot volgend weekend. Laura

Date : 19/10/2008 12:57

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een geweldige mooie foto's... Wat een kleurenpracht! Ja, jullie wonen heel erg mooi. Ook de foto's van het hondenkroost zijn weer heel erg sprekend. Nu kan ik me een veel beter beeld vormen van jullie mooie stulpje. Maandag komt hier een tuinploeg... schutting, stoep, prieel, enz. Dus drukte de komende weken. Kusje mams.

Date : 19/10/2008 00:24

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Ooohhh, die foto van ChloŽ op de bank, hahaha, echt te erg. Fijn dat het zo goed met haar gaat. En dat op schoot liggen van Drigana, dat klinkt me wel heel erg bekend in de oren... ;-) Zit in de genen blijkbaar. Lekker, die knuffelberen. Maar mooie foto's zijn het allemaal. Enne, bedankt voor de mail van vandaag. Het staat genoteerd. Groetjes, Wilma en alle mannen.

Date : 18/10/2008 23:39

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Hoi! Ah, die Abisha... Je hebt een goede beslissing genomen blijkbaar en we hopen van harte dat ze al weer aardig aan het opknappen is. En dan ChloŽ, wat gaaf om te lezen hoe goed het met haar gaat zeg, heel fijn! We kijken uit naar 25 oktober. Ik heb er echt zin in om nou 's in 't echt te zien hoe 't er uit ziet en het lijkt me ZO gaaf om te zien hoe Sammy gaat reageren tussen 5 van die 'monsters'. Camera mee.... 't Is ff rijden, maar dan heb je ook wat moeten we maar denken, toch? :~) Een fijne zondag nog en we zien elkaar over 2 weken. Liefs, Laura.

Date : 12/10/2008 13:38

Naam : Chailo en gevolg
Email : 
Home Page : 

Van harte beterschap mams en knap maar gauw weer op. Het was gezellig om jullie weer te zien (ook al moest ik ff hard lopen toen jullie mij kwamen begroeten). Wouw wat een lekkere ruimte hebben jullie om te rennen en ehhhh je behoefte achter te laten... :-) Judith en Thijs jullie hebben een mooi optrekje. Doe wel rustig aan en denk ook aan jullie eigen gezondheid en geniet ervan samen Ben wel erg benieuwd naar de foto's oftewel mijn bazinnen en baasje. Wie weet tot gauw. Een hondenkuffel van mij aan iedereen!!!! Groetjes, Chailo en gevolg.

Date : 07/10/2008 21:48

Naam : Chrissie en aanhang
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi hoi, even zo.... Sterkte met Abisha!! Geef haar maar een extra knuffel! Fijn dat het zo goed gaat met Drigana (had ook niets anders verwacht :-)) Nog steeds druk?? Wij gaan 't weekend naar Zeeland, ega-lief moet weer naar Rotterdam, punten halen! Vorig jaar zat ik toen bij jou in Soest, dat lijkt alweer zo lang geleden... Nu ga ik die dag aan het strand lopen... Ben benieuwd hoe die kleine het vindt, is er nog nooit geweest! Wordt een lange riem denk ik, anders kan ik hem in Engeland ophalen... :-) Knuffels van ons allemaal. Je zussie, Chrissie.

Date : 06/10/2008 23:48

Naam : Marjan & Marcel, Cindra & Benz
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, wat is dit toch nog snel gegaan met die lieve Bibi. Wij willen jullie heel veel sterkte wensen en denken aan jullie. We weten wat jullie mee maken. Namens Benz krijg je een extra dikke knuffel. Heel veel sterkte. Veel liefs, Marjan & Marcel, Cindra & Benz

Date : 17/09/2008 14:50

Naam : Joy
Email : joyke_16@hotmail.com
Home Page : 

Judith en Thijs, heel veel sterkte met het verlies van Bibi, die lieve dikke knuffelkat.

Date : 17/09/2008 14:22

Naam : Mirjam, Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Ach... lieve Judith wat verdrietig en gemis dat je afscheid hebt moeten nemen van die lieve dame Bibi. Heel veel sterkte, ook voor Thijs. Een hele dikke knuffel van ons allemaal. Mirjam

Date : 16/09/2008 11:09

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Tranen... Voor jou, voor de (toch weer prachtige) manier waarop je schrijft... En ja, ze heeft geen pijn meer... Heel veel sterkte, een dikke knuffel! Emile en Laura

Date : 16/09/2008 08:41

Naam : Elvira
Email : loveberner@yahoo.de
Home Page : http://www.dragostino-vom-gipfelfeuer.de

Hi Judith! Sorry, ich schreibe in Deutsch, weil ich kein Niederlšndisch kann :-( Vielen Dank fŁr den Besuch auf Drago's website! Wir schicken einen GruŖ zurŁck an die schŲne Tochter Drigana :-) und natŁrlich an alle anderen D-Kinder von Drago und Boska. Wir sind sehr glŁcklich mit Drago und freuen uns sehr auf die nun gemeinsame Zukunft mit ihm (und unseren Mšdels ;-)) Vielleicht sieht man sich ja mal irgendwo... Viele GrŁsse und alles Gute fŁr Ihre Hunde und fŁr Ihre Zucht! Elvira mit Zally, Lea, Anne, Diva & Drago.

Date : 13/09/2008 19:54

Naam : Gerrie
Email : gerrie_de_boer34@hotmail.com
Home Page : 

Hallo Judith!! Zo weer even op je site geweest en de laatste nieuwtjes gelezen. Zo te horen en zien wonen jullie ruim!!! Ik heb nog 1.5 week hier te werken en ga dan weer op huis aan. Ik verheug me de kleine meid, zoals ik haar altijd noem, weer te zien. Bijna 5 maanden is een heeeeeeeeeeel lange tijd, maar zo te horen heeft ze het heerlijk gehad met haar Border vriend Floris en 2 katten. Groetjes en een ijsberenklem uit het hoge noorden van Gerrie.

Date : 13/09/2008 19:35

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Leuk om al vast een kijkje in jouw werkkamer te kunnen nemen en ik moet zeggen dat het er mooi uit gaat zien. Fijn dat jullie leuk hebben geshopt en ook dat je leuke kleding hebt kunnen kopen. Vorige week ben ik in Almelo geweest en samen met Frank en Miriam hebben we alles nu weg en ook nog geveegd en gezogen. De nieuwe mensen hebben het hele groene schuurtje ook al gesloopt en verwijderd. Ze zijn heel druk aan het opruimen, snoeien, enzo van buiten. Leuk om te zien. Ik ga er nu niet meer heen, zelfs de gordijnen zijn al gewassen. Verder gaat het goed, kusjes mams.

Date : 07/09/2008 03:17

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Gezien!!!! Alleen maar een foto... Komt er ook nog een portretfoto van hem??? ;-) Groetjes Henny.

Date : 04/09/2008 18:22

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Hele mooie foto's die de rust van de omgeving uitstralen. Fijn dat Bibi er zo lekker bijzit en nog volop van buiten kan genieten. Kusjes mams.

Date : 03/09/2008 00:54

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Mooie foto's. Zo zien wij toch nog wat van al die beestenboel bij je, maar ehh... waar is de rest van Thijs gebleven? ;-) Die zie ik alleen met zijn arm. ;-) (Goed kijken bij de foto's van 21 augustus, dan zie je hem bij 'mijn' kanjers! ;-)) Groetjes van hier, Henny.

Date : 02/09/2008 11:29

Naam : Ineke
Email : 
Home Page : 

Wat een prachtige foto's. Je kan het Judith! Groetjes.

Date : 02/09/2008 10:59

Naam : Jolanda van der ven
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : 

Hallo allemaal, wat fijn dat het wat beter gaat met ChloŽ en Bibi en wat een leuke foto's. Bij een vergrote foto van Drigana moest ik twee keer kijken. Zij lijkt sprekend op onze Max (zelfde kop). Grappig om te zien. Groetjes, Jolanda.

Date : 01/09/2008 21:35

Naam : Willy
Email : willyhamerslag@hotmail.com
Home Page : 

Wat een verhaal lees ik, kan mij voorstellen dat je behoorlijk geschrokken bent. Hoop dat alles nu wat beter gaat en jullie weer rustig kunnen slapen. Sterkte. Groetjes, Willy

Date : 30/08/2008 22:37

Naam : Bobbyvon
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Beterschap en dikke knuffels voor ChloŽ en Bibi.

Date : 28/08/2008 22:00

Naam : Netty
Email : Netty_hugo@hotmail.com
Home Page : 

Spannend allemaal! Ik voel met jullie mee, met Remy ben ik ook nog niet klaar. Veel sterkte! Groetjes en een knuffel, Netty

Date : 27/08/2008 19:07

Naam : Jolanda van der ven
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : 

Vanuit Nuland wensen wij jullie heel veel beterschap met ChloŽ en Bibi. Hopelijk zullen ze snel herstellen. Groetjes Jolanda

Date : 27/08/2008 16:43

Naam : Elly
Email : gemb@xs4all.nl
Home Page : 

Beterschap voor Bibi en ChloŽ en heel veel sterkte voor jullie. Groetjes aan iedereen van Gerard, Elly, Bernd en een extra knuffel voor ChloŽ van Bommel.

Date : 27/08/2008 13:03

Naam : Mirjam, Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve hemel, wat een verhaal, zieke Bibi en zieke ChloŽ. Gelukkig Judith heb je goed naar je intuÔtie geluisterd en ben je er vroeg bij! Fijn dat je meteen bij Steven terecht kon. Dat Bibi nog maar een lange tijd bij jullie mag blijven en ChloŽ, kraak rustig door! Liefs, Mirjam

Date : 27/08/2008 12:34

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

HEEL VEEL BETERSCHAP MET BIBI EN CHLOň. We duimen dat alles voorspoedig zal verlopen en dat ze gauw weer opknappen. Groetjes Henny en co.

Date : 27/08/2008 10:22

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Lieve Judith & Thijs, gefeliciteerd met het prachtige resultaat van Drigana. Heel veel beterschap met Chlootje en Bibi. Dikke knuffel van ons allemaal.

Date : 26/08/2008 21:29

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal. Nou het is zo ver, donderdag 28 augustus ga ik naar behendigheid. Ben wel benieuwd. Ik weet niet wat ik me voor moet stellen bij zo iets, maar ik zal het jullie laten weten. Groetjes, Jerzy

Date : 24/08/2008 16:52

Naam : Bobbyvon
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Gefeliciteerd nog met Thijs zijn verjaardag en de SUPER uitslag HD-A 36 van Drigana.

Date : 24/08/2008 14:20

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Lieve Thijs van harte gefeliciteerd! Het is te laat, maar uit een liefdevol hart. Ik heb geen e-mailadres van jou, vandaar via deze weg. Fijn dat je zo goed voor m'n meisje zorgt en dat jullie nu zo kunnen genieten. Heel veel jaren nog voor de toekomst en tot gauw. Ik bel morgen even. Kusjes, mams

Date : 23/08/2008 01:31

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : 

Op de valreep, Thijs gefeliciteerd met je verjaardag, Judith ook gefeliciteerd. En verder sterkte met ChloŽ, we duimen dat het allemaal meevalt en dat ze snel opknapt. Groetjes, Wilma en mannen

Date : 22/08/2008 23:33

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Hť Thijs en Judith. Thijs VAN HARTE GEFELICITEERD met deze dag! Emile en ik wensen je, samen met Juud en de beauty's, een fijne dag en nog heel veel jaren in goede gezondheid! En dan ChloŽ, die lieverd. We duimen mee dat de uitslag dinsdag positief zal zijn. Heel akelig, dat lange wachten. Fijn ook, de uitslag van Drigana, super. Op naar de nieuwste foto's! :~) Liefs, Laura

Date : 22/08/2008 12:34

Naam : Jolanda van der ven
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : 

Hallo Judith, gefeliciteerd met de verjaardag van Thijs. Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben en dat met ChloŽ alles goed af zal lopen. Onze Max is na terugkomst van de vakantie ook ziek geweest. Hij bleek een virus te hebben opgelopen (ondanks dat hij tegen kennelhoest is ingeŽnt). Hij nieste de hele dag (nu gelukkig niet meer). Max is wel opgeknapt maar hij is niet meer dezelfde. Hij loopt wat moeilijker en wil niet altijd mee gaan wandelen. Liever ligt hij onder de trampoline. Eten en drinken doet hij gelukkig nog wel goed. Ik hoop dat hij nu even overal vanaf is. Vanuit Nuland een hele fijne dag toegewenst.

Date : 22/08/2008 12:08

Naam : Mirjam, Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Thijs, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wij wensen je een gezellige dag samen met Judith en de beestenboel. Verder duimen wij voor ChloŽ, zij heeft al genoeg moeten doormaken en verdient nu alleen eten, spelen en lekker slapen op de bank. Wij zien jullie zondag, kunnen jullie ook zien hoe Dante gegroeid is en dikke maatjes is met zijn broer, onze Doesjka. Dikke knuffel.

Date : 22/08/2008 10:23

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn dat je weer hebt geschreven, hier gaat alles goed. Ik sta nu elke morgen om zeven uur op en breng dan Mandy naar school. Met Mike wil het nog niet zo goed op school... Hij speelt wel lief, maar wil dat er steeds iemand bijblijft en blijft dan als mams weggaat hartverscheurend huilen. Maar ook dat zal wel weer goed komen. Mij doet dat heel erg aan Frank denken, die ook zo'n moeite had met naar school gaan. Marieke groeit al aardig uit en heeft soms last van huilbuien... hormonen! Kusjes mams.

Date : 15/08/2008 01:14

Naam : Ine Ariessen
Email : b.ariessen@chello.nl
Home Page : http://bernersennenvanhetgrensgeval.nl

Hoi Judith, eindelijk de tijd genomen om wat in je gastenboek te schrijven. Ik lees steeds je nieuwspagina met veel plezier. We gaan in september Jerzy en Danko in Vollenhove bezoeken, dat moet echt gebeuren! Wat een enorm mooi huis en ruimte hebben jullie nu!Toppie, wat zullen je poezen plezier hebben! En je honden hadden dat al, maar nu leven ze als god in frankrijk! Succes met alles en wellicht zien we je op een show, we gaan in elk geval naar Dortmund en de Winner. Hartelijke groeten, Ien, Cash de Estrela en de Bernermeiden Hiske en Bonny.

Date : 12/08/2008 10:50

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Allemaal nog van harte met de 1ste verjaardag van het D-nest. We wensen hen nog heel veel jaartjes erbij!!!! In goede gezondheid. Ik hoop dat de diarree bij jullie over is en dat de hondenbeesten weer zijn opgeknapt. Ik wil de ex-baasjes van Bommel nog veel sterkte wensen en bazinnetjes beterschap en sterkte. Groetjes van hier Henny.

Date : 06/08/2008 19:52

Naam : Ineke (Ien)
Email : 
Home Page : 

Wat gaat de tijd snel, alweer een jaar achter de rug. Wat is de kattenren mooi geworden maar is het binnen of buiten de marges? ('t is 'binnen de marge' gebleven...! ;-))

Date : 01/08/2008 19:38

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd met de verjaardag van nest D! Ik was het helemaal vergeten... Leuk om die oude foto weer te zien. Geef ze maar een extra knuffel van oma. Kusjes mams.

Date : 27/07/2008 18:31

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd, alle mooie Berners van Nest D! Dat jullie allemaal maar een prachtig en gezond leven mogen hebben! Groetjes, Laura

Date : 27/07/2008 13:05

Naam : Danza
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Woef woef zus, gefeliciteerd met je verjaardag! Ook van mijn vrouwtje, baasje en vriendjes Steven en Yvar. En ook jouw vrouwtje en baasje gefeliciteerd. Ben je ook al zo lekker verwend? Een hele fijne dag en ik zal vrouwtje vragen snel een afspraak te maken. Natte zoen van Danza.

Date : 27/07/2008 10:51

Naam : Bobbyvon
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Drigana gefeliciteerd met je 1ste verjaardag. Heel veel knuffels van ons. Yvonne, Bobby en Cooper.

Date : 27/07/2008 09:50

Naam : Mirjam, Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, fijn te lezen dat ondanks alle drukte het goed met jullie gaat! Het is hard werken, maar ik moet zeggen jullie hebben wel eer van je werk zeg! Die Thijs heeft een paar gouden handen. Wat naar voor de Berner meiden dat ze diarree hebben en voor jou ook Judith, shit ruimen bah! En dan Bommel terug, lijkt me echt verschrikkelijk voor zijn baasjes, maar fijn dat hij door jou wordt opgevangen. Met Doesjka gaat het heel goed, hij is erg lief, een echte knuffelbeer. Ongelooflijk dat hij zondag alweer 1 jaar wordt! Maandag gaan we met zijn allen 3 weken kamperen in Zeeland, ben benieuwd wat meneer van de zee vindt. Een dikke knuffel, Mirjam.

Date : 24/07/2008 11:32

Naam : Olaf, Dorothee, Maaike en Nathalie
Email : o-d.zuijdendorp@planet.nl
Home Page : 

Hoi, blij te lezen dat alles goed (maar erg druk) is bij jullie! We gingen ons al zorgen maken.... Wat is het toch fijn dat jullie de ruimte en mogelijkheid hebben om Bommel op te vangen en wat triest voor zijn baasjes! Hier alles goed, Dunjo is nog net zo lief als altijd, de meiden (en wij) zijn stapelgek op 'm! Het is en blijft een grote knuffelbeer! Groetjes van ons allemaal en een dikke knuffel van Dunjo voor jullie allemaal!

Date : 23/07/2008 13:31

Naam : Jolanda van der ven
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : 

Hoi hier een berichtje uit Nuland. Onze Max heeft ook diarree gehad. Niet erg prettig als je 's morgens je bed uit komt en dan op nuchtere maag alles op moet ruimen. Max is op dit moment erg onrustig. Het lijkt wel alsof hij voelt dat wij op vakantie gaan en hij naar het pension moet. Hij komt er al een aantal jaren maar hij vindt het nog steeds niet leuk. Ook al is het maar voor een week. Langer gaan we niet omdat dit voor onze zoon Stan anders te lang wordt en hij uit zijn ritme gehaald wordt (Stan heeft een vorm van autisme en heeft daardoor meer structuur nodig dan andere kinderen). Ik had jullie nog foto's gestuurd van Max. Hebben jullie die ontvangen. Anders wil ik ze nog wel een keer opsturen. Ik hoor het wel. (Ik heb je foto's ontvangen, kijk maar, dank je wel! ;-))


Max (broer ChloŽ) als pup ....... en als beginnende puber ......... en Max nu, volwassen.

Groetjes van Jolanda van der Ven en een poot van Max.

Date : 22/07/2008 17:01

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Jeminee, ik heb eigenlijk maar ťťn vraag: hebben jullie nog tijd om adem te halen?? Ongelooflijk, wat een mega druk leven hebben jullie momenteel zeg. Wat "oma Conan" al zei, ook ik benijd jullie niks. Maar ben net als mijn voorgangers wel heel blij weer veel te kunnen lezen, ik heb jullie wel gemist! En wat ziet het er mooi uit, ongelooflijk. Het kost jullie wat bloed, zweet en tranen, maar dan heb je wel wat! Toch? En Bommel, wat een pracht is het toch en wat fijn dat jullie hem zo opnemen. Hij vindt vast een goed nieuw adres, dat kan bijna niet anders. Ik wens jullie heel veel succes met alle drukte die nog voor de deur staat en blijf alle ontwikkelingen (met foto's graag :~)) met veel interesse volgen! Liefs, Emile en Laura.

Date : 22/07/2008 11:47

Naam : Ien
Email :
Home Page : 

Judith & Thijs, heerlijk om nu echt te weten hoe of wat en die gesprekken en gezelligheid doen we snel nog eens over. Heb zo genoten bij jullie. Kus van jullie vriendinnetje Ien.

Date : 21/07/2008 21:55

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn dat je weer hebt geschreven (en wat veel). Het ziet er allemaal heel mooi uit. Die Thijs is toch maar handig zeg, geweldig. Ja met zoveel grond om het huis is er natuurlijk heel veel te doen (daar benijd ik jullie niet om) verder ziet het er wel heel netjes uit. Leuk dat je ook foto's van Bommel hebt gemaakt, hij ziet er echt heel ontspannen uit. Bedankt voor jullie felicitatie met de verkoop van het huis (jullie ook bedankt). Verder gaat het hier goed, ik ben nog iets verkouden, maar het gaat al beter en pa is weer in de schuur aan het klussen (rekken maken en opruimen), het is nog niet klaar maar er gebeurt weer iets en pa geniet er ook weer van. Kusjes mams.

Date : 21/07/2008 00:54

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Zo, wat een verhaal. Dat je dat allemaal nog zo onthouden hebt zeg. Maar goed weer te lezen over jullie, ik begon me al een beetje zorgen te maken ;-) En dat Bommel nu bij jullie woont. Wat ontzettend rot voor zijn baasjes dat het niet meer ging. Fijn dat hij nu bij jullie terecht kan en ik hoop dat hij straks weer een goed thuis vindt, maar dat komt vast goed. Met Danza gaat het prima. Hij kan en mag alles, nou ja, bijna alles weer. Genieten dus. Verder is en blijft hij een enorme aanhankelijke, lieve knuffelkont (gelukkig! ;-)) Succes verder met alle drukte. Liefs, Wilma en natuurlijk een hele dikke knuffel van Danza!

Date : 20/07/2008 23:37

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hallo Zussie! Fijn dat je weer ff geŁpdate hebt!!!! De kattenren vind ik superrrr geworden hoor!!!! Ennuh...... verkeerde tijd verhuisd? Hahaha.... wacht maar tot het herfst is of winter en de dieren met van die modderpoten alles weer vies maken! Whahahaha. Nee, geef mij de lente en zomer maar! Verder hebben jullie het idd druk zeg! Pffffff....... maar goed dat jullie zo nu en dan tijd nemen om ff te genieten!!!!!! Nou, dikke knuffffffff

Date : 20/07/2008 23:22

Naam : Bobbyvon
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Mooie foto's en het is echt genieten daar voor die bernermeiden. Heerlijk om ze zo te zien!

Date : 27/06/2008 22:05

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Mooie foto's! Wat een ruimte hebben de meiden nu toch. Wat zullen ze daar genieten. Mooi ook ChloŽ, Boska en Drigana zo bij elkaar te zien. En Teun vind ik op die ene foto wel erg indrukwekkend hoor... Groetjes, Wilma

Date : 24/06/2008 10:23

Naam : Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : http://

Oh, wat een prachtige foto's weer, zucht........ Vooral de vele close-ups zijn waanzinnig, ik heb weer genoten! Liefs, Laura

Date : 23/06/2008 14:04

Naam : Jolanda van der Ven
Email : twanenjolanda@home.nl
Home Page : http://

Hallo, Hier een berichtje uit Nuland. Nog gefeliciteerd met de 10e verjaardag van Chloe. Onze Max heeft dezelfde leeftijd als Chloe. Hij komt namelijk uit hetzelfde nest. Max is een hele lieve en makkelijke hond. Hij vindt het heerlijk om samen te gaan wandelen (niet meer zover als eerst maar hij vindt het nog steeds leuk) en om samen met mij op de grond te liggen en te knuffelen. Hij vindt het zowiezo fijn om te knuffelen maakt niet uit met wie. Hij is behoorlijk eigenwijs en denkt dat als hij gaat wandelen te kunnen bepalen welke route er gelopen moet worden. Helaas voor hem krijgt hij niet altijd zijn zin. Leuk om de verhalen van chloe op het internet te lezen. Ik hoop dat jullie nog veel plezier zullen beleven aan chloe. Groetjes van Jolanda van der Ven uit Nuland

Date : 23/06/2008 12:41

Naam : Mady
Email : corsabracer@hotmail.com
Home Page : http://www.wuff.hot.lu (of/soms: http://wuff.hot.lu)

Hello I have visited your website and she is great. You have wonderful Dogs. Best regards and all the best for the future . Greats from Luxembourg, Mady.

Date : 20/06/2008 09:44

Naam : 't zooitje uit Assen
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi hoi, Nog van Harte gefeliciteerd met ChloŽ!! 10 jaar en zo'n heerlijk vrolijk koppie, ik hoop nog heel lang erbij voor haar en jullie! Wat gebeurt er veel bij jullie als ik een paar dagen (door drukte) niet kijk op je site.... tjonge.... Mooi pad trouwens. Heerlijk voor de winter en met plensbuien. Jammer van Bibbi, rot nieuws, maar ik hoop dat het als wonder gewoon weg blijft. Vooral omdat alles is weggenomen. Gekruiste vingers!! Zussie, heb je echt nooit heerlijk in het maanlicht gelopen? Zelfs ik als 'stadse' heb dat toch wel regelmatig meegemaakt. Is vreselijk mooi hť? (Eerder maanlicht  was bijna altijd met 'kunstlicht' in de buurt -of in het bos- De schaduwen van de maan, de ondergaande zon, het hoort bij alle moois waar ik hier van geniet en me -opnieuw- van bewust word! ;-))  Geniet lekker van jullie stulpje! Heerlijk toch! Knuffels van deze kant.... je 'zussie' en alle mannen hier.

Date : 18/06/2008 00:31

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Van harte met Chlootje... en ik hoop nog heel veel jaren, mams.

Date : 17/06/2008 01:38

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

VAN HARTE!!!! ChloŽ en nog heel veel jaartjes erbij in goede gezondheid. Ook de felicitaties van mijn baasjes en wie weet tot gauw. Groetjes Chailo.

Date : 16/06/2008 21:26

Naam : Danza
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Lieve Oma, gefeliciteerd met uw verjaardag. Dat u nog maar heel veel jaartjes mijn oma mag zijn. Dikke lebber van Danza en knuffel van mijn baasjes en vriendjes.

Date : 16/06/2008 20:20

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Lieve Chlootje, GEFELICITEERD met je 10de verjaardag. We hopen dat je nog lang van je heerlijke nieuwe stek mag genieten. Natuurlijk ook vrouwtje Judith en baasje Thijs gefeliciteerd met deze geweldige meid. Veel liefs, Marjan en Marcel.

Date : 16/06/2008 13:13

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

LIEVE, LIEVE Chlootje, HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD met deze prachtige mijlpaal van TIEN jaar!! En dat ondanks dat je toch een hele zware periode achter de rug hebt. We wensen je nog HEEL veel gezonde jaren toe op je mooie nieuwe stek, waarin vrouwtje en baasje hopelijk nog heel lang van je mogen genieten! Een dikke knuffel voor jullie allemaal van Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 16/06/2008 11:03

Naam : Alida Ruyten
Email : alida.ruyten@gmail.com
Home Page : http://fennafleur.web-log.nl

Hey Judith en Thijs en de dames, hoe bevalt het daar??? En wat een leutig speeltje, die grasmaaier... Was ook wel nodig dat de loonwerker (zag wel wie het was) eens de boel netjes kwam houden!! Nou nog effe die oprit straten, zo zeg, jullie komen goed weg dat het een gemeenteweggetje wordt. Hoef je het zelf niet meer te onderhouden!!

Date : 15/06/2008 18:40

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Dat is een tegenvaller van Bibi... maar het beste ervan hopen. Gisteren moest Riek werken tot vannacht drie uur, zij was dus uitgeblust en morgen moet ze weer werken. Vandaar dat wij de reis naar het Verweggistan niet konden ondernemen. We komen wel hoor, maar Mariek moet wel weer opgeknapt zijn. Vandaag zijn we weer in de tuin bezig geweest. De hondjes kunnen nu ook in de tuin.... en dat is een hele gewaarwording voor hen. Het eerste uur van het open hekje hadden ze het niet in de gaten, maar daarna was het feest! (Alleen hoe kom je er weer uit!!!) Mooi was dat. Mams

Date : 15/06/2008 02:52

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Hobbelweg, hobbelweg, zandweg... Kuil in de weg (nu niet meer). Handig dat je die weg niet zelf hoeft te onderhouden. Zo te zien is het een heel eind. Lekker dat je nu de honden weer ziet lopen op het weiland. Tja en nu goed bijhouden, want het groeit waar je bijstaat. Kan Thijs mooi ook ff crossen op zijn nieuwe speeltje! ;-) Groetjes van hier. Henny

Date : 12/06/2008 13:25

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een enorm weiland. Leuk dat ik de honden nu ook zie genieten in het mooie grote weiland, mams.

Date : 12/06/2008 01:30

Naam : Vrouwtje van Doggieshuisje
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi, hoi, Zussie, Thijs en de Ladies. Wat een heerlijkheid om de Ladies zo te zien! Wat zullen ze genieten van 'hun tuin'. Wie had dat toch ooit gedacht van ChloŽ? En zalig dat jullie een klinkerweg weg krijgen naar de straat toe. Is met plensbuien vast en zeker stukken prettiger. Wil Thijs nu geen groter speeltje? :-) We hopen inderdaad in onze vakantie aan te komen... Hullie horen nog! Knuffels vanuit het hoge noorden, je Zussie, Bert en alle Doggies.

Date : 12/06/2008 01:02

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat ziet het er prachtig uit. Volop natuur en een hele mooie verzorgde tuin. Ook binnen ziet het er heel gaaf uit..... geweldig! Kusjes mams

Date : 10/06/2008 01:08

Naam : Lisanne en Marieke
Email : 
Home Page : 

Hooii Thijs en Judith, hoe gaat het? Wij gaan een spreekbeurt houden over Doesjka en we hebben al heel wat, maar hebben jullie nog leuke foto's die we kunnen gebruiken? Gr. Lisanne en Marieke!

Date : 09/06/2008 11:54

Naam : Anoki en aanhang
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Oei, amai.... Meneer Zwager hier ziet iemand groen, ikke denk, hťťl jaloers op jouw speeltje! Hihi.... Vrouwtje heeft altijd al zo'n speeltje gewild, maar tja is niet echt nodig met onze postzegel als tuin hť! Wij hebben genoten van alle foto's al moesten we wel slikken van de foto's van de verhuizing uit Soest... Zucht. Baasje was heel bezorgd waar Chlootje nou moest liggen, maar is al opgelost zien we. Lieve knuffeltjes van hierzo, ook van mijn Vrouwtje voor 'haar Zussie'. Lebbers........... Anoki en broers.

Date : 08/06/2008 01:55

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Het staat wel stoer hoor... Worden jullie al echte boeren in het zuiden. Fijn dat je nu sneller wat laat horen. Kan ik de foto's ook van jouw site downloaden, Juud??? Alles ziet er wel heel gaaf uit. Raym wil binnenkort een keer samen met ons en de rest naar jullie toe rijden... Daar wachten we dan maar op. Dat eind rijden in een dag zie ik niet zo zitten, daarom ben ik des te blijer met elk levensteken van jullie kant. Veel kusjes van mams.

Date : 07/06/2008 17:18

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Judith & Thijs, wat is het heerlijk om te lezen dat het met de dieren allemaal zo goed gaat en dat ze het daar lekker naar hun zin hebben. Ook voor het vrouwtje komt alles goed. Namens Benz een dikke knuffel voor jullie allemaal. Van ons veel liefs en tot gauw. O ja, Benz vraagt wanneer hij zijn boekje krijgt, want ook hij moet voor de APK.

Date : 06/06/2008 22:26

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal, even een berichtje van mij, want ik ben vorige week geslaagd voor mijn EG examen. Ik heb goed m'n best gedaan, want dan hoef ik NIET meer naar school terug. We gaan over een paar weekjes behendigheid doen. Ben benieuwd wat dat allemaal is, wat voor "kunstjes" ik moet doen. Nou we zien het wel. De groetjes aan m'n broer, zussen, mamma en mamma Judith en natuurlijk de andere leden van mijn familie. Tot de volgende X veel liefs, Jerzy.

Date : 01/06/2008 14:36

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi grote zus en Thijs! Fijn weer een levensteken van jullie te lezen!!! Alles is dus zoals ik gelezen heb eigenlijk perfect gelopen! (Ja, chaotisch blijft het..... maar toch..... als ik het lees......!!! Top!) Ja, en nu nog die dozen. Ach...... hihihi...... wat zal ik zeggen..... -ik zeg maar niets- (als ik naar onze zolder kijk na bijna 10 maand al verhuisd te zijn.... grinnik). Heel veel woonplezier saampjes! Dikke knuffffffff

Date : 30/05/2008 13:36

Naam : Anoki en aanhang
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hallo Tante Zussie en Meneer Zwager. Eindelijk, eindelijk kan ikke jullie dan weer plagen. Enne heb ook al medegedeeld hierzo dat wij in onze vakantie bij jullie op bezoek komen hoor! Dus zet jullie maar schrap, Nokkie komt alles inspecteren. Ikke hoop dat jullie heel gelukkig zijn en blijven in jullie nieuwe huis en wens jullie vele kusjes toe (liefde) en nooit ziek (veel gezondheid). En dat jullie Nokkie maar heel vaak mogen zien! Grijns!! Vele nuffeltjes van Anoki en iedereen hierzo.

Date : 30/05/2008 11:23

Naam : Ankie
Email : 
Home Page : 

Fijn om jullie verhaal weer te lezen. Tja dozen uitpakken 't blijft een klus. Tip van Cimba: lege verhuisdozen zijn erggggggggggggg leuk om mee te spelen... :-) Knuffel voor iedereen van Ankie en Cimba (groetjes ook aan m'n broertjes en zusjes van het C nest :-))

Date : 30/05/2008 10:02

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn om weer een verslag te kunnen lezen... en ja, ik ben benieuwd naar heel veel foto's. Thijs, je weet wat je nu voor mij kunt doen... foto's, foto's... Kusjes beiden van mams.

Date : 30/05/2008 02:43

Naam : Jan
Email : 
Home Page : http://www.jmsportverzorging.nl

SUPERSTEK!!!!!!!!!!!!

Date : 29/05/2008 21:06

Naam : familie Couzijn en Chailo
Email : 
Home Page : 

Van harte met jullie nieuwe huisje. Ja nu is het echt!!!! jullie gezamenlijke woning met twee inboedels in 1 huis. Hopelijk ging de verhuizing net zo voorspoedig als het inpakwerk. (Tja nu weer uitpakken.) Succes!!! Misschien kun je dit nog niet lezen, omdat jullie nog geen internet hebben, maar ach dan komt het later. Dikke knuffel van je petehondkind :-) Chailo en geniet er van. Familie Couzijn

Date : 23/05/2008 22:22

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Bedankt voor de rondleiding!!!! Damn... wat een HUIS!!!!!!!!!!! Verdwalen jullie niet?????? En ik zag dat jullie een rode paardekastanje in de tuin hebben staan!!!! Gaaaaaaaaaaaf! (Zoek ik ook.... dus mocht ie stekkies krijgen.......?!) Top,....... super huis, en zo karakteristiek met die leuke raampjes.... *zwijmel*... Maar eerst nog de verhuizing! .... Heel veel succes jullie beiden! Dikke knuf,  je zussie.

Date : 20/05/2008 00:14

Naam : Jan
Email : 
Home Page : http://www.jmsportverzorging.nl

Hi Judith & Thijs, Veel succes met de verhuizing en alles wat er bij komt kijken. Nu wordt de verhuizing gedaan, maar blijft het toch een hele klus. Als jullie over zijn en er een beetje door heen dreigen te gaan zitten...................... dan zal ik wel zorgdragen voor een stukje nodige ontspanning!! Sportgroeten Jan.

Date : 16/05/2008 22:29

Naam : Cynthia en Senna en Utah
Email : info@senneke.nl
Home Page : http://www.senneke.nl

Hey lieve Juud!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van! Hierbij wens ik je ook alvast heel veel plezier in jullie prachtige optrekje en dat jij en Thijs en de meiden een waanzinnig leven daar tegemoet gaan! Knuffel van ons allemaal!

Date : 16/05/2008 16:56

Naam : Mirjam en Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith, Hieperdepiep hoera..... gefeliciteerd met je verjaardag. Wij wensen je samen met Thijs en iedereen die je lief is een hele gezellige dag. Dikke zoen!

Date : 16/05/2008 15:50

Naam : Nathalie
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : http://www.frankennathalie.nl

Hey Judith van harte gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk kunnen jullie toch nog even tijd maken om deze dag niet met alleen klussen voorbij te laten gaan. Lieve groet, Naat.

Date : 16/05/2008 14:25

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Lieve Judith, Gefeliciteerd met je verjaardag! Zoen van Wilma, Marco, Steven en Yvar en een dikke knuffel van Danza.

Date : 16/05/2008 13:10

Naam : Chailo en de rest
Email : 
Home Page : 

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!!! En nog heel veel jaartjes erbij!!! Jullie huis(je) ziet er mooi uit. Hebben jullie ook intercom en plattegrond bij jullie om niet te verdwalen en elkaar op te roepen waar iemand is?? Welke kamer?? :-) Wat een ruimte!!! Wij wensen jullie heel veel succes met de verhuizing en geniet vandaag van je verjaardag. Groetjes van fam. Couzijn en doggie Chailo.

Date : 16/05/2008 09:56

Naam : De Leidschendammertjes
Email : 
Home Page : 

HIEPERDEPIEP Judith, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag. Groetjes en een verjaardagszoen van ons allemaal. Monique...

Date : 16/05/2008 00:25

Naam : Mirjam en Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith en Thijs, allereerst natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe plek! Dat jullie er maar heel gelukkig mogen worden samen en alle lieve schatten. En daarnaast een vreselijke ervaring met de meneer die aangereden is en helaas is overleden. Echt afschuwelijk. Maar inderdaad Judith je hebt gedaan wat je kon (en meer nog) laat dat een kleine troost zijn. Dikke knuffel en een poot van Doesjka.

Date : 13/05/2008 14:00

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Jemig, hier word je stil van..... Wat een akelige ervaring moet dit zijn geweest tussen alle euforie door. Maar jullie hebben het goed gedaan. Jullie hebben gedaan wat jullie konden en dus kan je jezelf niets verwijten. Maar toch, dit gaat je niet in je koude kleren zitten en ben je niet zomaar kwijt, bah! En dan de andere kant, jullie paleis en de waanzinnige foto's weer. Prachtig, prachtig. Ik zie het voor me hoe de meiden heerlijk kunnen rennen. En jullie, straks heeeerlijk genietend van jullie nieuwe plek. Fijn hoor, het is jullie gegund! Hou ons zoveel mogelijk op de hoogte, we leven mee!!! Liefs, Emile, Laura en een pootje van Sammy.

Date : 12/05/2008 10:55

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Wat een erge ervaring met zo'n verkeersongeluk. Fijn dat jullie toch hebben kunnen helpen, al is het dat het hoofd van die meneer toch zacht heeft gelegen op jouw bodywarmer (m'n complimenten). Het huis ziet er heel groot uit en de tegels zitten heel strak Thijs, mooi gedaan. Ik word nu toch wel een beetje erg nieuwsgierig..... Wat een leuke pony's in de wei naast jullie, echt iets voor Mandy... Doen jullie wel een beetje rustig aan? Kusjes van mams.

Date : 12/05/2008 02:23

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Thijs & Judith (en natuurlijk alle dieren), van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Wij wensen jullie daar samen met de dieren heel veel geluk en gezondheid toe. We komen zodra jullie er aan toe zijn wel lekker een bakkie doen en dan brengen we onze doggies mee, want Benz heeft mij stiekem in het oor gefluisterd, dat hij je graag zelf wil feliciteren. Veel liefs, Marcel & Marjan en natuurlijk Benz, Cindra & Max

Date : 10/05/2008 20:42

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd en probeer ook te genieten en uit te rusten. Wel een feestelijke dag..... Wij zijn blij voor en met jullie! Kusjes mams.

Date : 10/05/2008 01:43

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Nog 'gefeliciflapstaart' met jullie mooie diploma. Wij wensen jullie alvast heel veel succes met jullie verhuisplannen. Nu aftellen wanneer jullie de sleutel kunnen halen. Toch nog spannend!!! Groetjes aan iedereen. Henny

Date : 07/05/2008 20:46

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Gefeliciteerd. Mooie foto's. Hier was het ook heerlijk weer. Kusjes mams.

Date : 04/05/2008 01:31

Naam : Frummeltje
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi Drigi, hier Frummeltje. Ik schrijf deze mail maar ff zelf, want jouw Vrouwtje is druk en de mijne heeft haar verstand ingeleverd (onder protest) bij meneer de dokter. (Enne die was niet lief en leuk, het deed dan ook errug pijn.) Nou ja, gelukkig hebben wij wel een lieve dokter hť? Zeg, Ugly Duckly is denk ik een lief naampje voor jou hoor, want mij noemde ze eerst 'dweiltje'..... en nu is het Frummeltje, want tja na het douchen was ik zo'n lief frummeltje zei Baasje. Dus kop op! Kijk maar lekker de wereld in en ik weet zeker dat jij een hele mooie Lady gaat worden. Eh....  ik vind jou eigenlijk al een hele mooie lieve Lady!! Zucht.... Dag lieve Lobbes van me, je Frummeltje.

Date : 23/04/2008 23:31

Naam : Chester
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hallo Tante Zussie en Meneer Zwager. Allereerst hartelijk gefeliciteerd met het verkoop van het huis, hoewel het bij ons wat gemixte gevoelens geeft. Nooit meer naar Soest, nooit meer in Soest jullie opzoeken....zucht! Maar ik las dat jullie nu in de 'buurt' gaan wonen van Anoki grote vriend, dus wie weet komen we dan toch nog eens voorbij ťn aan! Hihi, afgelopen dag waren we vlak bij Soest!! Vrouwtje ging helemaal uit haar bol, maar realiseerde zich toen dat jij in Opa huis was om die te verkopen, we hopen dat het gelukt is en dat 'opa' nu minder zorg heeft daarom en mega gezond kan worden. Jullie zullen wel denken waarom ik dit schrijf, maar ik was mee (en de anderen niet...;-)) naar de suportbeurs, dus jullie begrijpen het dan wel. Ik had best even bij jullie willen uitpuffen, tjonge wat kunnen die twee zich vermaken met allerlei spullen. Afijn, we begrijpen trouwens dat jullie hard aan het inpakken zijn en dat het mailen wel weer komt zodra Meneer Zwager jou daarzo over de drempel heeft heen getilt...... ;-) Knuffels van ons allemaal voor jullie Allemaal en vooral voor de Lady's

Date : 20/04/2008 23:49

Naam : Jacqueline & familie
Email : sweetpoema@orange.nl
Home Page : 

Hoi Judith en familie. Zo af en toe lees ik jouw website en las dus dat je bijna gaat verhuizen. Leuk voor jullie! Al vonden wij jouw huidige huis en omgeving geweldig hoor! Las ook dat je in Rotterdam bent geweest.... Ik had het leuk gevonden als je even was langs gewipt... Nou veel succes met de verhuizing allemaal en dikke zoenen voor alle dieren! Groetjes, Marco, Jacqueline, GabriŽlle, David, Rosalie, Beauty, Happy en Holly.

Date : 19/04/2008 15:18

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Hallo Judith en Thijs. Bedankt voor de kaart, lief. Ook nog bedankt voor de bemoedigende woorden voor het gebruik van de bench... Had ik wel even nodig... Vanochtend met Danza voor controle bij Steven geweest. De hechtingen zijn verwijderd. Strekken en buigen gaat goed, nog wel vocht in de elleboog. Voorlopig moeten we hem nog rustig houden, met behulp van de tabletjes. Hij mag iets meer, omdat hij nogal hyper is, zeker nu hij zijn energie niet kwijt kan. Over 4 weken weer terug voor controle. Ook nog gefeliciteerd met de verkoop van het huis. Een opluchting nu jullie bijna de sleutel krijgen van het nieuwe huis. Liefs van Wilma en een dikke knuffel van Danza.

Date : 19/04/2008 11:09

Naam : Mirjam en Cock, Lisanne, Jasper en Matthijs
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith, ik vond het heel gezellig dat je er was. Leuk ook om te zien hoe Doesjka met zijn zus Drigana aan het spelen was!! Enne SUPER dat je huis verkocht is, lekker samen een nieuwe start in jullie huis zonder bagage. Dikke knuffel van ons allemaal.

Date : 18/04/2008 17:29

Naam : Dunjo, Olaf, Dorothee, Maaike en Nathalie
Email : o-d.zuijdendorp@planet.nl
Home Page : 

Hoi, wat een verhalen over het D-nest! Wat een brokkenpiloten! We zullen Dunjo extra in de gaten houden want het is wel genoeg geweest, vinden jullie niet.................... Allemaal heel veel sterkte toegewenst! Een hondenknuffel en poot van Dunjo voor z'n broers en zus!

Date : 09/04/2008 20:16

Naam : Henny en Chailo
Email : 
Home Page : 

ALLEMAAL nog gefeliciteerd, broertje en zussen van het C-nest. Hier alles goed en er weer een hondenknuffel bij!! Dante veel beterschap en baasjes sterkte. Groetjes Chailo en Henny.

Date : 08/04/2008 14:00

Naam : Marinke
Email : marinkedekruif@hotmail.com
Home Page : 

He Judith, weer een keertje je site bekeken, leuk! Dante is weer thuis, zijn nieren werken weer en nu gaan we langzaam toewerken naar herstel. Hij was helemaal beduusd bij het ophalen en viel in een lange diepe slaap na thuiskomst. Wij kunnen weer rustig ademhalen, wat een schrik! Marinke en Pieter.

Date : 08/04/2008 13:20

Naam : Naatje
Email : nathalie@frankennathalie.nl
Home Page : 

Van harte gefeliciteerd C-nest! 2 jaar alweer, wat vliegt de tijd toch. Nog heel veel fijne gelukkige Bernerjaren toegewenst.

Date : 07/04/2008 23:36

Naam : (Connelly) Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal, ik wilde mijn broer en mijn zussen nog feliciteren met hun 2e verjaardag. Hieperdepiep Hoera, wij zijn vandaag 2 jaar. Jerzy.

Date : 07/04/2008 21:45

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Oh jeetje, TWEE JAAR al weer. Heel hartelijk gefeliciteerd alle beauty's! Kan me nog zo herinneren toen Emile en ik ze voor de eerste keer zagen met een week of 5. Leuk om van alle honden uit het nest een huidige foto te zien, mooi! Groetjes en tot lezens, Laura.

Date : 07/04/2008 07:26

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Leuk weer zo'n uitgebreid verslag te lezen... fijn dat het met Clootje weer zo goed gaat. Hier gaat alles z'n gangetje... pa herstelt maar langzaam en is nog veel moe... maar ik verwen hem nu zo af en toe een beetje en dat moet toch z'n vruchten afwerpen. Ik ben al twee dagen in de tuin bezig geweest (daar mis ik dan wel eens een sterke arm), maar het lukt voor mijn doen goed... Kusjes, mams.

Date : 07/04/2008 00:24

Naam : Emelie
Email : 
Home Page : 

Heey, echt al heel lang niet gesproken! Ik heb je site wel af en toe bekeken en dat je gaat verhuizen weten wij hier allemaal! Leuk maar ook druk en spannend... Ik bel wel een keer op om bij te praten! (Zo veel te vertellen, zo veel gebeurd!) Dikke zoen, je grote 'kleine' zus!

Date : 04/04/2008 16:15

Naam : Anoki en aanhang
Email : 
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Chippi, gefeliciteerd van Anoki! Enne jij weet nu vast wel, dat jij nu met de poot op tafel mag slaan, hť! Ook gefeliciteerd namens ons allen. Enne, Thijs, dat je nog maar lang plezier met Chippi mag hebben. Knuffels van deze kant!!

Date : 04/04/2008 12:30

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

GEFELICITEERD met Chippi. Hoop dat jullie nog lang van Chippi mogen genieten. Groetjes, M&M en de doggies.

Date : 01/04/2008 15:01

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Meid wat heb je het druk, druk, druk!!!! Dan is het soms toch wel wat, lekker die file in de zon en sneeuw. Konden wij niet zeggen van de week, die zon was met recht met jou mee. Chailo vond de sneeuw ook heerlijk. Kan je goed in happen. :-) De sneeuw gaf hier wel een blubber zooi. Buiten en in huis. :-) Hier is alles okť. Chailo heeft nog steeds puber streken, maar ach gelukkig kennen ze hem in de buurt. Vooral als een macho aan komen lopen, maar ondertussen veel ontzag hebben voor vooral die "kleine" keffers. Je vader wensen wij ook beterschap. Groetjes Henny.

Date : 26/03/2008 19:31

Naam : Marjan
Email : marcel_marjan@hetnet.nl
Home Page : 

Hoi Juut, het is lang geleden dat we elkaar gesproken of gezien hebben. Moeten gauw echt weer afspreken. Wat heb je weer mooie foto's van je meiden gemaakt. Ook onze doggies hebben van de sneeuw genoten. Benz vond het ook erg leuk. Hij heeft mij gevraagd wanneer hij weer een keer bij je mag komen knuffelen. Ik bel je snel voor een afspraak. Heel veel liefs van ons en dikke knuf van Cindra, Benz en Max.

Date : 26/03/2008 13:13

Naam : Cynthia
Email : info@senneke.nl
Home Page : http://www.senneke.nl

Hoi Juut, lang geleden maar niet uit mijn hart hoor ;-) Ik heb even je dagboek bij gelezen en ben weer op de hoogte! Fijn dat het met jullie allemaal goed gaat en ik hoop dat je heel snel je huis kan verkopen. Nog even en we zijn bijna buren :-) Heel veel succes en sterkte voor jullie allemaal! Kusjes vanuit Kalmthout!

Date : 25/03/2008 23:37

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Hoi Judith en Thijs, gisteren zijn Emile en ik op de hondenshow in het FEC geweest en we hebben jullie wel gemist hoor. Het was weer geweldig en het leuke is: uiteraard hebben we bij de ring met Berners gekeken (en ze bijna allemaal geaaid uiteraard!) en toen we een paar keer jullie naam noemden antwoordden 9 van de 10 deelnemers: "Oh Judith, ja die ken ik wel". Toch grappig hŤ....? Ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie, het zal best hectisch zijn allemaal. Maaaaar, het is voor een goed doel!! Hoop snel weer wat van jullie te lezen of te horen! Groetjes, Laura.

Date : 25/03/2008 07:17

Naam : Chrissie en aanhang
Email : doggiefarm@home.nl
Home Page : http://doggieshuisje.punt.nl

Hoi hoi, Wij komen even voorbij om jullie allemaal vrolijk Pasen te wensen. En even knuffels uit te delen! Bedankt voor de leuke reactie op de log. Ze lagen er ook zo schattig bij, alleen dat schattige was bij Anoki na 10 minuten alweer weg toe hij probeerde of Menneer Woef ook demontabel was. :-) Knuffels, Je Zussie, Bert en de Doggies.

Date : 21/03/2008 12:48

Naam : Gerrie
Email : gerrie_de_boer34@hotmail.com
Home Page : 

Hallo! Even een berichtje uit een winters Noorwegen. Dat wil zeggen dat er nog veel sneeuw ligt, maar de laatste dagen is het echt voorjaar en Gypsie vind dat het te warm wordt en is begonnen haar jas uit te doen. We genieten nog steeds van de sneeuw. Ze maakt het goed en krijgt nu 2.5 mg prednisolon per dag en echinacae forte wat de vet uit Wageningen heeft aanbevolen. Deze zomer ga ik weer op Spitsbergen werken en ik hoop dat ze mee kan???? Groetjes en ik wens je met al je beesten een Vrolijk Pasen toe. Groetjes uit Lillehammer van Gypsie en Gerrie.

Date : 16/03/2008 19:33

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Lieve Judith, wij wensen je heel veel succes zaterdag met je open huis. En inderdaad je hebt maar 1 koper nodig..... Wij duimen dat die er zaterdag bij zit!! Daarna fijne paasdagen samen met Thijs en de meiden en tot gauw. Liefs, Mirjam.

Date : 13/03/2008 16:08

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Ha die Jerzy. Had jij ff geluk, maar dat behendigheid lijkt mij ook wel wat. Doe dan maar goed je best. Luister maar naar je oudere broer. :-) Wat zag ik nou? Bij het welkom... Houd jij open huis Judith? Hopelijk tocht het dan niet zo, al die open ramen en deuren, en is het beter weer als nu. Of bedoel je dat niet? Volgens mijn bazin niet. Nou in ieder geval veel succes met dat ehh... open huis en wie weet lukt het. Groetjes Chailo.

Date : 09/03/2008 17:22

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Nou ik had woensdag wel geluk. We zijn niet naar de hondenschool geweest. Vrouwtje had het de hele dag zo druk dat ze 's avonds laat pas klaar was met werken dus GEEN hondenschool. Ze vertelde me net dat we woensdag wel gaan, dus moet ik eraan geloven. We zullen wel zien hoe het loopt. Ze wil wel weer elke dag met me oefenen, want ze wil graag nu wel een diploma. We moeten namelijk 1 punt, dan kunnen we naar een andere school, zei ze. Behendigheid, zei ze, dan mag ik over een stok heen springen, door zo een slurf, door een band, over een wipwap, een kattenloop... Nou dat lijkt me wel wat, is vast goed, want zo'n "kat" lijkt me wel wat. O, vrouwtje zegt me net, dat er geen kat bij is. Nou jammer. Er zijn veel dingen te doen daar op die behendigheid. Lijkt me leuk, dus moeten we goed ons best doen op de hondenschool, dan kunnen we gauw naar die andere school. Nou, groetjes maar weer allemaal jullie Jerzy.

Date : 09/03/2008 16:42

Naam : Chailo
Email : 
Home Page : 

Had jij zo'n lange vakantie???? Hoop dat die van mij ook zo lang duurt :-) Mijn bazin heeft het op het moment heel druk met andere dingen, dus ff geen hondenschool. Hi, hi, maak ik behoorlijk misbruik van volgens de familie. Erge grote bananen in mijn oren. Volgens bazin kunnen mijn oren er wel af, want ik gebruik ze toch niet. Tja dat is toch geen gezicht. Puh... tja alleen die halty is soms wel lastig. Raar ding op die snuit van mij. Ben benieuwd of die mensenkinderen ook zoiets om krijgen als ze niet luisteren. Hi, hi, geen gezicht. Zie ze al lopen... :-) Hier is alles okť. Vooral heerlijke damesluchtjes in de buurt. Het voorjaar begint. Tja dan heb je ff geen tijd om te luisteren, toch broertje??? Nou heel veel succes met die school en o ja ook de groetjes aan de andere zussen en familie. Chailo en de rest.

Date : 01/03/2008 21:17

Naam : Jerzy
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal m'n vakantie zit er weer op, ik moet volgende week woensdag weer naar de hondenschool. Geweldig ik verheug me er nu al op!!!!!!!!! Ik ga me maar ziek melden denk ik. Gr. Jerzy.

Date : 29/02/2008 16:22

Naam : Thijs
Email : 
Home Page : 

Even een controle uit zonnig Amerika (27 graden) !!!

Date : 24/02/2008 00:03

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Even kijken of het werkt... Gefeliciteerd met de verkoop van het 1e huis. Nu hopelijk snel het andere huis ook. Goede reis naar Amerika Thijs. Groetjes, Wilma

Date : 20/02/2008 16:11

Naam : Thijs
Email : 
Home Page : 

Het gastenboek doet het weer. Na contact met de provider zou het nu weer goed moeten werken. Mocht dit niet zo zijn, dan horen we het graag. (update 21-02-2008, 5.20uur)

Date : 20/02/2008 14:05

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Fijn dat het beter gaat. Hier was het ook zulk mooi weer. Vandaag heb ik alle hondjes geknipt, zodat ze er weer piekfijn uitzien. Gorkyai is ook weer thuis... een mooie urn... echt een lief bloempotje. Heel veel kusjes, mams.

Date : 11/02/2008 00:54

Naam : Cynthia en Senna en Utah
Email : info@senneke.nl
Home Page : http://senneke.nl

Lieve Juutje, Wat lees ik nu? Jij ook in de lappenmand???? Gats zeg... is het spanning die je weerstand verminderd heeft? Ik las hoe super Chaya het gedaan heeft. Wat zal jij trots zijn! Alles goed met de rest van de meiden? En met de verhuisplannen? Hoop je snel weer te spreken en in mei dan weer ECHT te zien! Beterschap, kuch, kuch ;-) En veel liefs, van mij! Knuf voor de meiden van Senna en Utah!

Date : 07/02/2008 23:02

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Dank je wel voor het mooie berichtje op je site... Ja, ze wordt inderdaad heel erg gemist... niet alleen door haar zusje, maar door al haar roedelgenootjes en baasje. Samdru is heel stilletjes en zoekt haar voortdurend. Best wel sneu en bij het uitdelen van een beloninkje is het lastig, omdat we alles per drie deden: drie zwarte, drie bruine en drie witte... liefs, mams.

Date : 05/02/2008 02:09

Naam : WilmaW
Email : wvdwerfhorst@zonnet.nl
Home Page : http://www.ngendam.nl

Wat een mooi filmpje heb je er weer van gemaakt Thijs. Heerlijk om naar te kijken. En wat fijn dat 't goed gaat met ChloŽ en ze weer zo kan genieten. Met Danza gaat het heel goed. Vandaag is hij bij Steven Schukking geweest en die was helemaal tevreden. Hij vindt Danza een leuke en mooie hond, lekker onbesuisd en uitbundig (nadat hij mij bijna de hele parkeerplaats had laten zien ;-)), perfect op gewicht en gelukkig voelden de ellebogen en heupen ook helemaal goed aan. Verder is hij mooi gespierd. Nou, super toch! Liefs van Wilma en een knuffel van Danza.

Date : 29/01/2008 20:33

Naam : Ada en Annet
Email : 
Home Page : 

Wat gaaf dat ChloŽ zo fijn weer genieten kan. Heel mooi filmpje. Liefs ons

Date : 29/01/2008 18:20

Naam : Mirjam en Cock
Email : mirjam.kaptein@tiscali.nl
Home Page : 

Wat fijn om te zien dat ChloŽ zo goed vooruit gaat!! Jammer dat ik zaterdag te ziek was om de eerste puberles bij te wonen, maar gelukkig kon Cock wel samen met Doesjka. Ik heb begrepen dat het weer helemaal leuk was. Tot gauw, Liefs Mirjam.

Date : 29/01/2008 12:31

Naam : Marjan
Email : bernerfreak@planet.nl
Home Page : 

Wat is het toch heerlijk om ChloŽ weer zo te zien genieten van het leven. GEWELDIG. Heel veel liefs, van Cindra, Benz en Max. En van ons natuurlijk.

Date : 28/01/2008 23:37

Naam : Jorinde
Email : 
Home Page : 

Jouw tuin ziet er echt mooi uit en de fotoreportage van de makelaar is ook gaaf. (Die is gemaakt door Thijs ;-)) Nu duimen.... en Thijs heeft echt wel genoten zo te zien op het filmpje. Mams

Date : 23/01/2008 01:39

Naam : Fritz Melchiorsen
Email : melchiorsen@telia.com
Home Page : http://www.simplesite.com/Bernese-Mountain-Dogs

Happy New Year!! And we wish you and your dogs all the best in future! Greetings from Edith and Fritz and Dogs, Sweden.

Date : 18/01/2008 23:38

Naam : Syl
Email : pearle@zonnet.nl
Home Page : 

Mooie skifoto's van de patsertjes... Jullie nieuwe stek ziet er prachtig uit hoor!!!!! Suc6 met pakken. Groetjes Syl

Date : 14/01/2008 19:38

Naam : Carina
Email : kreukelzone@fiberworld.nl
Home Page : 

Hoi Judith & Thijs. Heel veel succes straks met verhuizen en verkopen van jullie woningen. Veel geluk in jullie nieuwe woning met zijn allen. Groetjes, Carina (Sharpeivrouwtje)

Date : 14/01/2008 07:28

Naam : Naat
Email : 
Home Page : 

Stomme baas: ook een dikke lebber van mij Sjorssie. Er staat een mooie foto van mij op mijn web-log!

Date : 08/01/2008 19:56

Naam : Nathalie
Email : marcut@hetnet.nl
Home Page : 

Hallo Judith, Thijs en de beestenboel! Allereerst de beste wensen voor 2008! Er staat voor jullie een hoop te gebeuren... errug leuk. Trouwens... jullie wonen straks 44 km van ons vandaan.... dit moet toch te doen zijn om een keer af te spreken ;-) Hier gaat alles z'n gangetje... Sjors is nog steeds van slag van Oud en Nieuw... Wij gaan zeker in het vervolg lekker weg... weg van al die knallen in de straat! Dikke knuf aan alle 4voeters en de groetjes verders... we mailen! gr Naat en Martijn (ja ja ook voor ons is het een spannend jaar...19-09 is onze dag... TROUWEN)

Date : 08/01/2008 19:56

Naam : Zussie
Email : 
Home Page : 

Hoi allemaal! Tjonge.... ben nog onder de indruk van de mooie foto's zeg! (Die ChloŽ!!!!!!!! top!!!) Maar kwam ff jullie ook de beste wensen brengen voor 2008! Dat het mag brengen wat jullie ervan dromen en verwachten, en nůg beter!!!!!! Veel liefde, geluk en gezondheid! Dikke knuf van ons allemaal!

Date : 04/01/2008 01:22

Naam : Henny
Email : 
Home Page : 

Heerlijk om de honden weer allemaal op de foto te zien. Vooral ChloŽ. Geniet nog even van de vrije dagen. Succes in 2008 met je nieuwe baan. Henny

Date : 02/01/2008 21:53

Naam : Alida Ruyten
Email : alida.ruyten@gmail.com
Home Page : 

Judith en Thijs en de doggies.... Jullie allemaal een geweldig 2008 toegewenst met veel liefde, geluk en gezondheid en nu begint het aftellen... Super leuk, naar jullie nieuwe woning in Brabant... Ook leuk voor mij, kan ik je eindelijk eens komen bezoeken en je honden bewonderen.

Date : 02/01/2008 10:49

Naam : Emile en Laura
Email : lauravandenent@planet.nl
Home Page : 

Heb het Thijs al gemeld tijdens een chat, maar oh jee oh jee, wat een PRACHTIGE, ONWIJS MOOIE foto's weer op de site, tsjongejonge, echt op en top genieten! Groet, Laura

Date : 02/01/2008 07:52

Naam : Yvonne
Email : bobbyvon@live.nl
Home Page : http://www.cooper.startje.be

Hallo Judith en Thijs, voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2008 en dat jullie nog lang van de Berners mogen genieten. Veel succes met je nieuwe baan Judith en heel veel gelukkige jaren samen met het beestenspul in jullie nieuwe woning. Groetjes, Yvonne. Dikke knuffels van Bobby en Cooper.

Date : 01/01/2008 11:04